2. kolo
14.08.2022 15:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Karim Onisiwo (© AFP)

Vítězové úvodního kola tentokráte nezářili a spravedlivě se podělili o body za bezbrankovou remízu

Mohuč i Union vstoupily do nového ročníku Bundesligy naprosto fantasticky a dokázaly zvítězit, ovšem nyní se ve vzájemném utkání v Opel Aréně soustředily spíše na defenzivní činnost a diváci se tak za celých devadesát minut nedočkali jediné branky. Celkově se urodilo jen sedm přímých střel mezi tři tyče a po vyložených možnostech doslova nebylo ani vidu, ani slechu. Oba celky se díky prozatímnímu zisku čtyř bodů nacházejí v horní polovině tabulky.

První poločas probíhal od samého začátku v poklidném tempu a vůbec nic zajímavého se v něm neurodilo, brankáři Zentner s Rønnowem si připsali na konto po jednom snadném zákroku. Teprve na začátku druhého dějství se hra přeci jen trochu rozhýbala. Úvodní větší šance byla k vidění v 51. minutě, kdy si dostatek prostoru ke střele udělal Gisselmann a nakonec vypálil z pětadvaceti metrů, ovšem horní tyčku přeci jen minul o několik decimetrů.

Po necelé hodině hry se ozvali také domácí, jenomže rychlý brejk ve třech nakonec nezakončili úplně ideálně, protože po finální pobídce Widmera a závěrečné střele Stacha zasahoval bez větších potíží Rønnow. Ihned nato pálil z obrovské dálky Onisiwo a hostující strážce branky znovu musel být v pohotovosti - tvrdou ránu nakonec s vypětím všech sil vyrazil ke svým spoluhráčům.

V samém závěru tohoto nedělního střetnutí chtěl nečekaně rozhodnout střídající Burgzorg, ale ke smůle mohučského klubu byl jeho projektil sražen do zámezí a poté se již nic zajímavého nestalo. FSV se v příštím kole pokusí udržet neporazitelnost na půdě konkurenčního Augsburgu, berlínský výběr přivítá vysoce favorizované Lipsko.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele