6. kolo
25.09.2021 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Rafael Santos Borre (© AFP)

Zápas mezi Frankfurtem a Kölnem vítěze nepoznal

Tenhle duel neměl jednoznačného favorita. Naopak se dalo čekat, že skončí remízou 1:1. Kozli tak zopakovali výsledek, jaký uhráli už proti Freiburgu a Lipsko. A Eintracht? Ten si se soupeřem rozdělil body pošesté v řadě (včetně jednoho střetnutí v rámci Evropské ligy), přičemž hned pětkrát padly v daném mači právě dva góly.

Běžela teprve 4. minuta, když se osmělil Sebastian Andersson, ale jeho střele scházela přesnost. Švédského útočníka to nemuselo mrzet dlouho, jelikož za deset minut našel Jonas Hector před bránou Ellyese Skhiriho, jenž poslal balon na místo určení - 0:1. O pojistku se pokusil Anthony Modeste. Formu však evidentně nadále hledá.

V podstatě celý zbytek úvodního dějství se nesl ve znamení zranění. Je vlastně s podivem, že došlo pouze ke dvěma střídáním a stejnému počtu žlutých karet. Pravda, na další dvě změny v sestavě došlo před startem druhé půle. Nicméně ještě v nastaveném čase posunul Filip Kostić na Rafaela Borrého, jenž měl dost prostoru na to, aby vyrovnal - 1:1.

V 54. minutě hosté dopravili balon za brankovou čáru. Jmenovitě to byl Anthony Modeste, který si předtím nepohlídal ofsajdovou hranu. Poté o sobě dal novu znovu vědět Andersson, leč dopadnul stejně jako v úvodu utkání. Ve dvaasedmdesáté minutě zkusil střelou z dálky rozšířit svůj účet Borré. Z tohoto mráčku ovšem nezapršelo.

Ve zbývajících minutách oba mančafty působily dojmem, že jim takovýto výsledek vyhovuje a nepouštěli se do žádných větších akcí. S výjimkou Steffena Baumgarta, trenéra celku z města nad řekou Rýn, který na samotný závěr uviděl před sebou v ruce rozhodčího Martina Petersena žlutou kartu. Köln přivítá za týden doma Fürth, kdežto Orli se pokusí zaskočit Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele