Bílek: S podzimem můžeme být spokojení, po Pardubicích se mi to ale těžko říká

13.11.2022, 18:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
20DollarsInMyPocket

Tak nehrajte Evropu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jí nehráli.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Pronesl jsem tu takovou vysmívanou větu před sezónou... kdo uloví Vlkanovu, ten bude mít titul... tak mi to Míšo nezkaž Bohužel marně hledám co to bylo za článek.

Reagovat
Pablos

Díky ti A já tady už půl hodiny listuji... ale, že bych to narval pod článek Baníku by mě prostě nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kecipep

Reagovat
kecipep

dá se na to postupně proklikat?

Reagovat
Martin9719

I vzhledem k náročnýmu programu zatím neměl takový impact nebo spíš čísla což se může na jaře změnit. Pro jarní část si ale bude muset vybojovat místo v základu, dost možná bude číhat na základ Sýkora nebo Kopic.

Reagovat
Pablos

Abych řekl pravdu... nemá nějákej zásadní přínos úplně. Spíš bych jen trefil, když Plzeň vyhraje kdyžtak titul, že bude v jejich kádru.. nic víc by v tom nebylo... mně by to stačilo Ale třeba bude stěžejním hráčem na jaře... kdo ví.

Reagovat
Pablos

Nicméně musím dodat, že ale jinak věřím více Slavii na titul... 2 body je úplně nic a cesta ještě daleká.

Reagovat
ratusek

No Plzeň bude mít na jaře jen jednu soutěž a Slavia hlavně venku hraje špatně. Navíc ti trojští koni Taras a Standa

Reagovat
Martin9719

Je tady zimní přestupák, ten rozhodne, že by vedení Slavie bylo tak blbý a tyhle posty si nepohlídalo se mi nezda.

Reagovat
ratusek

Ale vy budete silní furt stejně. Nečekám, že by někdo odešel. Moc o vaše hráče asi zájem nebude. Možná Staněk (toho nahradíte) a Bucha? Kalvach? Mosquera je na přestup někam ven asi starej

Reagovat
Martin9719

Staněk je lídr to by bylo velký oslabení, ale doufám že zůstane. U ostatních odchody nečekám. My naopak pokud chceme zůstat na špičce bychom ještě měli posílit.

Reagovat
ratusek

No já myslím, že to až zase tak nepotřebujete. Máte tu lavičku celkem širokou i variabilní. Akorát mi přijde obrana celkem úzká a v utoku Bassey překáží a Dědič je tam omylem. Jednoho utočníka by to možná chtělo, ale koho. Možná Pekhart? Ale ten má asi dobrou smlouvu v Turecku.

Reagovat
Martin9719

Vydra, Vašulín nebo v krajní možnosti Chytil, ale toho chce Slavie. To jsou momentálně "ověřený" spekulace prozatimní. Za mě pro náš způsob hry nejlepší Vašulín i když není tak gólový.

Reagovat
ratusek

Byste měli peníze na Vydrův plat?

Reagovat
Martin9719

On si moc vybírat nemůže, ale pokud vzít někoho za levno typologicky řekněme jako je Vydra tak bych radši lovil opět v Hradci.

Reagovat
deporpepa

Já teda očekávám odchody důležitých hráčů Dědič, tohle urputný hovado někam do druhý ligy

Reagovat
Martin9719

Nepočítám hráče co sedí na tribuně.

Reagovat
deporpepa

Jako zájem bych viděl o Chorého... V zahraničí už byl, nějak tam nepropadl... Formu má...

Reagovat
Martin9719

To se klidně může stát. Otázka kdo hledá v dnešní době typického 2 metrového zakončovatele.

Reagovat
Mönchengladbach

Stále favorit na titul, byť tedy mají Slavii, Spartu, Baník i Slovácko na jaře venku. Dnešek by je mohl hodně mrzet.

Slavia se se stoperským duem Ousou & Kacharaba (navíc před chybujícími gólmany) nemá šanci probít předkoly LM, takže bych jí titul ani nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt zakomplexovaný hlupák.

Reagovat
ratusek

ten jarní los mají dost těžký, aspon ta liga bude zajímavá a ne jak to vypadalo před pár koly. Uvidíme co s tím taky udělá ta zpičená nadstavba

Reagovat
smazaný uživatel

Nadstavbu si Šádek pohlídá, když to bude bodově natěsno, o to se nebojím.

Reagovat
vanGomm

Pohlídat?To je jako podvádět?Jinak ale ta nadstavba není dobrá věc.O mistra budou hrát stejně max.3 týmy a další 3 budou jen do počtu.Už nyní jsou ty bodové rozdíly mezi nima velké.Po skončení základní časti se dají čekat ještě větší.Klidně to může být i 20 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

no nebudou do počtu, pravděpodobně budou hrát o poslední místo v Evropě. Já teda nemám rád nadstavbu, ale todle je velmi dobrý. Týmy co chtěj hrát evropu ještě jednou změřej síly s největšíma u nás, tak si to aspoň potrénujou na předkola

Reagovat
vanGomm

Kolik máme týmů pro poháry Evropy? Pokud jen 4,tak týmy 1-3 Což budou Plzeň,Slavia a Sparta.Zbýva tedy pouze místo pro víteze domácího poháru.Takže se potom může stát,že ty týmy 4-6 do počtu budou.Nadstavba se mě také nelíbí a navíc tento její systém.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda, že pohár může vyhrát někdo mimo top3 a pak je i to 4. místo k ničemu. Já teda na nadstavbě hlavně nesnáším tu termínovku, tu dělal někdo kdo nesnáší fotbal a lidi co na něj jdou plus mu trávníkář prcá starou protože proč "jaro" začíná 28. ledna a některý týmy v prostřední skupině končí sezonu na začátku května to je fakt nad moje chápání.

Reagovat
vanGomm

Přeně tak fanoušci je nezajímají.Brzy snad budou začínat na Tři kále a končit v dubnu Navíc,aby toho nebylo málo se ty zápasy v květnu se hrají v 16:00 což je podle toho normálního času v 15:00 a naopak v listopadu a únoru to hrají ve 20:00.Němělo by to být spíše opačně?V tom lednu a únoru se dá určitě čekat,že se budou zápasy stejně odkládat,takže v té termínové listině bude jen bordel.A to yhřívání také není zadarmo.Začínat v polovině března by bylo mnohem lepší a hrát do konce června.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je taky dobrej point s těma časama. Oni aby trochu vyhnali cenu tv práv, tak strašně vyšli vstříc televizím no ale chodící divák tím trpí. Já sem permanentkář na Spartu, takže o těch pozdních fotbalech v zimě leccos vím, beru polštář, deku, termoprádlo a furt je mi kosa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele