Aršavin bude řešit budoucnost, za tři týdny se rozloučí s Kairatem

05.11.2018, 16:12
Aktuality
Poslední ligový zápas v dresu Kairatu Almaty před reprezentační přestávkou odehraje Andrej Aršavin. Již sedmatřicetiletý ofenzivní ruský fotbalista s vedením kazašského klubu neprodlouží končící smlouvu a otázkou zůstává, zda bude pokračovat v úspěšné kariéře, či definitivně pověsí kopačky na hřebík...

"V zápase proti Šachtaru Karaganda fanoušci a klub poděkují legendárnímu fotbalistovi Andreji Aršavinovi za jeho působení v Kairatu Almaty," sdělilo vedení kazašského celku v oficiálním prohlášení.

Aršavin strávil většinu své kariéry v Zenitu Petrohrad, několik let hájil barvy Arsenalu a oblékl rovněž dres Kubaně Krasnodar. Kairat ho přivedl v březnu 2016 a hráč v jeho barvách odehrál přes sto zápasů, v nichž dal 30 gólů a na dalších 37 trefách se podílel přesnou finální přihrávkou.

Kairat měl letos velmi dobře rozehranou ligovou soutěž, z posledních pěti zápasů ovšem vytěžil jen jeden bod a titul přenechal Astaně, Aršavin si tak do své sbírky potřetí přidá jen stříbrnou medaili. Se spoluhráči opanoval pohár a s klubem se může rozloučit ziskem trofeje, za tři týdny je na programu finále letošního ročníku poháru a Kairat nastoupí proti FK Atyrau.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
insane
Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím tu fotku je mi zima

Reagovat
fabec1222

je zima

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

kde prosímtě? i Rusáci si pochvalují, že poslední roky mají mírné zimy

Reagovat
mayday

Aj kánt skór ejtýn, džast fór... Sorry

Reagovat
KingMaster13

Tak kdo by chtěl vypadávat s Olomoucí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
kattos

Chodur

Reagovat
Kucka

...still Nasri, looks for Arsahviiiiiiiiin

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Ty vole týpek ještě hraje? Jeden z mála Rusů, který mi byl 100% sympatický. Škoda že se v Arsenalu neohřál déle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele