Atlético Madrid se dohodlo s Barcelonou a vykoupilo Griezmanna

10.10.2022, 15:34
Aktuality
Antoine Griezmann (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Csaplárova past

Atletico rozhodně není katalánský klub

Reagovat
Pony Slaystation

čtk

Reagovat
Slavia10

Za ty peníze se sice opravdu nevyplatil, ale nechápu, že to někdo srovnává s Coutsem nebo Hazardem. Griez je útočník, od těch se čekají góly s jasné za tu cenu to nebyla žádná bomba, ale on těch gólů nedal zase málo, ty statistiky jeho v Barce úplně zlý nejsou, co jsem viděl tak se vracel do obrany. Podle mě si tu krizi Barci a chyby Barta odnesl Griez trochu více než je pravda.

Reagovat
Mercury

Byl priserny vetsinu zapasu co odehral. Par klicovych golu v Cope na tom nic nezmeni.

Reagovat
Slavia10

Tak tim, jak se o něm mluví, jsem myslel že měl za 2 roky 3 góly a asistenci, ale on tam pár gólů dál. Vždyť říkám, že tu cenu rozhodně neobhájil, ale možná Barca po Messim byla zvyklá na víc, ale Griez není Messi a nikdo už nebude. Problém byl hlavně asi v tom, že to nebyl hráč pro Barcu, ale minimálně ty statistiky nejsou tak hrozný.

Reagovat
PP

Tak jeho primární post byl post, kde hrál Messi.. Křídlo se z něj nepovedlo udělat, aby byl samotný hrot na to nemá parametry. Naprosto zbytečný nákup, ne chyba Grieze.

Reagovat
Eichel

Ja som si toto isté myslel tiež, avšak jeho to psychicky totálne položilo a bol na ihrisku absolútne márny aj keď chýbal Messi. Minimálne ku koncu to fakt už nebolo o pozícií na ihrisku. Inak určite bola chyba kupovať ako jeho tak aj Coutinha, aj jeden aj druhý by vedeli zahrať LW (griezz ho hrával v Sociedade ak ma pamať neklame) avšak typologicky sú to absolútne odlišný hráći než Neymar, ktorý sa nimi nahrádzal. Proste vedenie FCB rozmýšľalo dlhodobo štýlom, odišlo LW tak kúpime LW s veľkým menom a je... na druhú stranu on sám tiež nie je bez viny.

Reagovat
smazaný uživatel

On prostě nedal moc důležitých gólů, nepotáhl tým v kritických momentecha nebyl rozdílový. Opravdu hrál spíš roli "užitečného" hráče, než válcující hvězdy, ale zároveň se občas propadal do herních depresí, kdy byl neviditelný (hodně "griezmannovský" styl teď jede Ferrán Torres, to je skoro totožný hráč po všech stránkách). Vybavuju si jenom jeho dva góly v brutální otočce ve čtvrtfinále Copy proti Granadě a potom gól ve finále. V LM jenom jeden gól Neapoli, jinak nic a El Clásica nic. Ale souhlas, ve druhé sezoně se už něho dalo dívat a měl hodně asistencí. Je paradox, že zrovna po té lepší sezoně tak divně zmizel.

Reagovat
pantondavo

No já jsem teda od Hazarda čekal víc než od coutse s griezmannem dohromady

Reagovat
ACSeRw!n

pocet komentaru tady odpovida tomu, jak moc prekvapiva je to informace

Reagovat
Ed_Hazard

Mbappe

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pesky passer-by

120-tisícový nákup v 2019-tom, predaj za šestinovú cenu vo tri roky neskôr.

*sounds like an investment

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele