9. kolo
08.10.2022 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Augsburg s Wolfsburgem jenom remizoval

FCA se po nedobrém začátku sezony zvedli a před 9. kolem zaznamenali tři výhry v řadě. Tentokrát museli dohánět soupeřův náskok z prvního poločasu, což se jim podařilo, avšak oba celky se rozešly smírně. Zároveň platí, že pro oba se toho v tabulce mnoho nezměnilo.

První velikou příležitost viděla WWK Areně ve 13. minutě. Ruben Vargas přihrál Ermedinu Demirovićovi, jenž ze vzdálenosti tří metrů v podstatě trefil ruku Koena Casteelse. Ve 22. minutě to zkusil Carlos Gruezo, ale jeho rána se mezi tři tyče o dost nevešla. Zato krátce před koncem úvodní půl hodiny už se skóre měnilo.

Postaral se o to hostující Yannick Gerhardt, když Ridle Baku nahrával z pravé strany na zadní tyč, kde stačilo doklepnout balon ze vzdálenosti dvou metrů do odkryté klece - 0:1. Otevírací poločas už další šance nepřinesl, nicméně hned na začátku druhého se činil Tomáš Koubek, když na čáře reflexivně zneškodnil hlavičku Lukase Nmechy.

Vyrovnání se uskutečnilo v 55. minutě. Míč se po vícero odrazech, včetně nepovedené střely Floriana Niederlechnera, odrazil k Robertu Gumnymu, jehož placírka pod břevno z hranice malého čtverce ani nemohla skončit jinak, než brankou na 1:1. V minutě třiašedesáté se do výborné pozice dostal Jeffrey Gouweleeuw. Casteels dokázal zlikvidovat jak první nepodařenou střelu, tak následnou dorážku z bezprostřední blízkosti.

V 74. minutě musel český gólman vyboxovávat štiplavý pokus z kopačky aktivního Patricka Wimmera. V závěru nejprve na Koubka nevyzrál do té doby nezvykle téměř neviditelný Maximilian Arnold. V nastavení se se svým koníčkem prezentoval ještě Yannick Gerhardt, jenže mu nebylo dopřáno, aby v této partii vsítil více, než jednu branku.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele