29. kolo
10.04.2022 17:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Freiburgu (© AFP)

Eintracht podlehl Freiburgu 1:2

Svěřenci Olivera Glasnera na remízu s Barcelonou nenavázali a doma trochu překvapivě podlehli Freiburgu 1:2. Hostům zajistil už v poločase náskok Grifo a rozhodující branku vstřelil po Kostićově vyrovnání Petersen. Freiburg se minimálně na pár hodin posunul na páté místo tabulky.

Eintracht ve čtvrtek remizoval s Barcelonou a fanoušci byli do nedělního zápasu velice optimističtí. Glasnerovi svěřenci dokonce neprohráli čtyři ligové zápasy v řadě, a tak byli považováni za papírového favorita.

Utkání nabídlo opatrný začátek a zejména na Eintrachtu šla vidět jistá únava ze čtvrtečního zápasu Evropské ligy proti Barceloně. Vlažnější začátek narušil až ve 27. minutě slušným pokusem Frankfurt a Flekken si připsal první těžší zákrok. Domácí šanci neproměnili, a tak udeřilo na druhé straně. Sallai ustál souboj v obklíčení tří hráčů, procedil přihrávku na Vincenza Grifa, který zblízka nezaváhal! Další rána stihla Eintracht vzápětí, když musel pro zranění odstoupit Sow. V prvním poločase nemohla být o nějakém strhujícím tempu řeč a diváci v ochozech stadionu se spíše nudili.

Začátek druhého poločasu už vyšel lépe Eintrachtu a v 54. minutě bylo vyrovnáno. Nejprve nebyla uznána branka Lindströma, který se nacházel v ofsajdu, ale hned vzápětí prostřelil brankáře Filip Kostić.

Freiburg pak sáhl k čerstvým silám a výsledkem bylo opětovné vedení. Dvacet minut před koncem odcentroval Günter a Nils Petersen na zadní tyči celou akci úspěšně zavřel. Eintracht musel znovu dotahovat a v závěru se mu to málem podařilo. Střídající Jakić dokonce rozvlnil síť, ale ke vší smůle domácích byl odmáván ofsajd. Další příležitost už si domácí nevypracovali a doma s Freiburgem prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele