Bochum hledá nového trenéra, Reis byl odvolán

12.09.2022, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Rudnevs

Urcite dost vztahy nastrbilo, ze v lete poziadal o uvolnenie do Schalke a nasledne o tom klamal do medii. To sa proste nerobi. No kazdopadne, co v lete nevyslo, mohlo by vyjst teraz. Skoda, ze vyhrou zrovna nad Bochumom si zaroven Kramer trochu upevnil miesto, lebo potiencialna nahrada by tu tym padom mozno uz aj bola.

Reagovat
verv

Myslíš, že by to byl oproti Kramerovi posun? Poslední 2 zápasy jsem neviděl a ty výkony předtím se mi až na vyjímku s Gladbachem moc nelíbily, ale zase výsledky (až na Union) nemá vyloženě špatný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele