Burnley vyrovnalo klubový rekord, koupilo obránce Gibsona

06.08.2018, 10:24
Aktuality
Burnley se loni mohlo pyšnit šestou nejlepší defenzívou v anglické lize, do níž nyní získalo jednu posilu. V zadní řadě anglického klubu a účastníka předkola Evropské ligy bude tvrdit muziku Ben Gibson, jehož vedení přivedlo z Middlesbrough...

Gibson v říjnu prodloužil v Middlesbrough kontrakt a Burnley minulý týden neuspělo se dvěma nabídkami. Postupně nestačilo dvanáct ani třináct milionů liber, úspěch přinesl až třetí pokus o výši patnáct milionů. Burnley tak vyrovnalo vlastní klubový rekord, takovou sumu zaplatilo pouze před rokem za útočníka Chrise Wooda.

Gibson v Burnley prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal kontrakt na čtyři roky. Na debut v novém dresu by nemusel čekat dlouho, jelikož už ve čtvrtek jeho nový zaměstnavatel nastoupí proti Istanbulu Başakşehir, v neděli pak hraje se Southamptonem.

25letý obránce je odchovancem Middlesbrough a v jeho prvním týmu debutoval v roce 2011. Anglickou Premier League už zná ze sezony 2016/2017, v níž nevynechal ani jednu minutu, ani to ovšem Boro nepomohlo k záchraně mezi elitou.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

15 mega ,, v Middlesbrough si strieľajú šampanské

Reagovat
vodka

Gibson je v pohodě stoper a při dnešních cenách je ta cena pořád ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak by som jedno buchnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
salami

Burnley nehraje v EL s Besiktasem.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
salami

Původně to bylo v článku blbě, ale jako komentář jsem to dávat nechtěl, něco jsem u toho řešil a trefil jsem blbý okno místo nahlášení chyby

Reagovat
Ferguson6

Páči sa mi ako anglické tímy mimo top 6 dávajú rekordné sumy za nejakých domácich priemerákov

Reagovat
smazaný uživatel

z 2. ligy.

Reagovat
Ferguson6

tak robia to aj druholigové kluby

Reagovat
mimi_united

Tomu sa hovorí doslova nosiť drevo do lesa

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Solidni nakup za slusne penize. Zrejme taky priprava na odchod Mee. Solidni prace od Burnley.

Reagovat
salami

Zajíma/zajimal se o Meeho někdo konkretni?

Reagovat
Zaschrona

Byl spojeny s nama par dni zpet. Ale teda zrovna ctu, ze je pry blizko podpisu nove smlouvy. To je dost zajimave, ze by chteli hrat obcas i na 3 stopery? Takova dve jmena na klub jako Burnley je docela luxus.

Reagovat
tomasinho

S náma se spojuje Tarkowski

Reagovat
Zaschrona

Dva levaci vedle sebe hrat na stoperu nemuzou. Ale teda u nakupu z obrany Burnley bych se bal, aby nedopadli jako Keane u nas, ktery zpetne dost vypada jako urcity produkt systemu jejich zatazene a uzke obrany.

Reagovat
salami

On hrával Mee dřív i na beku, jestli se nepletu, takže si tím rozsirujou možnosti do defenzivy no. Každopádně se stoperama z Burnley souhlas, jestli se napalite znova a pošlete jim balík za dalšího prumeraka, kteryho dělá Dychuv systém, tak budete za noumy

Reagovat
Zaschrona

Souhlas, radsi od vas vykoupit za ohromne penize Lascallese.

Reagovat
salami

Nedělám si žádný iluze, nebejt zranění Lejeuna, tak by vám ho ten náš prasecak už dávno strelil, a i tak se budu ještě ty 2 dny klepat

Reagovat
Zaschrona

Stesti v nestesti. Podle me ho neprodate, ale spekulace, ze ho chceme se opakuji az moc casto a z hlediska utraceni jsme docela blazni, mozne je vsechno, zvlast jestli nam neklapne ten Mina...

Reagovat
tomasinho

Jací dva leváci?

Reagovat
smazaný uživatel

No zbyl by jim Gibson a Mee, ne?

Reagovat
Zaschrona

Mee a Gibson, takze to je proste blbost, aby sel Tarkowski pryc.

Reagovat
vodka

tak mají stejně strašně úzký kádr a budou hrát EL, rozšíření kádru je nutnost a ještě někoho by přivést měli tak či tak.

Reagovat
Zaschrona

S tou EL bych jeste pockal, nemaji vubec lehky los do predkol. Ale s tim uzkym kadrem souhlasim, jen ted proste maji okamzite stopera vyreseneho snad nejlip ze vsech pozic. Jeste by meli sehnat aspon kridlo a utocnika.

Reagovat
vodka

a jo, jsem zapomněl, že mají předkola

Reagovat
Makiii

OT: Premier League - FANTASY

Máme rozjetý už 6.ročník FANTASY. Dokonce letos jsme to dali dohromady i s klukama z Eurofotbalu:)

Momentalne uz je nas prihlasenych 25 lidi v lize. Kazdopadne cca jeste takovych 6-8 je jistych a dalsich 10 se rozhoduji. Verim, ze kolem tech 35-40 lidi dame. Tento rok to mame namysleny, ze se bude davat celkove 700kč(sezona je 10 mesicu, tak to vychazi na 70kc investovat mesicne do zabavy, kde se daji vyhrat hezke penize, coz je podle me velmi prijatelny, protoze – 500 kc bude na hlavni soutez klasicky, START – CIL tabulka, a dalsich 200 kč ( na MANAŽERA měsíce, tzn, ze ti co budou dole v tabulce, tak nemusi zoufat, ze nemuzou byt uz treba top 6, aby ziskali nejaky penize, ale kazdy mesic( tj 10 mesicu ) muzou vyhrat prave manazera mesice, kdyz se jim podari blbej jeden mesic z 10 a budou k tomu posledni, tak si i tak prijdou aspon na castku co do hry na rok vlozi napr. kdyz by nas bylo 40 – tak by to bylo 20kč x 40hracu – 800kc a to staci uhrat v jednom mesici nejvic bodu.

Myslim, ze je to fakt dobra motivace i pro lidi, kterym utece treba zacatek ligy bodove.

Budeme radi, kdyz se k nam jeste nekdo prida. Penize se posilaji na jedno cislo uctu, kde bude veskery BANK ulozene a po skonceni posledniho zapasu ligy, okamzite vyplaceno vyhercum.

Min rok jsme tam meli z 21 lidi 14 300kč.

1.misto 6000 kc, 2. 4000kc, 3.2900kc, 4.1400kc

Pocet vyhercu a procent kolik kdo bude brat se rozhodne az podle konecneho poctu lidi. Kdyz by bylo kolem tech 40, tak by urcite bylo aspon 6-7 mist vyhernich.

Na FB mame skupinu, kde se pise veskery info, navrhy, rady atd…

Je to vse o vzajemne domluve. Kdyz by se k nam nekdo rad pridal, tak klidne zareagujte tady do komentu a nebo mi napiste na na FB- Ondřej Makiš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele