Aktuality

Atletiko v zimě posilovat nebude

Atletiko Madrid v létě získalo řadu zvučných posil, v zimě však nepřijde ani jedna. Prozradil do prezident klubu z hlavního města Španělska Enrique Cerezo...

Zico: Byla to taktická sebevražda

Inter měl istanbulskému Fenerbahce v Lize mistrů co vracet – v Turecku prohrál 0:1 a byl kritizován za špatný výkon. Domácí zápas však Italové zvládli o poznání lépe a vyhráli o tři branky.

Ronaldo "svůj" Sporting nešetřil

Manchester United si i včera udržel v Lize mistrů stoprocentní bilanci. Proti Sportingu Lisabon však museli Rudí ďáblové stav utkání otáčet a vítěznou branku vstřelil až v závěru Cristiano Ronaldo, odchovanec Sportingu.

Mourinho je ochotný trénovat Anglii

Bývalý kouč Chelsea Jose Mourinho prohlásil, že je ochoten jednat s vedením anglické Fotbalové asociace o svém působení u národního týmu. Čtyřiačtyřicetiletý portugalský trenér byl sice jasným kandidátem číslo jedna na uvolněné místo po Stevu McClarenovi, ale až teď projevil možný zájem.

Liga mistrů: Preview středečních zápasů 5. kola

Devět klubů bude dnes večer bojovat o postup do osmifinále Ligy mistrů. Jediný bod chybí Realu Madrid a obhájci titulu AC Milán. Za určitých okolností může být dnes známo sedm týmů, které budou v nejprestižnější klubobové soutěži pokračovat i na jaře.

Slavia v Bukurešti neoslnila, ale potřebný bod získala

Fotbalisté Slavie Praha mají už kolo před koncem základní části Ligy mistrů jisté třetí místo ve skupině a tím i postup do jarního pokračování Poháru UEFA. Steaua však byla výrazně lepším mužstvem a jen její nepřesnost v koncovce spolu s několika výbornými zákroky brankáře Vaniaka způsobily, že domácí získali jen bod.

Slávisté uznali, že remíza byla šťastná

Štěstím zářili fotbalisté Slavie Praha po remíze 1:1 v zápase 5. kola H skupiny Ligy mistrů v Bukurešti s domácí Steauou. Shodně přiznali, že nerozhodný výsledek vybojovali se štěstím, ale radost nad postupem do jarních bojů Poháru UEFA jim to rozhodně nezkazilo.

Mladá Boleslav získala útočníka Maška

Po dlouhém jednání dotáhli fotbaloví funkcionáři Mladé Boleslavi snahu o získání útočníka Jiřího Maška. Devětadvacetiletý hráč přichází do středočeského klubu zatím na hostování do konce roku z rakouského Innsbrucku.

Hildebrand: S Cañizaresem nejsme přátelé

Německý brankář Timo Hildebranda nezažívá ve Valencii zrovna ideální angažmá. Pravidelně nechytá a mezi třemi tyčemi se střídá se Santiagem Cañizaresem. Možná i kvůli tomu se mezi oběma nevytvořilo žádné přátelské pouto. Prý spolu komunikují jen na tréninku, když musí.

Bednář chce své hostování ve WBA změnit v přestup

Český útočník Roman Bednář byl jedním z posledních fotbalistů, kteří v letním přestupovém období změnili dres. Pár minut před uzávěrkou přestupů opustil skotský tým Heart of Midlothian a udělal krůček ke své vysněné Premier League.

McLeish ve Skotsku skončil, jde do Birminghamu City

Vedení Birminghamu City pozvalo novináře na středeční tiskovou konferenci. Podle všeho na ní představí svého nového manažera, kterým se stane Alex McLeish. Ten v úterý oficiálně oznámil rezignaci u skotské reprezentace.

Liverpool bude podruhé odvracet hrozbu předčasného vyřazení

Fotbalisté Liverpoolu budou v jednom z osmi středečních duelů Ligy mistrů podruhé za sebou odvracet hrozbu vyřazení už v základní skupině. Finalista uplynulého ročníku před třemi týdny deklasoval Besiktas Istanbul a teď se chystá na vedoucí celek skupiny A Porto.

Niko Kovač ukončí po Euru kariéru

Kapitán chorvatské reprezentace Niko Kovač ukončí příští rok po mistrovství Evropy kariéru. Šestatřicetiletý záložník rakouského Salcburku to oznámil listu Vecernji List.

Zraněními zdecimovaný Spartak přiletí do Prahy až ve středu

Dnes před polednem měli podle plánu do Prahy přiletět fotbalisté Spartaku Moskva, ale nakonec se v českém hlavním městě objeví až o den později, tedy den před čtvrtečním utkáním se Spartou v Poháru UEFA. Ruský vicemistr ale nezměnil svůj plán, to jen o termínu příletu chybně informovala společnost, která cesty klubu zajišťuje. Čeští reprezentanti Radoslav Kováč a Martin Jiránek se tak objeví ve své vlasti o den později, než se očekávalo.

Van Gaal chce k reprezentaci, ale nejdříve za rok a půl

Louis van Gaal objasnil své nedávné tvrzení, podle něhož by se nebránil možnosti stát se novým trenérem anglické reprezentace. Nizozemský kouč sice má ambice stát se kormidelníkem nějakého národního týmu, stane se tak ale nejdříve za necelé dva roky...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele