Češi v zahraničí: Barák pokořil Juventus, Gebre Selassie zase Frankfurt

03.03.2021, 09:54
Aktuality
Theodor Gebre Selassie (© AFP)
Záložník Antonín Barák vymazal vedoucí gól Cristiana Ronalda a zajistil svému Hellasu Verona remízu s Juventusem. V bundeslize pomohl k vítězství Brém nad Frankfurtem brankou obránce a kapitán Theo Gebre Selassie. Zato Pavlu Kadeřábkovi v dresu Hoffenheimu gól po zásahu videa neuznali. Češi se ale trefili i na Slovensku či v Belgii...

Anglie


Útočník Matěj Vydra nastoupil v základní sestavě Burnley na půdě Tottenhamu, jeho tým však prohrál vysoko 0:4. Vydra odehrál 73 minut.

Vladimír Coufal i Tomáš Souček odehráli celých 90 minut za West Ham proti Manchesteru City. Jejich mužstvo nakonec prohrálo s favoritem 1:2.

V League Championship nastoupil v základní sestavě Bristolu City obránce Tomáš Kalas a podílel se na vítězství 3:1 na půdě Swansea. Kalas odehrál celých 90 minut.

Itálie


Záložník Antonín Barák vstřelil v 77. minutě vyrovnávací gól Hellasu Verona v utkání s Juventusem. Odpověděl tak na vedoucí branku Cristiana Ronalda a zajistil svému celku bod.



Záložník Jakub Jankto hrál za Sampdorii od začátku proti Atalantě Bergamo. Jeho tým ale podlehl 0:2. Jankto střídal v 67. minutě.

Německo


Útočník Patrik Schick šel v dresu Leverkusenu do zápasu s Freiburgem z lavičky v 67. minutě. Jeho tým prohrával 0:2, brzy sice snížil, nicméně na vyrovnání už Bayer nedosáhl a dál se prohloubily jeho problémy.

Obránce Pavel Kadeřábek odehrál za Hoffenheim celé utkání na půdě Unionu Berlín a přispěl k remíze 1:1. V 83. minutě dokonce Kadeřábek vstřelil branku, ale na základě rozhodnutí videa nakonec nebyl gól uznán pro ofsajd.

Záložník Vladimír Darida nastoupil v základní sestavě Herthy na hřišti Wolfsburgu. Při porážce 0:2 odehrál 74 minut.

Werder Brémy i díky brance obránce Thea Gebre Selassieho porazil Frankfurt 2:1. Český obránce hrál s kapitánskou páskou, trefil se ve 47. minutě a vyrovnával na 1:1. Už předtím dostal žlutou kartu. Celé utkání odchytal brankář Jiří Pavlenka.



Ve druhé lize nastoupil v základní sestavě Würzburgu Martin Hašek. V Bochumi však jeho celek prohrál jasně 0:3. Hašek střídal v 80. minutě.

Nizozemsko


Obránce Tomáš Hájek nastoupil v 80. minutě v dresu Vitesse a alespoň částečně pomohl k vítězství 4:1 nad Venlem.

Slovensko


Senica vyhrála 3:2 v Ružomberku a podíleli se na tom tři čeští hráči. Celé utkání odchytal brankář Tomáš Fryšták. Kompletních 90 minut odehrál obránce Miloš Kopečný, který také viděl žlutou kartu. Z lavičky naskočil do zápasu v 89. minutě na poslední okamžiky Dominik Duda.

Pohronie s Ondřejem Chvějou v základní sestavě prohrálo doma s Trenčínem 0:1. Od 71. minuty byl na trávníku také další Čech Petr Galuška.

Brankář Martin Jedlička odchytal celé utkání za Dunajskou Stredu proti Michalovcům a přispěl k vítězství 2:1. O čisté konto přišel brankou z pokutového kopu v nastaveném čase.

Obránce Filip Twardzik pomohl Trnavě k vítězství 2:1 nad Žilinou. Český obránce zapsal kompletních 90 minut.

Sereď nestačila v domácím prostředí na Slovan Bratislava a prohrála vysoko 0:5. Za domácí hrál celé utkání záložník Nicolas Šumský, který ve 32. minutě dostal žlutou kartu. V dresu Slovanu odehrál kompletních 90 minut záložník Erik Daniel, který v nastaveném čase pečetil konečný výsledek pátou brankou. Od 84. minuty byl na trávníku i obránce Jurij Medveděv.

Belgie


Obránce Václav Jemelka odehrál celé utkání za Leuven proti Antverpám. Svému týmu pomohl k vítězství 2:0.

Od 21. minuty hrál za Waregem v Kortrijku útočník Tomáš Chorý. V 65. minutě se střelecky prosadil a pomohl k vítězství 2:1.

Chorvatsko


Hajduk Split v sobotu vyhrál 1:0 v Rijece. K úspěšnému výsledku pomohl i obránce Stefan Simič, který odehrál celých 90 minut.

V úterý pak Hajduk zvládl i osmifinále poháru na půdě NK Zagreb, kde vyhrál 3:0. Simič znovu odehrál celý duel, v 77. minutě dostal žlutou kartu.

Kypr


Útočník Tomáš Wágner nastoupil za Neu Salamis v základní sestavě proti Paralimni. Jeho tým hrál ale už od 10. minuty o deseti a nakonec prohrál 1:2. Wágner byl vystřídán v 70. minutě.

Záložník Zdeněk Folprecht odehrál celé utkání za Ermis, jenž remizoval na hřišti Doxy 1:1.

Omonia Nikósie zvítězila 1:0 na půdě Olympiakosu Nikósie. Celých 90 minut odehráli obránci Jan Lecjaks a Michael Lüftner.

Obránce Josef Kvída nastoupil v základní sestavě Pafosu proti Karmiotisse. Odehrál celé utkání a přispěl k vítězství 2:1. V 71. minutě viděl žlutou kartu.

Záložník Josef Hušbauer nastoupil do druhého poločasu za Anorthosis Famagusta proti Apollonu. Jeho tým stáhl dvougólové manko a nakonec remizoval 2:2.

Maďarsko


Pouze první poločas odehrál za Diósgyőr proti Mezőkövésdu útočník David Vaněček, pak byl vystřídán. Duel skončil nerozhodně 2:2.

Kisvárda prohrála 0:2 na půdě Budafoki. Záložník Jaroslav Navrátil za poražené odehrál 76 minut.

V úterý Kisvárda podlehla Puskás Akademii doma 0:1. Navrátil byl tentokrát vystřídán v 64. minutě. Za vítěze v 83. minutě nastoupil záložník Jakub Plšek.

Ten hrál také v sobotním duelu proti Honvédu. V zápase, který Puskás prohrál 1:2, hrál od začátku a střídán byl v 74. minutě.

Polsko


Wisla Krakov zvítězila 3:1 na půdě Plocku. Celý zápas odehrál za hosty obránce Michal Frydrych, který v 79. minutě dostal žlutou kartu.

Záložník Martin Pospíšil hrál za Jagiellonii Bialystok celých 90 minut proti Piastu Gliwice. Jeho tým ale prohrál 0:1.

Záložník Jan Sýkora pomohl Lechu Poznaň k vítězství 2:1 v městském derby na hřišti Warty. Odehrál celé utkání.

Záložník Jakub Hora nastoupil v základní sestavě Podbeskidzie a odehrál na půdě Rakówa Czestochowa 80 minut. Domácí tým vyhrál 1:0 a podílel se na tom i český záložník Petr Schwarz, který naskočil v 80. minutě.

Raków se radoval i v úterním utkání čtvrtfinále Polského poháru. Na hřišti Lechu Poznaň vyhrál 2:0, ovšem tentokrát bez české účasti přímo na trávníku, kde naopak v domácích barvách odehrál Jan Sýkora celých 90 minut.

Rumunsko


Obránce Ondřej Bačo odehrál kompletních 90 minut za Gaz Metan Medias proti Aradu. V 66. minutě dostal žlutou kartu a nakonec po zápase smutnil, protože jeho tým prohrál 1:2.

FC Voluntari vyhrál 2:0 na hřišti Poli Iasi. Byl u toho na straně vítězů i záložník Lukáš Droppa, který byl vystřídán ve druhé minutě nastaveného času.

Rusko


Záložník Alex Král nastoupil za Spartak Moskva od začátku druhého poločasu. Jeho tým však s Kazaní prohrál 0:2.

Řecko


PAOK Soluň prohrál 1:2 na hřišti Asterasu Tripolis. Celé utkání za hosty odehrál útočník Michael Krmenčík.

Švýcarsko


Obránce Martin Frýdek odehrál celé utkání za Lucern proti Young Boys Bern. Přispěl tak k remíze 2:2.

Záložník Roman Macek nastoupil za Lugano v 78. minutě. Na půdě Lausanne jeho tým prohrál 0:2.

Turecko


Útočník Milan Škoda naskočil do druhé půle utkání, ve kterém jeho Rizespor hostil Sivasspor. Mezi střelce se stejně jako ostatní fotbalisté na hřišti zapsat nedokázal. Duel tak skončil nerozhodně 0:0.

Obránce Tomáš Břečka odehrál za Kasimpasu celý duel na půdě Göztepe Izmir. Nezabránil však porážce 0:1.

Obránce Filip Novák si zahrál posledních pět minut za Fenerbahce nap půdě Trabzonsporu. Svému týmu pomohl k vítězství nad bývalým zaměstnavatelem 1:0.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (247)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na start kvaldy na MS, tým vypadá solidně. Jde i o to, kdo pojede na Euro u21 nebo bude nominovanej áčkem ( Zima, Hložek...)

Reagovat
Wyrda

Jestli budou všichni zdraví tak na EURO to vidím takto: Pavlenka - Coufal(Kadeřábek), Kalas (Zima), Kúdela, Bořil (Novák) - Barák, Souček, Darida, Král, Jankto - Schick. A kdo dál asi zálěží hlavně na zranění jinak Vaclík, Kolář, Provod, Holeš, Ševčík, Hložek, Vydra, Krmenčík, Kuchta. A pak 4. stoper no - Tam to bude dost loterie - ale asi tro padne na Čelůstku jakožto oblibence Šilhavky. Jinak bych teda vybíral mezi Čelůstka, Brabec, Stronati, Břečka, Jemelka? Tam to už velký rozdíl nebude...

Reagovat
Stannis Baratheon

Hlavně prosím ne Dočkal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Keeper117

Dočky pôjde na 100% Šilhavý ho má rád a je kapitán repre takže isto pôjde aj keď na základ to asi fakt nebude

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak na základ to není 100%, to víme všichni. Bohužel bych se ale nedivil, kdyby ho tam Šilhavka dal. A jestli pojede jako náhradník, tak super, poslední týdny ukázal jak moc rád sedí na lávce.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
VersaceChain

Barák hraje napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je lepší než Masopust, ale mohl by tam být třeba Kadeřábek

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Kaděřábek tam už hral ale nějak extra super mi to nepřislo. To už bych spíš zvažoval dát Kadeřábka nalevo. Ikdyž tam mam pocit že snad řekl trenerovi že hrát nebude a radši bude sedět

Reagovat
Wyrda

No není to klasické křídlo, ale to ani Jankto a v klubu hraje na pozici pravého ofenzivního záložníka takže na pozici PZ má celkem blízko. Ve slavii to taky hrál.

Reagovat
Reggie

konečně někdo.

Reagovat
mistr129

Když bude na krajích obrany Coufal s Bořilem, tak si asi můžeme dovolit hrát bez klasického křídla

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bobis21

Hraje tak něco mezi. Hrají na 2 podhroty a on je z nich ten více vpravo (i když dost rotovali v zápasech co jsem viděl). Takže to není úplně křídlo, ale úplně daleko od toho není. Navíc jak bylo řečeno, s ofenzivním bekem by to stahování do středu nemuselo být na škodu.

Reagovat
Reggie

potřebujeme produktivitu, kterou Barák nabízí. Jankto má skvělou kopací techniku a když bude Barák chodit na centry, tak z toho můžeme hodně těžit. Má zakončení a i hlavičku.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ta záloha vypadá hodně silně. Hledat čisté křídla je zbytečné, když stejně žádné nemáme.

Ale z Kalase mám obrovský strach, to at je tam raději rovnou Zima.

Reagovat
Wyrda

Zas Kalas hraje tolik let v Anglii a hlavně v Champu. A víš co když máš ve skupině Anglány a především Skoty tak si myslím, že tu jejich prasárnu zvládne lépe než Zima.

Reagovat
Uwe háže buly

No, ta první věta vypovídá o hodně taky.. On je prostě atlet. V repre to byla skoro vždycky tragédie, ještě o dost horší jak Suchý.

Reagovat
dave30

Uwe, zajímalo by mě, co ti ten kluk udělal (nebo tvému kamarádovi)? Uvažuješ ty vůbec o nějakém vývoji a zlepšení hráče (napadl mě momentálně třeba Kliment), nebo ten, co něco posral tak již nemá šanci? Našel jsem nějaké jeho statistiky (vím, není to nic 100% směrodatného). Platí dlouhodobě za jednoho z nejlepších stoperů v Champu, když jsem mrknul na FB Bristolu, tak na něho nedali dopustit, i když se jím nedařilo. U tebe to bude již pouze osobní zaujatost (ke které ti zřejmě někdo pomohl).

Reagovat
dave30

Ještě by mě zajímalo, proč tak znevažuješ Champ? Pojď se na to mrknout bez emocí a porovnejme s kaprligou. Začneme třeba počtem reprezentantů. Můžeme pokračovat hráči, kteří mají zkušenost s evropskými poháry a ukončíme to třeba hráči, kteří mají zkušenost z top ligy. Nemůžu si pomoci, ale kaprliga mi vychází neustále dosti daleko za Champem (ale to chápe většina zdejších fanoušků, u tebe je to prostě osobní).

Reagovat
osobnostx

Nejde o Champ. Jde o Kalasovu příšernou rozehrávku.

Reagovat
bobis21

vždyť on má naopak na stopera techniku a rozehrávku skvělou

Reagovat
Selänne

Na Champ možná tak. Mezinárodní fotbal je o třídu výš. Druhá anglická liga je pořád zaseklá v 90. letech.

Reagovat
bobis21

Tak on odehrál sezony i jako ofenzivní pravý bek v Eredivisie

Kolik jsi viděl zápasů Champu za poslední roky? Rozhodně jsou tam týmy které hrají atraktivní ofenzivní fotbal (Brentford, Bournemouth, Cardiff)

Reagovat
Selänne

9 let zpátky. V tu dobu hrál Horváth za Plzeň a Hložkovi bylo 9. Pravidelně ji sleduju, protože se na ni dobře vsází. Ale kolikrát bych na ni radši fakt nekoukal.

Reagovat
Uwe háže buly

z těch repre stoperu asi nejhorší no

Reagovat
Imos

stoprocentně lepší jak Brabec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Freedo

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě bych napsal, kolik Kalas vydělává, to jsi dlouho nepsal.

Reagovat
Uwe háže buly

A proti championship nic nemám, ta liga mi je u prdele, ale prostě kdyby byl on tak kvalitní, tak už se hodně dávno někam posunul do kvalitni ligy. A tohle porovnání champu s fortuna ligou nemůžeš myslet vážně, jako počet reprezentantů a s hráčem se zkušenostmi z TOP lig.. a naše liga rozhodně není daleko za champem.

Reagovat
bobis21

Kapitán, nejdražší hráč v historii, oblíbenec fanoušků, v celkem pěkném městě a fajn lize. Ale prostě musí rychle někam utíkat pryč jinak bude podle nějakého "experta" na ef nekopa

Reagovat
Uwe háže buly

To neříkám, jen že nikdy se nedokázal prosadit v PL a nikdy nešel do žádné jiné top soutěže. Jako živobytí má asi dobré, o tom se snad nemusíme bavit.

Reagovat
mayday

Je to atlet, ale když bude hrát ve dvojici s vůdčím typem, kterej ho bude řídit, bude podstupovat souboje a odevzdávat míče nejbližšímu hráči, tak svůj přínos mít bude.

Reagovat
Uwe háže buly

To i Zima, kterej zatím ukázal minimálně větší potenciál a že se tolik neplasi.

Reagovat
veikko

Byly zápasy, kdy Kalas vyloženě zklamal (např. debakl s Anglií), ale jinak taky předvedl spoustu spolehlivých výkonů v repre. Zase tak strašně bych se toho nebál. Na druhou stranu Zima už několikrát ukázal, že když má vedle sebe lídra defenzivy (v tomto případě bych bral Kúdelu nebo Čelůstku), tak že téměř vždy předvede skvělý výkon. Co tak koukám, tak se navíc v Belgii rozehrál Jemelka. Pokud ale má nastoupit Zima, tak k sobě bude potřeobvat zkušeného stopera do dvojice, což splňují asi jen ti dva, které jsem napsal v závorce.

Reagovat
Uwe háže buly

Kalas už prosím ne.. Ten nikdy neukázal, že tam má co dělat.

Reagovat
bobis21

je jasná 1. volba. K němu někdo z dvojice Kúdela - Zima a jako 4. Jemelka.

Reagovat
Wyrda

A reálně bude stoperska dvojice Brabec-Celustka, pak pojede Kudela, Kalas jako4. stoper a Zima nic

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec nemá na základ ani v Plzni, snad nebude v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Zima - Kúdela je jasná volba

Reagovat
andrew96

Reagovat
žrout

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
pingla

za měsíc budeš klidně psát něco jiného

Reagovat
Freedo

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti Skotsku a jejich rambofotbalu je Kalas určitě první volba, proti dalším dvěma soupeřům nevím nevím.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně proti Anglii když si člověk vybaví co za komedii předvedl ve Wembley tak určitě ne

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Anglie už nehraje tak špatný fotbal, jako hraji Skoti nebo Kalas v LCH.

Reagovat
KingMaster13

Však Anglii nehaním

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dave30

Tlačené dost na sílu. Ale co už...

Reagovat
Selänne

Od tebe, no.

Reagovat
Uwe háže buly

Jdi už do prdele

Reagovat
dave30

Reagovat
Selänne

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

A Brabec taky ne. Kúdela, Čelůstka, Zima, Krejčí, klidně i Vitík ať klidně jede

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Pavlenka (Vaclík, Kolář) - Coufal (Kadeřábek), Kúdela (Čelůstka), Zima (Kalas), Bořil (Matějů) - Souček (Holeš), Král (Provod) - Hložek (Masopust), Darida (Barák), Jankto - Schick (Pekhart, Kuchta)

Reagovat
žrout

V současné době bych rozhodně volil Baráka před Daridou. Ať už kvůli jeho produktivitě, tak že se mu víc daří a je tahoun týmu. Darida je spíš podobný hráč jako Král. Ale líbí se mi i ta varianta výše, kde by mohl hrát Barák i Darida.

Reagovat
Snatus

To je sestava na hezký diamant. Mrzí mě, že zrovna jeden z dvojice Coufal/Kadeřábek bude sedět.

Reagovat
ACSeRw!n

Kuchta fakt ne, to bude pro Silhavyho prinejlepsim az tak sesta volba.

Reagovat
Kily

Hložek po vážném zranění, Vydra za sebou bude mít jaro strávené sezením na lavičce/gauči, Šilhavý si uvědomí, že nominovat Krmenčíka i Pekharta je nesmysl a najednou se Kuchta posune na hranici nominace. Navíc Schick se může kdykoli zranit, já bych to zase tak nevylučoval

Reagovat
Wyrda

Tak zrovna Vydra hraje poslední 3 měsíce často od začátku Ale goly treda nedava no

Reagovat
Kily

jsem si v únoru všiml, že tam jednou nebo dvakrát nebyl ani na lavičce a závěr udělal zbytečně brzy

Reagovat
Wyrda

A tedka dal i ten gol

Reagovat
Kily

to jsem taky přesně čekal

Reagovat
soukup

Reagovat
ACSeRw!n

Schick, Hlozek, Ondrasek, Krmencik, Vydra.. tve arhumenty chapu, ale nemyslim si, ze budou hrat roli . Silhavy nominuje ty, co mu vykopali EURO. Mozna jenom toho Hlozka necha doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrasek byl hype, dal gol anglii a od te doby o nem nikdo neslysel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jestli pojede Ondrášek, tak se asi poseru.

Reagovat
ACSeRw!n

vezme ho za zasluhy, uvidis

Reagovat
Stannis Baratheon

Já se trochu bojím právě.

Reagovat
KingMaster13

Já bych se nebál ani třeba Chorýho v té Belgii pár golů dal a na Skoty bude potřeba vepředu nějaký zmrd

Reagovat
Wyrda

Stačí Krmelec

Reagovat
Remt

Co ten Zima? Je jistota že ho chce vzít? Za mě na to jednoznačně má. A je mi jedno že tu výkonnost nevykazuje nějaké dlouhé roky. Má velmi dobrou formu a nevím o míč českých stoperech, kteří by byli lepší. Tak doufám že ho nenápadne ho nevzít Jinak Provoda tam chci rozhodně taky vidět hrát, i když poslední zapas-dva mě za repre moc nenadchnul, byl takovej vycichlej, ale teď má opět super formu.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Vybral bych Jemelku, do útoku (pokud se nezraní) bych uvažoval o Pekhartovi, jinak ta základní sestava vypadá dobře - nechápu proč to takhle 4-5-1 Šilhavý nezkusí. Barák je na pravém křídle zvyklý, ta trojice uprostřed se může točit (defenzivní/ofenzivní) a Jankto je momentálně určitě nejlepší volba a myslím, že třeba Provod ho ze základu nevystrčí

Reagovat
smazaný uživatel

Nad daridou je otazník, protože Hertha letos stojí za hovno, ale je to lídr, šilhavý ho tam asi bude chtít. Proti skotům bych se nebál na kraj dát Schicka, kterej by se stahoval doprostřed a místo něj by vyjížděl do ofenzivy skvělý Coufal. Stejně budou asi zas betonovat a spoléhat se na to že dají z 1 střely branku.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
erudovanyodbornik

Proti komu naši naposledy betonovali? Minimálně poslední rok podle mě proti nikomu.

Reagovat
wyqinac

ja to teda pochopil tak, ze Skoti budou betonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslel jsem skoty. Asi se jim nedá divit, mají na to typ hráčů (Robertson,Tierney,Mctominay...), takový typický pro skoty.

Reagovat
Reggie

A nebylo by teda lepší dát na ten kraj Baráka a Patrika nechat nahoře?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Darida je brán už dlouhodobě jako lídr v repre, je i lídr v Herthě, bez ohledu na to jak na tom Hertha momentálně je. Navíc Darida má s národákem nejvíce zkušeností.

Reagovat
Kucka

Reagovat
mayday

Darida, Souček a asi Král musí být jasnej střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Schick na kraj

Reagovat
Liquid

když už se tu řeší repre, tak snad Dočkala nechá doma a na jeho místo na Euro pojede Bucha, Sadílek ze Slovácka či Ševčík, byť ten zas takový playmaker není

Reagovat
db18

Reagovat
Snatus

Ševčík za jaro nemá ani minutu, ten nepojede.

Reagovat
Kucka

Ševa je zraněnej?

Reagovat
KoryVCF

bohužel, už tak 4 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek sedi do svedikova systemu, repre ale nema co nabidnout

Reagovat
dave30

Pokud Sadílek, tak určitě raději ten mladší (je 100krát fotbalovější). Ten ale zřejmě pojede s U21.

Reagovat
KingMaster13

Ševa ale ne to už bych vzal na toho střeďáka třeba Provoda

Reagovat
Uwe háže buly

Mě přijde pravděpodobné, že se o tu roli na hřišti podělí Darida, Jankto a třeba ještě Barák, případně na podhrotu Hložek. Sadílek nebude ani vyzkoušenej, Ševčík bude rád, když si trochu zahraje za Slavii.

Reagovat
h8_sfatto

Darida jedinej umí zvednout hlavu a přihrát, zbytek jsou houpací koně

Reagovat
Uwe háže buly

Barak hrál i ve Slavii a i teď v hellasu AM

Reagovat
lampas

Dočkal je pořád rozdílový hráč do ofenzivy. Lídr, kapitán, osobnost. Jsem rád, že Šilhavý má zdravý rozum a takovou personu snad nenechá doma jen proto, že pár lidem na internetových diskusích není Bořek sympatický.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Keeper117

Pravda tá jeho myšlienka ktorú vie dať hre je výnimočná a nieje takých hráčov veľa len čo sa týka workrate je na tom nie úplne dobre no v nominačke bude isto

Reagovat
cubinho

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Hlavně a především hraje úplný hovno. Takže nevím, co by tam dělal.

Lídr - k čemu ty jeho lídrovský schopnosti pomohly? A jaký je lídr, když sám svým výkonem a nasazením nejde příkladem?

A jaká je to osobnost? Týpek, co je schopnej odstřelit v pohodě trenéra? To je osobnost, panečku.

A persona - wau, hrál v Norsku, Číně a USA, poserme se z něj, neskutečnej bombarďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkalův kult opravdu nechápu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mayday

Zčásti spočívá v tom, že je to inteligentní člověk (jakkoliv to bude asi zmrdeček), což prostě lidem v té záplavě primitivů ve vrcholovým fotbalu imponuje. Druhá věc je, že ať se to někomu líbí nebo ne, tak fotbalista to je/byl velmi dobrej. Poslední dobou ta výkonnost není taková, takže do repre do základu už ne.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
lampas

Já ho taky netlačím do základu.

Reagovat
ACSeRw!n

ty nechapes vic veci

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

A hlavně na postu středního záložníka, ať už defenzivní, ofenzivního nebo klasické osmičky, je přetlak že by tam prstě být neměl.

Král, Souček, Darida, Barák, tam není o čem že jsou o level jinde.

Kalvach, Holeš, Ševčík a i spousta hráčů z naší ligy jako Havlík, Sadílek 1 a 2, Jánoš, další dva Plzeňáci... je momentálně lepší než on.

On by byl dobrý, kdybychom na Euru hráli proti Gibraltaru nebo Litvě, kde hrajeme celou dobu s míčem a do bloku. Ale jak bude stíhat hráče Anglie a Chorvatska, kde si k míči jen tak nečuchneme, to bych chtěl vážně vidět.

Reagovat
KingMaster13

No zrovna ten domov důchodců z Chorvatska Ty právě uběháme a oni budou ti bez míče Se Skotskem to bude válka prostě

Reagovat
lampas

Zajímavě jsi opomenul, že budeme hrát taky se Skotskem. Klíčový zápas EURA a Dočkal přesně v tomhle zápase může být rozdílový hráč. V říjnu se jasně ukázalo, že běhavý střed je dobrej proti komukoliv, ale ne proti týmu, který hned zaleze betonovat. Vždyť bez Dočkala nebude schopní ani zahrát roh, nikdo ho tam jinak neumí kopnout.

Reagovat
žrout

To by právě mohl vyřešit ten Barák

Reagovat
doshcz

to za něj oběhá Souček a Král a on bude posílat banány na Schicka, ez

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lampas

Jak přišel do Sparty skutečný trenér, tak hraje přesně tak jak si každý představuje.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak osobnost to je a má to vliv na tým prostě, to ukazoval, když byl ve formě a umel ho trenér využít. O současný situaci se nemusíme bavit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Lídr je Darida

Reagovat
Spalovač šancí

Spíše koncový než rozdílový hráč poslední dobou. Ale jet klidně může, vyhraje se to i s ním

Reagovat
Selänne

Pokud by se do toho herně dostával, tak určitě. Ale jeho výkony jsou natolik špatný, že nemá co dělat ani v sestavě Sparty. A to říkám jako někdo, kdo by ho na EURU viděl rád. Ale buďme soudní.

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

A můžeš mi říct, k čemu ti je na hřišti "lídr, kapitán a osobnost", když na mezinárodní fotbal už nějakou dobu nemá a vymaže ho každé dřevo, kterému stačí si k němu stoupnout a hrát trochu víc do těla? Nemá rychlost, je naprosto papírový v soubojích a ještě si o sobě myslí, že je megahvězda. Stavět na takových hráčích repre je přesně cesta zpátky do prdele, kde jsme byli, než se nám teď ukázala trochu nadějnější generace fotbalistů, kteří by ale měli kvůli němu sedět na lavičce a dívat se na něho, jak se fotbal dneska nehraje

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icemike

Dočkal se tak max válí ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal je po Lafatovi nejpřeceňovanější hráč u nás v 21. století.

Reagovat
ACSeRw!n

to je jednoznacne Milan Skoda

Reagovat
lampas

To je Plašil

Reagovat
Wyrda

nejprecenovanejsi ne nejvic nedoceneny

Reagovat
lampas

Tak se odborná rada, které jsou součástí, nakonec shodla na tom, že titul nejpřeceňovanějšího českýho hráče 21. století patří Švancarovi

Reagovat
gocii

Bezkonkurencne, modla co za dvacetiletou karieru nasazela uchvatnych 60 v gambac lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zapomenout na Týceho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Už ted se může říct, že Gebre je legenda Brém, sice hrál v období ve slabších časech, ale on je už léta drží nad vodou.

Reagovat
Kaspar

OT: Vy krysy, taky ste mi mohli rict, ze behem nouzaku muzu ridit s propadlym ridicakem

Reagovat
Dufan

bez řidičáku taky?

Reagovat
ACSeRw!n

jo, ale jedine nachcanej

Reagovat
Dufan

jak jinak

Reagovat
Kaspar

Skoncil mi tuto sobotu, dneska jedu na dopravni rano, tam mi rekne ze do dvou tydnu budu mit novy. Pak asi po hodine mi ta zenska vola domu, ze mi zapomela rict ze po dobu nouzovyho stavu muzu ridit i s tim propadlym a nemusim cekat

Reagovat
Dufan

aspoň i tak můžeš legálně fungovat v provozu

Reagovat
veikko

Když už se v diskusi řeší hlavně reprezentace, kdy má být oznámena nominace na skupinovou část malého Eura? Ne, že bych našim pod Krejčím moc věřil, ale ten tým by na postup ze skupiny mohl mít.

Reagovat
Wyrda

Za dva týdny..A za tři se hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

O kom se spekuluje v tom placenném článku na isportu?

Reagovat
Wyrda

taky bych rád věděl

Reagovat
LFC & STEVEN 8

BRANKÁŘI (3 místa)

jistá nominace

Martin Jedlička (Dun. Streda)

Matouš Trmal (Guimaraes)

na hraně

Matěj Kovář (Manchester U.)

říká si o šanci

Hugo Jan Bačkovský (Bohemians)

OBRÁNCI (7 míst)

jistá nominace

Libor Holík (Jablonec)

Michal Sadílek (Liberec)

David Zima (Slavia)

Matěj Chaluš (Liberec)

Denis Granečný (Emmen)

na hraně

Dominik Plechatý (Sparta)

David Heidenreich (Teplice)

Daniel Souček (Dukla)

Jakub Klíma (Mladá Boleslav)

říkají si o šanci

Martin Vitík (Sparta)

Martin Fukala (Liberec)

Ondřej Zmrzlý (Olomouc)

David Šimek (Mladá Boleslav)

ZÁLOŽNÍCI (10 míst)

jistá nominace

Pavel Bucha (Plzeň)

Ladislav Krejčí (Sparta)

Dominik Janošek (Zlín)

Antonín Vaníček (Bohemians)

Adam Karabec (Sparta)

Pavel Šulc (Plzeň)

na hraně

Tomáš Ostrák (Karviná)

Michal Hlavatý (Pardubice)

Jan Matoušek (Liberec)

Patrik Žitný (Teplice)

Filip Havelka (České Budějovice)

říkají si o šanci

Jan Fortelný (Teplice)

Emil Tischler (Pardubice)

Kryštof Daněk (Olomouc)

Jan Žambůrek (Brentford)

ÚTOČNÍCI (3 místa)

jistá nominace

Ondřej Šašinka (Baník)

Ondřej Lingr (Slavia)

na hraně

Adam Hložek (Sparta)

Václav Drchal (Mladá Boleslav)

Tomáš Čvančara (Opava)

Antonín Růsek (Brno)

říkají si o šanci

David Huf (Pardubice)

Mojmír Chytil (Olomouc)

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Podle mě vybere takhle:

Martin Jedlička (Dun. Streda), Matouš Trmal (Guimaraes), Hugo Jan Bačkovský (Bohemians) - Libor Holík (Jablonec), Michal Sadílek (Liberec), David Zima (Slavia), Matěj Chaluš (Liberec), Denis Granečný (Emmen), Dominik Plechatý (Sparta), Daniel Souček (Dukla) - Pavel Bucha (Plzeň), Ladislav Krejčí (Sparta), Dominik Janošek (Zlín), Antonín Vaníček (Bohemians), Adam Karabec (Sparta), Pavel Šulc (Plzeň), Tomáš Ostrák (Karviná)

Jan Matoušek (Liberec), Patrik Žitný (Teplice), Filip Havelka (České Budějovice) - Ondřej Šašinka (Baník), Ondřej Lingr (Slavia), Václav Drchal (Mladá Boleslav)

Reagovat
Wyrda

S Hložkem se už nepočítá že pojede?

Reagovat
Stannis Baratheon

Nakonec asi ano, protože ihned po zranění asi nebude mít výkonost aby jel hned s Áčkem na kvaldu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Místo Bačkovského snad Letáček.

A jestli vezme Šašinku nebo Drchala a nevezme Hufa....

Reagovat
Imos

Matoušek nepojede, za celý jaro se nedostal z marodky zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec je to dost našlápnutá jedenadvacítka, na to, jak to vypadalo všelijak na začátku.

Reagovat
stas87

Fakt Granecny? To asi len preto, lebo v minulosti nehral vylozene tragicky v U19 nie? Inak je to totalny priemerak, ktory bude rad, ak si najde miesto na lavicke v Ostrave. Takych talentov uz Cesko malo..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se podivam na aktualni formu, tak z utoku, Drchal a Cvancara tam nemaji co delat. Drchal sice v kvalde par golu dal, ale nekdo kdo nastupuje na poslednich 5 minut v naprosto tragicke MB, tam za me byt nemuze.. Huf, popripade Chytil rozhodne lepsi volby.

A o Granecnem bych ja urcite taky neuvazoval, ten v tom Holandsku neodehral vubec nic.

Reagovat
dinss

Jak to bude? Však je to za měsíc ne? TO jsme dobře v prdeli, když má jet Bucha i Šulc.

Reagovat
doshcz

dyt se to hraje v repre pauze

Reagovat
dinss

To jako stihnou?

Reagovat
doshcz

jo jsou to jen tři zápasy ve skupině, to daj za 7-10 dní

Reagovat
Imos

hraje se jen základní skupina

Reagovat
dinss

A zbytek?

Reagovat
Wyrda

Nejak o mesic pozdeji

Reagovat
Imos

nějak před nebo po EURU

Reagovat
Mr.Mike

Nevypada ten tym vubec marne

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciální reprezentační kádr vypadá na papíře dle jmen slušně, problém je, že dlouhodobě chybí klíčové posty, především střed obrany je časovaná bomba.

Reagovat
Selänne

Holt musíme dva roky počkat na Vitíka a Zimu.

Reagovat
lampas

Čekalo se na Suchýho až doroste, pak na Kalase až doroste, tohle čekání bohužel stejně nikam nepovede

Reagovat
žrout

Normálně bych na stopery dal Ctrl+C ze Slavie a Ctrl+V do repre jasně ukázali, že i proti špičkovým hráčům dokážou skvěle fungovat. K tomu je minimálně Kúdela sehraný se Součkem a Králem, takže by to mohlo fungovat skvěle. A doplnil bych to Kolářem, který je s nimi taky sehraný. Tady bych vůbec nic nevymýšlel a doufám, že bude Šilhavý soudný dost na to, aby se svezl na Trpišovského práci a nevymýšlel nějaké kraviny s Čelůstkou, Kalasem nebo dokonce Brabcem.

Reagovat
h8_sfatto

Bořil do repre nebo Masopust , tak to fakt ne

Reagovat
žrout

Bořil tam nastupuje dlouhodobě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela pár zápasů v repre hrál a nikdy mě nepřesvědčil. Nejsem si jistý, že se dá hrát na repre úrovni stejný fotbal. Já bych asi chtěl vidět dvojici Kalas Zima.

Reagovat
žrout

Ok ale pak můžeš zapomenout na konstruktivní rozehrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to jsme u toho, že je to časovaná bomba. Jak psal výše Lampas. Defakto od doby, kdy tam byl Ujfaluši, tak pořád na někoho čekáme. Pořád si říkáme až nám dozraje tenhle nebo onen. Suchý už je na konci kariéry a povedené zápasy v repre by si spočítal na jedné ruce.

Reagovat
žrout

Však na nic čekat nemusíme, jen stačí dát k Zimovi místo Kalase Kúdelu. Funguje jim to proti top týmům v Evropě, tak nevím, proč by to nemělo fungovat v repre

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Barák docela borec, jestli sám porazil Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

porazil? 1:1 je odkedy prehrou? typicke, zavadzajuce nadpisy, ze pokoril

Reagovat
smazaný uživatel

porazil* remka je remka a porazit je vyhrat wtf

Reagovat
Kily

vy jste se hledali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Barak dal gol a Barak zadny nedostal, takze vyhral

Reagovat
žrout

Kolář - Bořil, Zima, Kúdela, Coufal - Souček, Král - Jankto, Barák, Provod - Schick

Kdyby to takhle bylo, pak by všichni 4 čistě ofenzivní hráči byli leváci, což by snad bylo unikum. Jinak se mi ještě líbí ta varianta s Daridou uprostřed a víc napravo Barák místo Provoda. Ale pokud bude Provod pokračovat tak, jak hraje, pak nebude možné ho jen tak ignorovat. Velmi kvalitní na míči, dynamický, běžec, silný v soubojích, dobrý do kombinace, skvělá střela a k tomu ještě zajímavá výška. Když si vezmu, že by na hřišti byli Kúdela, Zima, Souček, Barák, Provod a Schick, tak to je mega síla ve vzduchu + na naše poměry velmi vysoká fotbalovost a kvalita.

Hlavně ať tam na sílu necpe chodce primadonu Dočkala nebo někoho za zásluhy, jak je jeho zvykem (v této situaci Čelůstka, Brabec, Ondrášek, Masopust) a bude ten tým fakt zajímavej. Těším se na to

Reagovat
Explicitni_Euler

OT: Chci se podělit o historku, třeba si někdo aspoň úsměvem "dýchne do respirátoru". Přítelkyně se nikdy o fotbal nezajímala, ale když já ho mám tak rád, tak se snažila taky něco pochytit, aspoň třeba jména fotbalistů. A jednou jsme nějak došli na Patrika Schicka a já se jí ptám...

Já: "A schválně, vzpomeneš si, za jaký klub Schick hraje?"

Ona: "..."

Já: (napovídám) "L...E...V...E..R..."

Ona: "LEVERPOOL!"

Reagovat
Remt

Kdyz ve vsem vidí název tak uzasneho klubu, tak bych jí to snad i odpustil

Reagovat
ACSeRw!n

fakt k popukani

Reagovat
smazaný uživatel

má přehled, Liverpool je v této sezoně tak levý, že se mu v klidu může říkat Leverpool

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtel pochlubit, ze ma pritelkyni.

Reagovat
adoxx

Jak se chtěl pochlubit, že ví, kde hraje Schick.

Reagovat
Stannis Baratheon

Možná jsem si do respirátoru i trochu slintnul.

Reagovat
Posledni Kovboj

Puskasi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi rozbilo vesmír

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný příběh

Reagovat
Hokaido

Cute.

Reagovat
smazaný uživatel

ally?

Reagovat
smazaný uživatel

No a kde hraje ten Schick?

Reagovat
Freedo

Stane se. Liverpool moc známý město není.

Reagovat
Shevchenko

Jak se chtěl pochlubit, že dýchá do respirátoru.

Reagovat
off-olda

Jak se chtěl podělit.

Reagovat
Infi

mi to tady úplně připomnělo lamer.cz

Reagovat
ACSeRw!n

zas bych neprehanel

Reagovat
Infi

nevtipná přepsaná konverzace se samými negativními komentáři? to je fronta v lamerovi jak vyšitá

Reagovat
h8_sfatto

nechápu jak si Zmrhal může vůbec dovolit pomýšlet na repre, hraním v Bolce fakt dá na prdel klukům jako Barák nebo Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys věděl na co pomýšlím já, tak ti repre přijde ještě jako normální věc

Reagovat
Freedo

Pochlub se.

Reagovat
dinss

Reagovat
žrout

Největší bizár tkví ale v tom, že to není nereálné a že se o tom vůbec mluví, protože lidi znají Šilhavku

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je to jiné o proti Dočkalovi, Pavelkovi či Ondráškovi? Zmrhal alespoň má nějaký ten zápas v Serii A.

Reagovat
žrout

Správně by podle mě neměl jet ani jeden z těch 4 tebou zmíněných.

Reagovat
Selänne

Reagovat
žrout

Takže Vydra má EURO jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale proč ne, minimálně backup za Schicka fajn. Jak se tady řeší kraj zálohy, nedivil bych se, kdyby tam šoupnul jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradník za Schicka by měl být určitě Hložek. A na křídlo zase Šilhavý dá buď střední záložníky, nebo krajní obránce.

Reagovat
žrout

Já to vidím asi podobně jako teď ve Sportu, že Hložek není úplně na hrot. Buď zleva ať se může stahovat doprostřed (na stranách zoufalý nedostatek kvality) nebo pod hrotem/druhý útočník. Ale samostatný hrot... nevím.

Reagovat
žrout

Mi to asi taky nevadí, spíš jen taková poznámka z mé strany ale jako backup za Schicka jsem s ním v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela - Zima, cokoliv jinýho je opět msta Zlodědka.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí-Zima jako v U21. Nevidím důvod proč ne.

Reagovat
žrout

Do budoucna doufám, že tohle bude naše stoperská dvojice (třeba už od podzimu). zatím ale na tom postu Krejčí není dlouhodoběji vyzkoušený opravdu těžkými zápasy a nehraje tam ani ve Spartě, což je pro něho podle mě škoda. Snad bude hrát stopera teď na EURO, zazáří tam a pochopí jak na Spartě, tak JŠ, že to je jeho post a že je na to i díky skvělé rozehrávce ideální hráč.

Reagovat
Reggie

Přesně tak. Nemluvě o tom, kolik máme kvalitních střeďáků, tam fakt potřeba není. Nechápu, proč se s tím tak otálí, vždyť se to úplně jednoznačně nabízí.

Reagovat
žrout

Podle mě u vás nemá nikdo koule posadit Čelůstku, přestože nepodává nijak skvělé výkony. Ale je přece "zkušený", tak hrát musí

Reagovat
Selänne

Hrát musí z toho důvodu, že je to o parník náš nejlepší obránce. Že se mu na jaře úplně nevedlo? Formu ztratí čas od času každej hráč. On je ale natolik kvalitní, že se do ní zase vrátí.

Reagovat
žrout

Když na jaře nemá formu, tak by dávalo logiku ho posadit a dát tam místo něho někoho v lepší formě, ne?

Reagovat
Selänne

Jj, třeba Lischku nebo Plechatýho.

A co takhle ty hráče jednou podržet?

Reagovat
žrout

Jednou podržet? U vás si držíte průměráků plno, i když na to nemají. To bylo humbuku, když po právu Dočkal pár zápasů seděl. Měli byste spíš pro jednou zkusit dát mužstvu pocítit, co je to opravdové konkurenční prostředí a ne že když někdo přijde jako "hvězda", je neposaditelný a musí se s ním zacházet v rukavičkách, aby náhodou nerozesral kabinu.

Jinak proč tam dáváš jako možnosti ty dva, když tahle diskuze začala tím, že by tam chtělo zkusit Krejčího ml., který má mnohem lepší předpoklady na stopera než na DZ, na kterého nemá úplně nejlepší rychlost, někdy si počíná neobratně a sem tam udělá nějaký kiks. Když navíc trenér U21 říká, že právě když se přesunul na stopera, tyhle jeho nešvary tam odpadly, protože měl najednou celou hru před sebou, na stopera nepotřebuješ tak nutně obrovskou rychlost a navíc tam vynikne o to víc jeho kvalitní rozehrávka. Minimálně by se to nabízelo a kdy jindy to zkusit, když "hvězda" stoper má horší výkonnost než 18 letý kluk vedle něho?

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela, Zima, Krejčí i Hovorka jsou o Titanic lepší ty parníku.

Reagovat
Selänne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele