12. kolo
23.11.2019 15:30 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Bayern bral v Düsseldorf hladké vítězství

Fotbalisté Bayernu Mnichov v rámci dvanáctého kola německé Bundesligy porazili Düsseldorf na jeho hřišti jednoznačně 4:0. O branky se postarali Pavard, Tolisso, Gnabry a Coutinho. Mnichovským tak momentálně patří druhá příčka o bod za prvním Mönchengladbachem, Düsseldorf je čtrnáctý.

Hosté na první gól dlouho nečekali. V jedenácté minutě rozehráli na krátko rohový kop, Kimmich poté míč poslal na malé vápno, kde už číhal Benjamin Pavard, který jej jen uklidil k zadní tyči.

O pár minut později zazlobil polský sniper Lewandowski, jehož tvrdá rána skončila těsně vedle.

Ve 27. minutě dokázal Bayern využít velké chyby domácího gólmana. Ten při rozehrávce našel pouze Müllera, který na křídle našel Gnabryho. Jeho zpětnou přihrávku k pravé tyči uklidil Corentin Tolisso.

Za čtyři minuty mohlo být v mnichovském táboře znovu veselo, ale Serge Gnabry trestuhodně selhal. Lewandowski mu balon předložil na zadní tyč téměř před prázdnou bránu, německý záložník však mířil pouze do konstrukce.

Gnabry však ve 34. minutě svou chybu napravil. Coutinho v malém vápně našel Pavarda, který Gnabrymu přiťukl míč proti noze a ten už se tentokrát nemýlil.

Bayern ve druhém poločase kontroloval hru, hráči Düsseldorfu příliš problémů nedělali. Definitivní potvrzení výsledku přišlo dvacet minut před koncem. Coutinho využil nepovedeného přímého kopu domácích a založil rychlý protiútok. V něm našel Lewandowskiho, který mu posléze vrátil míč před prázdnou svatyni.

Jelikož se Düsseldorf zmohl za celý zápas jen na jednu střelu na bránu, mohl se Manuel Neuer radovat z čistého konta.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Handicap Dusselforf + 1,5.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nepovedlo .

Reagovat
manuelo neuero

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 5 Bayern musí trénovat Německej kouč Já bych Flickovi šanci dal!!! Pechettino není špatná volba....ale Guardiola je varováním

Reagovat
Giginek

přesně, bayern hraje nejlíp pod němcem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino

Reagovat
Heresy

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele