Anglický kouč Pardew se stal sportovním ředitelem CSKA Sofia

24.11.2020, 09:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Kocour Klapuška

Wtf

Reagovat
Rakoid

Wtf

Reagovat
Remt

Wtf

Reagovat
Firkraag

Old cunt.

Reagovat
Filip12

ale jo dobrý krok přijde tam zkušený chlap z top ligy a může do bulharska přivest řadu angličanů a herních prvků z PL čímž ligu zkvalitní

Reagovat
wikingskrin

každý angličan sní o angažmá v Bulharsku

Reagovat
Filip12

tak i kdyby přitáhl někoho z 2. ligy tak to tu ligu oživí

Reagovat
wikingskrin

Myslím, že ani ze 3. Anglické by tam nikdo nešel

Reagovat
h8_sfatto

kvalita do Anglie přichází z kontinentu a ne naopak

Reagovat
Kocour Klapuška

Nechápu, že se nám nepodaří získat nějaké takovéhle jméno do našeho fotbalu. To jsou bulharské/rumunské kluby o tolik bohatší, nebo čím to je?

Reagovat
h8_sfatto

takovéhle předražené no name, i Uhrin je pan trenér proti tomuhle..old cunt

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to dopadlo se Stramou? Hlavně spousta velkých jmen v některých klubech prostě vyhoří. Styl, hráči apod. Navíc k tomu trenérovi musí sedět víc aspektů. Ani Klopp není Bůh a musí mít v LFC v první řadě mimořádný scauting. Takže si nemyslím, že každý takový trenér by se sem měl hned tahat. Začít by se mělo systematicky už od mládeže. Ne, že jeden klub, který má peníze, si zaplatí takového sportovního ředitele apod.

Reagovat
Elliasson

Pravdou je, že sofijské CSKA má bohatou historii, širokou fanouškovskou základnu a ačkoliv málem zbankrotovali, tak teď to vypadá na nějakou renesanci

Reagovat
smazaný uživatel

Slovane maji pekne baby. Vsecko tam je za babku - tj. postavit mu tam sidlo je nestoji ani zdaleko tolik jako napr psg mesicni taxy za luxusni apartmany. A hlavne tamni mafie umi delat poradne ksefty takze drobne na kluka co jim poradi jak vytahat ci vyprat vic penez skrz fotbal najdou raz dva;)

Reagovat
Fakt

Ftw

Reagovat
wikingskrin

co má tohle za smysl WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Alain Pardieux

Reagovat
insane

Nejzkorumpovanější liga v Evropě, kde se ani nesnaží předstírat, že neexistujou přímý vazby na organizovanej zločin - od začátku devadesátejch let tam bylo zavraždeno už snad 20 majitelů či jinak vysoce postavených činovníků klubů. Nepamatuju si, o kterej klub přesně šlo, ale kvůli neustálym vraždám se v jeho čele vystřídali snad 3 lidi v průběhu 5 let. Ale (špinavejch) peněz tam holt bude dost.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
h8_sfatto

konečně někdo, kdo má šanci překonat Stramaccioniho

Reagovat
LeonardoUžoa

Haag, Sofia. Ten teda jede.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele