19. kolo
25.01.2020 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lipsko padlo ve Frankfurtu, rozhodla druhá půle

Vedoucí Lipsko překvapivě prohrálo poměrem 0:2 ve Frankfurtu, který oba góly vstřelil ve druhém poločase. Lipsko zůstane i přes ztrátu minimálně do příštího kola první se čtyřiceti body. Frankfurt se díky výhře posunul na deváté místo se čtyřiadvaceti body.

V prvním poločase mělo bezpochyby více ze hry Lipsko. Již v 18. minutě prověřil brankáře domácích Trappa prudkou střelou český útočník Patrik Schick, ve 33. minutě pak málem skóroval hostující Halstenberg, jehož střela však nakonec skončila pouze těsně vedle.

Do druhého poločasu však nastoupili domácí hráči jako vyměnění, a to se projevilo už ve 48. minutě. Přes Hintereggera se míč dostal na domácího Tourého, který bez milosti propálil hostujícího brankáře Gulácsiho a poslal tak Frankfurt do vedení.

Další stěžejní moment utkání přišel až v jeho samotném závěru. Ve 4. minutě nastavení druhé půle potvrdil, že tři body zůstanou ve Frankfurtu, Kostič. Střelou z první uklidil míč do sítě po skvělé přihrávce, kterou vyslal na hranici malého vápna Paciencia.

Zápas výsledkem 2:0 i skončil a svěřenci trenéra Nagelsmanna prohráli poprvé od konce loňského října, a stejně jako tehdy (s Freiburgem), i tentokrát s velkým outsiderem.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Kocour Klapuška

0:2

Reagovat
Kocour Klapuška

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele