Bajza přestupuje do Parmy

24.03.2012, 11:56
Aktuality
Brankár druholigovej Dubnice a reprezentant do 21 rokov Pavol Bajza mení dres. Od júla sa stane hráčom talianskeho klubu AC Parma.

Dvadsaťročný hráč už dokonca úspešne absolvoval vstupnú lekársku prehliadku a ku skompletizovaniu kontraktu chýbajú len formality. "Kontrakt je trojročný, plus je v ňom zakotvená opcia na ďalšie dve sezóny," povedal hráčov poradca Juraj Vengloš. Podľa jeho slov došlo k podpisu zmluvy pred pár dňami. Oficiálne bude Bajza hráčom Parmy od 1. júla 2012, len deň predtým mu vyprší kontrakt s Dubnicou.

"Zástupcovia klubu ho sledovali vo viacerých zápasoch, do oka im padol v medzištátnom dueli vo Francúzsku, vycestovali za ním potom ešte niekoľkokrát," ďalej uviedol Vengloš. Nedá sa predpokladať, že Bajza sa stane jednotkou v základnej zostave, no šancu ukázať kvality určite dostane.

Gólmanovi sa z domova nebude odchádzať ľahko: "Z dubnického klubu sa mi bude odchádzať ťažko. Mal som tu veľa priateľov a mal som rád tento klub. Talianska liga však patrí medzi tri najlepšie v Európe. Budem sa musieť obrniť aj trpezlivosťou, ale verím, že šancu ukázať svoje kvaliy určite dostanem. Viem, že klub sa momentálne nachádza na 17. priečke a bojuje o záchranu. Verím, že sa mu podarí ostať medzi elitou, veď káder na to určite má. Každý deň som nalepený na internetovej stránke klubu, aby som bol informovaný o dianí v klube. Okrem toho som sa už prihlásil na kurz taliančiny, aby som rozumel čo najviac. Som spokojný," povedal na margo prestupu mladý brankár Pavol Bajza.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy ako mu to tam pojde

Reagovat
smazaný uživatel

nepojde..

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Další zákop.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide do môjho druhého najobľúbenejšieho klubu vôbec tak snád sa mu tam zadarí

Reagovat
smazaný uživatel

Inak správny prístup, že sa okamžite učí jazyk Elia a Miloš by si mali brať príklad

Reagovat
smazaný uživatel

No tak snad nedopadne jako "vicemistr světa do 20 let" Radek Petr. Potom, co prohásil, že se v Parmě uči úplně nový styl chytání se nedivím, že se nakonec neprosadil, dneska je rád, že se dostal do vedoucího týmu Bulharské ligy. Tenhle slovenský talent, ale snad neskončí stejně, doufám, že se mu zadaří a jednou se v Parmě prosadí.

Reagovat
kopajda

ty tupá nulo. Petr je ale za vodou. z 3. naší ligy do parmy si vydělat, naučit se jazyk. ted je u bulharskýho mistra a má se líp jak tady a ještě si zahraje předkola pohárů

magore

Reagovat
One-Real

Petr Bajza.

Reagovat
smazaný uživatel

Dubnica pada dole hubou .. pozitivne je ze stale vychovavaju celkom solidne talenty ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele