Aktuality

Houšť a Schuster ve stopách Rossiho s Geretsem

Za prokázané ovlivňování zápasu mezi Bystrcí a Vítkovicemi nesmí ve všech oficiálních soutěžích působit bystrčtí hráči Zdeněk Houšť rekordních sedm let, Aleš Schuster šest a Tomáš Mrázek čtyři roky. Podobně už před lety dopadli i mnohem slavnější hráči - třeba Paolo Rossi nebo Eric Gerets.

Beckenbauer: Musíme dál posilovat

Už v létě Bayern Mnichov na své poměry nevídaně utrácel a velkorysé nakupování nejspíš bude pokračovat i v zimě. Prezident klubu Franz Beckenbauer prohlásil, že jeho klub pro splnění vysokých cílů potřebuje další posily.

Mijatovič: Ronaldinho by se v Realu nechytal

Sportovní ředitel Realu Madrid Predrag Mijatovič si rýpnul do svého největšího rivala z Barcelony. Na adresu letos trápícího se Ronaldinha prohlásil, že pro takové fotbalisty nikdy nebylo na Santiago Bernabeu místo.

Čech je zpět, v sobotu chce chytat

Český gólman Petr Čech, který byl mezinárodní asociací sportovních novinářů AIPS zvolen nejlepším brankářem na světě, se chce již tento víkend postavit do branky Chelsea v utkání proti nováčkovi Premier League Sunderlandu.

West Ham odmítl vzít Baroše na hostování

Český útočník Milan Baroš byl podle britského deníku The Independent nabídnut Lyonem na hostování do anglického West Hamu, ten však českého reprezentanta odmítl angažovat, ačkoli právě útočníka shání.

Inter má strach o Dacourta. Zahraje si ještě letos?

Trenér Interu Milán Roberto Mancini se bojí, že bude ve zbytku letošní sezóny postrádat záložníka Olivier Dacourta. Ten si nepříjemně poranil koleno a hrozí mu několikaměsíční pauza.

Leverkusen chce na novém stadionu hrát Ligu mistrů

Podobný osud čeká stadiony dnešních soupeřů v Poháru UEFA. Zatímco fotbalisté Sparty zatím čekají, jak se budou vyvíjet plány okolo rekonstrukce Axa Areny na stadion pro potřeby reprezentace, v Leverkusenu s modernizací začnou každým dnem. Jen co skončí podzimní část bundesligy, vtrhnou do BayAreny stavební firmy a začnou s nákladnou rekonstrukcí.

Ronaldinho prý do Chelsea nepůjde, chce prodloužit v Barceloně

Brazilský fotbalista Ronaldinho prý z Barcelony do Chelsea nepřestoupí. Záložníkův bratr a agent Roberto de Assis prohlásil, že navzdory tomu, že záložník upadl u trenéra Franka Rijkaarda v nemilost, jedná s katalánským klubem o prodloužení smlouvy až do roku 2014.

Wenger: Anglii musí vést Angličan

Anglická média stále spekulují o novém trenérovi pro tamní národní tým a svou špetkou do mlýna nyní přispěl i Arsene Wenger. Manažer londýnského Arsenalu má v tomto ohledu jasno, když Anglie, tak anglický trenér...

Joaquin: Odmítl jsem Chelsea

Záložník Joaquin loni v létě přestoupil z Betisu do Valencie, nechybělo ale mnoho a fotbal mohl hrát někde zcela jinde. O španělského reprezentanta dlouho usilovala Chelsea, Joaquin však přestup na Stamford Bridge zamítl...

Everton děsí fotbalovou Evropu, už měsíc a půl neprohrál

Úchvatné vítězné tažení fotbalistů Evertonu pokračuje. Anglický klub udržel neporazitelnost i v devátém soutěžním zápase za sebou a díky výhře 1:0 nad Zenitem Petrohrad ve středu s předstihem oslavil postup do jarních bojů v Poháru UEFA. Recept na pokoření Evertonu nenašla před nedávnem ani Chelsea, naposledy svěřenci Davida Moyese odešli poraženi 20. října v liverpoolském derby.

Rosický: I bez zraněných jsme dobří

Newcastle se včera stal teprve čtvrtým klubem, který letos v Premier League dokázal obrat o body vedoucí Arsenal. Tomu chyběli zranění Cesc Fabregas, Mathieu Flamini, Alexander Hleb a Robin van Persie, i bez nich jsou ale Gunners silným týmem, o čemž je přesvědčen Tomáš Rosický...

AC Milán chce jako první evropský tým vyhrát MS klubů

Před fotbalisty AC Milán stojí další velká výzva. Sedminásobný vítěz Ligy mistrů a obhájce triumfu z minulého ročníku prestižní soutěže se pokusí výrazněji prosadit i mimo starý kontinent. Na čtvrtém světovém šampionátu klubů, který startuje za účasti sedmi mužstev v pátek v Tokiu, chtějí červenočerní jako vůbec první evropský tým pozvednout nad hlavu trofej pro vítěze. V cestě jim má stát hlavně argentinská Boca Juniors.

Ismael od zimy hráčem Hannoveru

Valerien Ismael se s příchodem roku 2008 rozloučí s Bayernem Mnichov, i nadále ale bude působit v Německu. Francouzský obránce se dohodl na angažmá do léta 2010 v konkurenčním Hannoveru...

Novináři zvolili Čecha nejlepším brankářem světa

Český brankář Petr Čech si na své konto připsal další prestižní cenu. Mezinárodní asociace sportovních novinářů AIPS jej vyhlásila nejlepším gólmanem světa za rok 2007. Jeho spoluhráč z Chelsea Didier Drogba kraloval útočníkům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele