3. kolo
28.08.2021 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Patrick Wimmer (© AFP)

Frankfurt nakonec s Arminií jenom remizoval

Ještě pět minut před koncem řádné hrací doby to vypadalo, že svěřenci Olivera Glasnera odjedou zpět do města nad řekou Mohan s nejtěsnějším možným vítězstvím. Jenže pak udeřil střídající Patrick Wimmer, díky němuž bielefeldský klub připisuje třetí remízu v řadě.

Úvodní nemastná neslaná oťukávaná skončila ve 22. minutě, když Erik Durm přihrávkou pod sebe udělal maximum pro to, aby měl Jens Hauge ideální pozici pro skórování. Jednadvacetiletý norský reprezentant jí také nepohrdnul - 0:1.

Následně se na trávníku trochu přiostřilo, ale Bastian Dankert řešil i ostřejší zákroky domluvou. Ve 35. minutě pobídnul Hrustić hezkým obloučkem Rafaela Borrého, jehož zakončení nebylo z nejpřesnějších. Ajdin Hrustić to pak zkoušel technicky sám, jenže Stefan Ortega jeho úmysl přečetl. V závěru poločasu musel zasahovat dvakrát Kevin Trapp. Žádnou potíž však neměl ani s pokusem Fabiana Kloseho, ani s tím, který jeho směrem vyslal Florian Krüger.

Po změně stran o sobě dal jako první vědět Jacob Laursen. Z tohoto mráčku ovšem nezapršelo, což platilo i v 56. minutě, kdy Hauge nedokázal dorazit míč do odkryté klece. Následně se nepříjemně srazili Ortega s Laursenem, což výrazněji odnesl druhý jmenovaný.

V 66. minutě výborně přihrál Masaya Okugawa kolegovi Robinu Hackovi, jenž napálil spojnici tyče a břevna! Oba domácí borci byli hodně vidět i v minutě šestasedmdesáté. Japonec nastřelil protihráče, zatímco Němec poslal odražený míč mimo zařízení. A do třetice Robin Hack. Tentokrát měl ke gólu opravdu blizoučko. Radost mu ale pokazil na brankové čáře stojící Martin Hinteregger.

Finální podobu dostal výsledek v 86. minutě. Fabian Klos si chtěl balon zřejmě posunout doleva, aby mohl zpoza vápna střílet sám. Jenže mu ho ukradl Patrick Wimmer, což mělo pro die Arminen cenu zlata. Na jeho razantní přízemní střelu totiž Kevin Trapp nedosáhl - 1:1.

Více pozoruhodného už bezmála čtrnáct tisíc diváků a divaček ve SchücoAreně tohoto odpoledne nevidělo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele