Aktuality

Drogba na operaci ještě dnes

Didier Drogba s definitivní platností půjde na operaci s kolenem. Útočník Chelsea se chirurgickému zákroku podrobí ještě dnes a měl by se stihnout uzdravit do začárku Afrického poháru národů...

Navarro musí znovu na operaci

Velkou smůlu má Javi Navarro, kapitán Sevilly má stále problémy s kolenem a musí se podrobit další operaci, po níž bude následovat několikaměsíční pauza...

Scolari chce trénovat Portugalce až do MS 2010

Trenér portugalské fotbalové reprezentace Luiz Felipe Scolari by rád prodloužil smlouvu a vedl úřadující vicemistry Evropy až do světového šampionátu v Jihoafrické republice v roce 2010. V létě příštího roku se jeho svěřenci utkají v základní skupině mistrovství Evropy s českou reprezentací. Po tomto turnaji Scolarimu vyprší současný kontrakt.

Brown odmítl prodloužit. Odejde?

Obránce Wesley Brown pravděpodobně po sezóně opustí Manchester United. Vedení klubu předložilo anglickému reprezentantovi novou a vylepšenou nabídku na další čtyři roky, ale hráčův agent informoval manažera Sira Alexe Fergusona, že nejsou společně s Brownem se smlouvu spokojení.

Pizarro a další tři hříšníci skončili v peruánské reprezentaci

Útočník anglické Chelsea Claudio Pizarro byl společně se třemi dalšími spoluhráči vyloučen z peruánské fotbalové reprezentace. Stejně jako Jefferson Farfan, Andrés Mendoza a Santiago Acasiete bude pykat za bujarý večírek v hotelu před prohraným kvalifikačním zápasem s Ekvádorem. Trest vynesla disciplinární komise a nyní se čeká jen na potvrzení od vedení svazu.

Eriksson je připraven nakupovat Angličany

Sven-Göran Eriksson tvrdí, že je připraven nakupovat v lednovém přestupním termínu anglické fotbalisty, tedy jen za jejich odpovídající tržní hodnotu. Prezident klubu Thaksin Šinavatra již nepřímo slíbil Erikssonovi finanční prostředky na lednové nákupy za účelem, aby Citizens v jarních bojích neztratili kontakt se špicí Premier League.

Gallas: Fanoušci jsou dvanáctým hráčem

Francouzský reprezentační obránce William Gallas poděkoval příznivcům Kanonýrů za jejich neustálou a perfektní podporu. Proto by pro ně rád se svými spoluhráči vybojoval nějakou cennou trofej.

Zamíří Adriano do Manchesteru City?

Majitel Manchesteru City Thaksin Šinavatra připustil, že společně s manažerem Svenem-Göranem Erikssonem uvažují nad angažováním brazilského útočníka Adriana, který byl nedávno poslán na psychofyzické testy do Sao Paula.

Grant neví, jestli Drogba půjde na operaci

Manažer Chelsea Avram Grant tvrdí, že se stále nerozhodlo o tom, zda útočník Didier Drogba bude muset se svým zraněním kolena na operaci. Reprezentant Pobřeží slonoviny pravděpodobně vynechá sobotní duel se Sunderlandem a nezúčastní se ani zápasu Ligy mistrů proti Valencii.

Lotito fanouškům slíbil tři akvizice

Laziu to letos zatím vůbec nejde a ke zlepšení situace by měly přispět zimní posily. Prezident římského klubu Claudio Lotito fanouškům slíbil hned tři nové tváře...

Bílek přiznal, že Sparta měla neúspěšný podzim

Očividně zklamaný byl po čtvrteční prohře v Leverkusenu trenér fotbalistů Sparty Michal Bílek. Jednogólová porážka znamenala pro letenský tým vyřazení z Poháru UEFA a Bílek přiznal, že Sparta neodehrála úspěšný podzim. Zároveň prohlásil, že se ani nemůže divit spekulacím o svém odvolání, hlubší hodnocení sezony ale slíbil až po pondělním ligovém utkání s Plzní.

Juventus jedná o příchodu Huntelaara

V útoku Juventusu je již teď přetlak a velká konkurence zřejmě ještě vzroste. Prezident turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli totiž prozradil, že jeho tým vyjednává o příchodu Klaase-Jana Huntelaara z Ajaxu...

Mascherano chce zůstat v Liverpoolu

Javier Mascherano má i nadále jasno, za který klub by rád nastupoval v následujících minimálně měsících. Argentinský záložník hodlá zůstat v Liverpoolu, o čemž informoval manažer Rafael Benitez...

Leverkusen měl se Spartou štěstí, přiznává německý tisk

Šťastné a lichotivé bylo podle německého tisku čtvrteční postupové vítězství Bayeru Leverkusen nad Spartou Praha v Poháru UEFA. Za spravedlivé označují média také vyloučení Carstena Ramelowa za úder rukou do Rezkova obličeje. Stejně jako trenéři obou mužstev se ale shodla, že právě tento moment německý tým semkl.

Austrii Vídeň se stále vzdaluje evropská elita

Fotbalisté Austrie Vídeň sice vévodí rakouské lize, ale na mezinárodním poli jdou od porážky k porážce. Ve čtvrtek podlehli ve třetím utkání základní skupiny H Poháru UEFA Panioniosu Atény 0:1 a zůstávají jako jeden ze čtyř týmů stále bez bodu. Rozčarovaní vídeňští hráči si po zápase posteskli, že na evropskou špičku prostě nemají.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele