3. kolo
21.08.2022 17:30 CET
0 : 7
(0:4)

Reportáž

Sadio Mané (© AFP)

Bayern si pro Bochum připravil sedmigólový příděl

Obhájce titulu tak má po třech kolech skóre 15:1. Tentokrát bylo o vítězi jasno prakticky už během půl hodiny. Mnichovský gigant tak zopakoval vítězství, které si pro die Unabsteigbaren připravil před necelým rokem.

Ve 4. minutě si Leroy Sané v podstatě rozehrál akci, kterou si ve finále po narážečce s Kingsley Comanem taky zakončil ranou z první do pravé šibenice - 0:1. Manuel Riemann zanedlouho vyrážel další jedovatý pokus, zatímco jeho jmenovec Neuer si na opačném pólu musel na první zákrok ještě počkat. I proto, že po dvaceti minutách hry obrana Nagelsmannova výběru totálně zapomněla na Anthonyho Losillu, jenž nedokázal neposedný míč zasáhnout podle svých představ.

A tak přišla znovu řada na hosty. Kimmichův centr od rohového praporku jinak povětšinou nechybující Riemann promáchnul, čímž umožnil Matthijsi de Ligtovi zakončit hlavou do odkryté klece - 0:2. V minutě třiatřicáté Cristian Gamboa posílal svému brankáři hlavou malou domů. Jenže si nevšimnul číhajícího Thomase Müllera. Ten sice ještě neskóroval, ale dorážející Kingsley Coman měl před sebou už velice snadnou úlohu, kterou vyřešil přízemní střelou k pravé tyči - 0:3.

Philipp Förster se snažil odpovědět, leč s takovou tečovanou navštívenkou nemohl proti zkušenému Neuerovi uspět. Ve 40. minutě přišel centr do vápna, který Coman posunul hlavou na levou tyč, kde dorážel Sadio Mané. Hvězdná posila z Liverpoolu si vypomohla rukou, takže se regulérní branky dočkala až za 120 sekund.

Po šikovné přihrávce od stejného francouzského spoluhráče přišla ještě šikovnější zasekávačka, po níž následovalo přízemní zakončení - 0:4. Po změně stran to byli znovu hráči mnichovského velkoklubu, kdo zahrozil jako první. Po pěkné akci se míč dostal ke Kimmichovi, který z dobré pozice minul. Po něm se osmělil střelou vedle Coman.

Těsně před uplynutím hodiny hry byl ten samý fotbalista faulován Saidym Jankem. K nařízené penaltě si stoupnul Sadio Mané. A protože mířil po zemi po své levé ruce, zatímco muž v rukavicích skákal na opačnou stranu, mohl se radovat ze své třetí trefy ve stejném počtu duelů - 0:5. Losilla se svou následnou snahou o korekci výsledku nepochodil.

A tak se v 69. minutě stalo, že Gamboa dobrou přihrávku od Gnabryho na Saného sice uklidil, jenže do své vlastní svatyně - 0:6. Přihrávající rodák ze Stuttgartu, který se na trávník dostal až dvě minuty předtím, si pak vylámal zuby na Riemannovi, avšak opakované záběry ukázaly, že by případný zásah nemohl platit kvůli ofsajdu.

Výsledek získal svou finální podobu čtvrt hodiny před vypršením řádné hrací doby. Gabriel Vidović chytře postrčil na Serge Gnabryho, jenž při své střele z úhlu spolupracoval s levou tyčkou - 0:7. Teprve potom se Bochum dostala do vyložené šance. Jmenovitě to byl Simon Zoller, kdo z hranice malého čtverce orazítkoval brankovou konstrukci. Brankář klubu z Allianz Areny musel do akce ještě jednou, když likvidoval pokus Philippa Hofmanna. Rozhodčí Daniel Siebert pak nepřekvapivě neměl důvod nastavovat.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Rich

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkovky umí napovědět , ale taky pěkně omrdat. Jak se jim daří ta 2. varianta, tak nad tím stále bádám . Zde jejich UŽASNÁ PRÁCE 6,97-6,47. Výhra Bayernu přesně o 4- o 5 golu a více .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele