27. kolo
19.03.2022 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fürth a Freiburg se rozešly smírně

Na střely do brankové konstrukce by vyhráli hosté, jenže ani jednu šanci se nepodařilo přetavit v gól. V každém případě boj o finální třetí příčku zdaleka není ztracen. Naopak Greuther sice připisuje patnáctý bodík v sezoně, leč zmrtvýchvstání ligového novice se spíše neočekává.

Jedním z borců, kteří v týmu Stefana Leitla snesou ta nejpřísnější kritéria, jest Branimir Hrgota. Rodák z Bosny a Hercegoviny se už ve 3 minutě pokoušel vymodlit si u sudího Reichela penaltu po kontaktu s Nikem Schlotterbeckem. Pokračovalo se ale ve hře. V závěru úvodní desetiminutovky to zkusil Roland Sallai, nicméně jeho dobrá střela byla zblokovaná.

Maďarský forvard pak trefil brankovou konstrukci. Po dvaceti minutách mohlo Streichovu družinu tohle zaváhání mrzet, protože Mark Flekken podcenil letící centr. Nicméně Marco Meyerhöfer s něčím takovým nepočítal, takže nasměroval balon jenom na horní síť. Krátce před vypršením úvodní půl hodiny musela freiburská jednička zmenšit střelecký úhel před čiperným Timothym Tillmanem.

Následně pálil Vincenzo Grifo a Andreas Linde musel být pozorný. Více pozoruhodných momentů už úvodní dějství nenabídlo. V tom druhém se k míči dostal třeba Max Christiansen, jenže si nepočínal podle svých představ. Freiburg si postupně získával převahu a v 67 minutě za Lindem zvonilo břevno. Velká škoda pro SC.

Další pokus patřil Grifovi, který byl až příliš přesný, takže brankář nechal děkovat. Christian Günter pak vymyslel technický obstřel, který se mezi tři tyče nevešel. Andreas Linde v 81 minutě nastřelil dotírajícího protihráče, za což byl málem potrestán. Tečku za celým utkáním udělal Meyerhöfer, když mířil o kousek nad.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na straně Freiburgu nejnižší kurz .

Reagovat
DidusIneptus

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele