7. kolo
18.09.2022 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Bochumi (© AFP)

Bochum dělila body s Kolínem

Nerozhodným výsledkem skončilo nedělní utkání Bundesligy mezi Bochumí a Kolínem nad Rýnem. Domácí fotbalisté rychle vedli, ale o těsný náskok v závěru zápasu přišli, aby se nakonec strachovali i o remízu.

Kolín nezačal v Bochumi ani trochu dobře a už po devíti minutách prohrával, když si Holtmannův centr do šestnáctky srazil do vlastní sítě Benno Schmitz. Smolný okamžik pro hosty znamenal rychlé vedení domácích. Soupeř Slovácka v Evropské konferenční lize mohl o několik minut později inkasovat podruhé, ale Holtmann orazítkoval jen tyč. Teprve potom zahrozili i hosté a Ljubičićova rána skončila těsně vedle branky.

Skóre se neměnilo ani ve 39. minutě, kdy po centru hlavičkoval na zadní tyči úplně osamocený Skhiri trestuhodně vedle.

Bochum držela poločasové vedení, ale po změně stran jí ještě čekal pořádný boj. V 64. minutě sahal Kolín po vyrovnání, nicméně hlavička Mainy, kterou Riemann fantasticky vychytal, byla až z ofsajdového postavení.

Kolínští postupně zvyšovali tlak a Riemann musel vytěsnit další nebezpečný pokus na rohový kop a z něho následně Adamjan orazítkoval tyč. Hosté si za svojí snahu vyrovnat zasloužili a v 88. minutě se také dočkali. Linton Maina se dostal po sérii odražení k balónu uvnitř pokutového území a prostřelil brankáře Riemanna. Kolín pak mohl v nastavení dokonat obrat, ale Nikola Soldo z malého vápna trestuhodně přestřelil, až se všichni nevěřícně chytali za hlavu. Zápas Bochumi s Kolínem tak vítěze nepoznal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele