Aktuality

Češi poprvé trénovali na Kypru, Grygera jen vyklusával

První trénink v kyperské metropoli Nikósii mají za sebou čeští reprezentanti, kteří se chystají na středeční závěrečné utkání evropské kvalifikace s domácím výběrem. S hodinovým posunem oproti původnímu programu dnes vyběhla na trávník stadionu Makario kompletní devatenáctka hráčů včetně útočníka Milana Baroše, jen obránce Zdeněk Grygera, který laboruje s poraněným stehenním svalem, vyklusával bez míče.

Deco: Chci v Barceloně zůstat

Záložník Barcelony Deco byl v poslední době často spojován s odchodem z Nou Campu. Samotný hráč ale tvrdí, že nemá v úmyslu měnit dres. Je si však vědom toho, že stejně jeho konec v katalánském klubu jednou přijde.

Donadoni: Nebojíme se nikoho

Itálie v sobotu utekla hrobníkovi z lopaty a díky výhře ve Skotsku si zajistila postup na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska. Trenér Roberto Donadoni nyní varuje zbytek světa, že jeho tým se nebojí žádného protivníka...

Benitez vyloučil odchod do Bayernu

Rafael Benitez učinil přítrž spekulacím spojujícím jeho jméno s možným angažmá v Bayernu Mnichov. Španělský kouč je spokojen v Liverpoolu a hodlá i nadále pokračovat v započaté práci...

Bruce novým manažerem Wiganu

Wigan definitivně ukončil hledání nového manažera, žezla na JJB Stadium se podle očekávání ujal Steve Bruce. Dnes odpoledne to potvrdil předseda Latics Dave Whelan...

Merk protestuje proti věkovým limitům

Rozhodčí Markus Merk o víkendu odpískal padesátý a poslední zápas své mezinárodní kariéry, ale vůbec se mu to nelíbí. Věkový limit federace FIFA donutí pětačtyřicetiletého německého sudího na konci letošního roku ukončit mezinárodní kariéru, což dnes v rozhovoru pro magazín Kicker označil za diskriminaci.

Pozorovatel varuje fotbalisty před velmi silnou zálohou Kypru

Čeští fotbaloví reprezentanti se musí v posledním kvalifikačním utkání na Kypru vyvarovat jakéhokoliv náznaku podcenění papírového outsidera. Před středečním duelem je v tomto směru varoval jeden ze spolupracovníků reprezentačního kouče Karla Brücknera, pozorovatel a analytik hry soupeřů Miroslav Jirkal.

Stevens v létě zamíří z Hamburku do Eindhovenu

Hamburk v létě možná přijde hned o několik klíčových postav. Velký zájem je o kapitána Rafaela van der Vaarta a z přístavního města určitě odejde trenér Huub Stevens, jehož novým působištěm se stane PSV Eindhoven...

Hamšík není na prodej, ujišťuje Marino

Fanoušci Neapole se nemusejí obávat, že by v zimě přišli o Marka Hamšíka. Teprve 20letý slovenský záložník podává po svém příchodu z Brescie vynikající výkony a sportovní ředitel Pierpaolo Marino ho nehodlá prodat za žádnou cenu...

Kaká by Zlatý míč udělil Ronaldovi

Fotbalový svět se již brzy dozví jméno nejlepšího fotbalisty roku působícího v Evropě. Podle řady odborníků by měl cenu Zlatý míč převzít záložník milánského AC Kaká, on sám však favorizuje Cristiana Ronalda z Manchesteru United...

Češi odletěli bez Rosického do tepla na Kypr

Čeští fotbaloví reprezentanti dnes dopoledne vyrazili k závěrečnému utkání evropské kvalifikace na Kypr. O potvrzení prvního místa ve skupině D bude národní tým usilovat bez několika obvyklých opor, mezi devatenáctkou hráčů chybí i kapitán Tomáš Rosický. Češi se těšili především na teplé klima, pouze trenéru Karlu Brücknerovi prý více vyhovovalo současné chladné středoevropské počasí.

Liverpool chce Garaye a natrvalo Mascherana

Manažera Liverpoolu Rafaela Beníteze nejspíš čekají náročné měsíce. Svůj tým chce totiž posílit o obránce Racingu Santander Ezequiela Garaye a také nastálo získat záložníka Javiera Mascherana, který je v Liverpoolu zatím na hostování.

Jarolíma mrzí, že se musí na reprezentaci jen dívat

Český záložník David Jarolím trpí tím, že v závěrečném kvalifikačním bloku musí pouze přihlížet zápasům fotbalové reprezentace. Osmadvacetiletý hráč, jehož momentálně trápí problémy s kolenem, však věří, že si příští rok zahraje na mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku.

Německé kluby mají zájem o Almirona

Brazilský záložník Almiron v Juventusu příliš šancí nedostává, proto se jeho lednový odchod jeví jako pravděpodobné východisko. Jeho novým zaměstnavatelem by se mohl podle německých médií stát Hamburk nebo Wolfsburg.

Guti: Nikdo mi nevěřil. Až Schuster

Pod novým koučem Schusterem zatím kráčí Real Madrid bez většího zaváhání vstříc úspěchům. Jedním z klíčových mužů Bílého baletu je trochu překvapivě záložník Guti, který se v hvězdami nabitém kádru dříve těžko prosazoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele