Agent odmítá spekulace o Criscitově možném odchodu ze Zenitu

12.11.2013, 17:58
Aktuality
Domenico Criscito bude dost možná i nadále hrát za Zenit Petrohrad. 26letý obránce je spojován s možným návratem na Apeninský poloostrov a zájem o jeho služby má například Fiorentina, jeho agent ovšem v tuto chvíli nejedná o možné realizaci transferu...

"Teď není ta správná doba na to bavit se o Criscitově odchodu ze Zenitu," prohlásil agent Andrea D'Amico.

"Ano, o Domenica má zájem řada klubů, ale má smlouvu do roku 2016. V tuto chvíli si vede velmi dobře, těší ho pozvánka do italského národního týmu a dal si za cíl jet na mistrovství světa do Brazílie," dodal.

Criscito přestoupil do Zenitu Petrohrad v létě roku 2011 za patnáct milionů eur z Janova a na začátku letošního března si vážně poranil koleno. V závěru září se pak vrátil do sestavy a stihl nastoupit k devíti soutěžním zápasům, celkem si v Rusku na své konto připsal 61 startů a v nich čtyři branky, na dalších devět svým spoluhráčům přihrál.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak ve FIFE, zrovna dnes sem ho chtěl koupit a to same mi napsal Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že odejde je to opravdu hodně vidět že je nespokojený.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele