30. kolo
21.04.2021 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Mohuč vyhrála v Brémách a učinila další významný krok k udržení

Dánský kouč Bo Svensson převzal die Nullfünfer během nepříznivé situace v lednu letošního roku. A sázka na bývalého obránce, který během hráčské kariéry v Mohuči působil, se zatím vyplácí. Naopak Werder připisuje šestou porážku v řadě. A není vyloučeno, že si po roce opět zahraje baráž o udržení.

Protože rozhodčí později po prohlédnutí záznamu odvolal vyrovnávací gól Werderu, padla jediná branka v 16. minutě. Miloš Veljković podklouznul v ten nejméně vhodný okamžik, čímž nabídnul možnost Karimu Onisiwovi. Jiří Pavlenka jej dokázal vychytat, jenže Ádám Szalai mohl odražený balon uklízet do odkryté svatyně - 0:1.

V jednatřicáté minutě zahodil velikou příležitost Niclas Füllkrug. Krátce před koncem úvodního dějství zahrávali domácí roh. Robin Zentner neudržel kulatý předmět v rukách a ve shluku těl se nejrychleji orientoval Joshua Sargent. Tahle trefa však nemohla platit, jelikož se ukázalo, že Kevin Möhwald míč mohučskému gólmanovi vykopnul z náruče.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce si Zelenobílí vytvořili tři solidní šance. Maximilian Eggestein si připsal dvě z nich. To poslední spálil v nastaveném čase střídající Romano Schmid. Zato klub z Opel-Areny mohl už krátce po změně stran potvrdit vedení, kdyby ovšem Szalai necílil do břevna. Onisiwo po hodině hry ztroskotal na Pavlenkovi.

A Robertu Glatzelovi chyběly v samotném závěru centimetry. O víkendu přivítají FSV na vlastní stadionu vedoucí Bayern Mnichov, který si v případě výhry připíše jednatřicátý titul. Brémy se pokusí na Stadion An der Alten Försterei vyzrát na tamní Union Berlín, kterému budou chtít oplatit lednovou porážku.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bookmaker má asi nějaký duvod, proč je host favorit-ZATÍM.

Reagovat
smazaný uživatel

UMÍ, se musí nechat .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele