Budu o své místo bojovat, vzkazuje Janssen

20.02.2017, 14:50
Aktuality
Vincent Janssen se po příchodu do Tottenhamu zatím nedokázal příliš prosadit, načež se začalo mluvit o jeho odchodu. Sám 22letý útočník ale chce alespoň do konce sezóny o své místo bojovat...

Rodák z Heeschu dorazil na White Hart Lane před startem letošního ročníku z Alkmaaru, kde měl za sebou skvělou sezónu, během které zaznamenal úctyhodných 27 ligových gólů.

Za Spurs však Janssen zasáhl pouze do osmnácti ligových utkání, ovšem většinou až z lavičky náhradníků a zaznamenal pouze jeden jediný ligový gól. Další ještě přidal v poháru.

Během zimní přestávky se tak začaly objevovat spekulace, které nizozemského útočníka spojovaly s odchodem, zájem měl mít hlavně Galatasaray. "Jsem pořád mladý, a než jsem sem přišel, hrál jsem na nejvyšší úrovni teprve rok. Budu bojovat alespoň do konce sezóny, potom uvidíme," prohlásil Janssen ke své budoucnosti. "Nepřemýšlel jsem o odchodu," dodal.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (370)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele