Bournemouth přišel o drahé posily Mingse s Gradelem

04.09.2015, 20:51
Aktuality
Zhruba to poslední, co si slibujete od své rekordní posily na prahu nováčkovské sezony, je, aby se vám ihned vážně zranila. Přesně to se teď přitom stalo Bournemouthu s Tyronem Mingsem. Levý bek si v Premier League vinou zpřetrhaných kolenních vazů znovu kopne nejdříve za devět měsíců a jeho kolega od postranní čáry Max Gradel je na tom jen o chlup lépe...

Tyrone Mings na jih Anglie zavítal koncem června za ekvivalent osmi milionů liber a Bournemouth přitom musel odrážet konkurent v Aston Ville, West Bromwichi nebo Newcastlu.

Nakonec se však z takové výhry příliš těšit nemůže. Podle informací BBC Radio Solent 22letého zadáka čeká devíti- až 12měsíční pauza.

Mings proto ani nebyl zařazen na soupisku pro Premier League a vedení anglického nováčka ještě stihlo na poslední chvíli zareagovat tím, že na hostování přivedlo Joea Bennetta z Aston Villy.

Tyrone Mings k úrazu přišel coby střídající hráč v posledním ligovém utkání před reprezentační pauzou. Do zápasu s Leicesterem nastoupil o přestávce, už po šesti minutách se však po zákroku na Drinkwatera ocitl na zemi, kde potřeboval mimo jiné kyslíkovou masku.

Mings přitom není jedinou potenciální oporou Cherries, která se v nedávné době zranila. V tomtéž duelu si vážnější problémy s kolenem přivodil i levý křídelník Max Gradel, jenž na soupisce rovněž nefiguruje a zmeškat má přinejmenším celý podzim.

Rovněž Max Gradel na Dean Court zavítal teprve letos v létě a také on vyšel Bournemouth na nemalý peníz. Média v době jeho přestupu spekulovala o částce mírně přesahující sedm milionů liber.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (553)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele