AS Monaco potvrdilo příchod trenéra Clementa

03.01.2022, 18:56
Aktuality
Niko Kovač byl na přelomu roku odvolán z lavičky AS Monaco a knížecí celek dnes potvrdil jméno nástupce chorvatského kormidelníka. Šestý tým tabulky francouzské nejvyšší soutěže oficiálně přebírá Philippe Clement, smlouvu podepsal do června 2024...

"Stal se logickou volbou a jeho příchod nás těší. Ukázal, že dokáže využít potenciál mladých hráčů a rozvíjet jejich talent. Chceme se posunout na přední příčky tabulky a kvalifikovat se do evropských pohárů a Philippe Clement je tou správnou osobou, která nás tam dostane," raduje se viceprezident Oleg Petrov.

47letý Clement za sebou má povedenou hráčskou kariéru, na své konto si připsal přes 500 startů a v 38 případech na sobě měl dres belgické reprezentace, s níž se v roce 1998 účastnil mistrovství světa.

Jako trenér Clement vedl Waasland-Beveren, Genk a naposledy Club Bruggy, ve své sbírce už má tři mistrovské belgické tituly.

Autor: Tomáš Pavlík / asmonaco.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Zajímavá volba pro Monaco. Snad teda bude poslouchat Ben Yeddera, aby se nepakoval brzo taky.

Reagovat
Vinci

To vážně nemá lepší fotku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele