Bolton kvůli fanouškům odmítl sponzora

06.06.2013, 13:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
spider_8

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EmC

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Trotters mi v PL chybí. Místo Hullu bych zadši viděl zpátky je

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení klubu patří ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Wonga, co bude v Newcastlu na dresech ma RSPN na 2334%. vy\pada to jako lichva, takze ted uz trochu vic chapu Cisseho, ze nechce hrat s timto sponzorem na dresu, protoze koran lichvu zakazuje. Na druhou stranu kdyz Wonga zacinala, tak meli 50% delikkvenci (50% lidi ten uver nesplatili). ted uz je to mene, protoze uz to je zavedena forma a vypilovali selekci zajemcu o pujcku. Ony to jsou kratkodobe pujcky, maximalne na 30 dni a maximum pro noveho zakaznika je 400 liber (pozdeji u proverenych zakazniku az 750 liber). Za pujceni 400 liber tak clovek zaplati navic cca 125 liber, coz je asi 33% pujcene castky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele