15. kolo
15.12.2019 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke dohrávalo v deseti, přesto vyhrálo nad Frankfurtem

Schalke vyhrálo hubeně nad Eintrachtem Frankfurt. Posledních pětadvacet minut dohrávali domácí v deseti, tři body zůstávají přesto v Gelsenkirchenu.

Úvod zápasu byl nudný a žádnou vyloženou šanci jsme až do 41. minuty neviděli. Právě ve 41. minutě totiž prošel domácí Ozan Kabak až do pokutového území Frankfurtu a jeho následná střela zamířila pouze kousek vedle tyče.

Ještě před koncem první půle si vypracovali domácí další velkou šanci. Tentokrát si na slibně vypadající přihrávku naběhl Raman, proti kterému však skvěle zasáhl hostující brankář Rönnow, jenž pohotově vyběhl a uhasil veškeré nebezpečí.

Po změně stran se domácí přece jenom gólově prosadili. A byl to právě Raman, kdo v 54. minutě po průniku z levé strany zakončoval po zemi ke vzdálenější tyči. Brankář Rönnow byl v protipohybu a neměl tedy nejmenší šanci prudce letící míč zachytit.

V 68. minutě vyběhl daleko z brány domácí brankář Nübel a nevybíravě sestřelil k zemi Gačinoviče. Sudí Zwayer neváhal ani vteřinu a vytasil červenou kartu. Do brány tedy na zbytek zápasu zamířil jednadvacetiletý Markus Schubert.

Ani hra proti oslabenému týmu však Frankfurtu nepomohla a srovnat skóre se mu nepodařilo. Schalke se díky zisku třech bodů udrželo na čtvrtém místě, bod před Bayernem a se ztrátou bodu na třetí Dortmund. Frankfurt je s osmnácti body dvanáctý a na sestupové pásmo má náskok šesti bodů.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele