12. kolo
21.11.2021 15:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Radost hráčů Frankfurtu (© AFP)

Freiburg znovu padl, tentokrát s Frankfurtem

Frankfurt si připsal druhé vítězství v řadě, v dnešním duelu zvítězil na hřišti Freiburgu 2:0. Hosté o osudu utkání rozhodli už v prvním poločase. Nejprve se trefil v 35. minutě Jesper Lindström a v 44. minutě na něj navázal chytře rozehraným přímým kopem Filip Kostić. Oba týmy ale zůstávají na svých pozicích v tabulce - Freiburg drží skvělou třetí příčku, zatímco Frankfurt je až na 11. místě.

První příležitost utkání si vypracovali hosté. Kamada přihrál do vápna na Lindströma, jehož střelu po zemi gólman Flekken skvěle zneškodnil. Frankfurt byl i nadále aktivnějším týmem, ovšem delší čas si nedokázal vypracovat další možnost ke skórování. Jeho tlak ale přesto v 35. minutě vyústil v první gól duelu. Aktivní Lindström se dostal v pokutovém území šťastně k míči a naložil s ním naprosto bezchybně. Flekken proti jeho umístěné střele k tyči nemohl nic dělat - 0:1.

Po inkasované brance zaveleli do útoku také domácí, ale namísto vyrovnání se dočkali dalšího zásahu ve vlastní síti. Filip Kostić v 44. minutě rozehrál ze slušné vzdálenosti standardní situaci. Srbský univerzál však poslal do vápna nepříjemně kroucený míč, který nikdo nezachytil, včetně gólmana Flekkena, jenž neodhadl dráhu míče a po druhé kapituloval - 0:2.

Freiburg musel výrazně přidat, aby dokázal svého konkurenta stáhnout, ale v 57. minutě mohl naopak opět inkasovat. Lindströma nicméně vychytal Flekken. Jen o minutu později byli domácí blizoučko snížení. Küblerův pokus však těsně před brankovou čárou skvěle odkopnul Hasebe. Hosté poté zápas kontrolovali a Freiburg už nepustili do větší šance.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele