AC Milán dokončil příchod Boriniho ze Sunderlandu

30.06.2017, 18:36
Aktuality
Fabio Borini se vrací na Apeninský poloostrov. Šestadvacetiletý útočník, jenž se Sunderlandem sestoupil do League Championship, přestoupil do AC Milán, jenž ho oficiálně získal na hostování s povinnou doložkou o koupi...

Italský útočník se ještě ve velmi útlém věku vydal ze své domoviny do Chelsea, kde se však neprosadil, načež se stěhoval do Parmy a posléze na hostování do AS Řím.

Právě u Giallorossi na sebe poprvé výrazněji upozornil, díky čemuž ho před pěti lety angažoval Liverpool. Ani na Anfield Road však nezaujal a přišlo tak stěhování do SAFC.

Na severu Anglie působil Borini nejprve formou hostování, které se mu vydařilo nad očekávání, načež se vrátil k Reds, ovšem ani tentokrát se nedokázal prosadit, a proto se stěhoval do Sunderlandu. Tomu nejdříve pomohl k záchraně, aby se posléze během minulého ročníku svezl se špatnými výkony spoluhráčů a sestoupil do League Champioship.

Ani zmíněný sestup však Borinimu nezabránil k návratu do Itálie, kde se nyní bude snažit pomoci AC Milán s opětovným atakem vyšších příček. "Děkuji za důvěru. Jsem za přestup do AC Milán moc rád, nemůže existovat větší šance," řekl po dokončení přestupu Borini.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (442)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele