19. kolo
04.02.2023 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jonas Hector v souboji s Dominikem Szoboszlaiem (© AFP)

Kolín nad Rýnem plichtil s Lipskem, změna skóre se nekonala žádná

Kolín nad Rýnem i Lipsko vstupovaly do vzájemného klání v dobré pohodě. Zatímco domácí neprohráli třikrát v řadě, přičemž dost cenný bod uhráli například na půdě Bayernu, hosté se jedenáctkrát za sebou vždy dočkali aspoň plichty. Nakonec tento duel žádný gól nepřinesl, ač se především v prvním poločase obě družiny pokoušely o zapsání nějakého přesného zásahu.

První větší šanci utkání si vytvořili hosté už ve 3. minutě. André Silva přihrávkou uvolnil na hranici šestnáctky Wernera, který se snažil zacílit do spodního rohu brány na zadní tyčku, ale o kousek kýžený a chtěný prostor minul. V ještě lepším postavení se následně ve 26. minutě objevil André Silva, vyběhnuvší brankář Schwäbe mu ovšem jeho tutovku uměl zlikvidovat.

Ve 37. minutě se naopak Kolín nad Rýnem dostal do velikánské možnosti. Schmitz vyslal do běhu svou kolmicí Mainu, který orazítkoval brankovou konstrukci. Akce nicméně nekončila, poněvadž se míč odrazil k nohám Ljubicice, a jeho střela se rovněž otřela o tyč. Druhé dějství následně tolik gólových příležitostí nenabídlo. A čím více se blížil finiš utkání, tím více jako by se oba týmy smiřovaly s faktem, že dělba bodů v podstatě nemusí být špatným výsledkem.

V 52. minutě mohl pohnout bezbrankovým stavem kupředu snad jenom Tigges, jehož zprava pobídnul Ljubičič, avšak následný pokus pouze směřoval hodně mimo hostující bránu. V 77. minutě se na opačné straně mohlo Lipsko zaradovat po zakončení Henrichse, avšak ze solidní pozice nevytěžil nic jiného než rohový kop, protože balón vytěsnil do zámezí bránící Hübers.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele