Češi v zahraničí: Koubek zlikvidoval penaltu, trefili se Schwarz s Pekhartem

11.11.2019, 18:05
Aktuality
Tomáš Koubek (© AFP)
Po střeleckých hodech o minulém víkendu tentokrát čeští střelci tak produktivní nebyli. Vytáhl se ale brankář Tomáš Koubek, který v bundeslize zlikvidoval pokutový kop a pomohl k vítězství svého Augsburgu. V polské lize skóroval Petr Schwarz za Raków, trefil se také Tomáš Pekhart v barvách druholigového španělského Las Palmas.

Anglie


Ve druhé nejvyšší soutěži Brentford vyhrál 3:0 na hřišti Wiganu. Od 61. minuty byl u toho také český záložník Jan Žambůrek, který naskočil do zápasu z lavičky.

Obránce Tomáš Kalas odehrál celé utkání za Bristol City, který zvítězil 1:0 v Cardiffu.

Itálie


Celé utkání za Bolognu odehrál na postu levého obránce Ladislav Krejčí. Z duelu v Sassuolu ale jeho mužstvo žádné body neodvezlo a prohrálo 1:3.

Záložník Jakub Jankto odehrál celé utkání za Sampdorii Janov doma proti Atalantě. Duel skončil nerozhodně 0:0. Jankto měl jednu slušnou šanci, ale proměnit se mu ji nepodařilo.

Brescia prohrála doma s FC Turín 0:4 a přispěl k tomu i domácí obránce Aleš Matějů. Ten v 26. minutě dostal žlutou kartu za hru rukou a Andrea Belotti z pokutového kopu zvýšil na 2:0 pro hosty. V 41. minutě byl navíc Matějů napomínán ještě jednou a musel předčasně do šaten. Druhý český fotbalista Jaromír Zmrhal nastoupil už za stavu 0:4 v 84. minutě.

Brankář Lukáš Zima odchytal ve druhé nejvyšší soutěži celý zápas za Livorno v Benátkách. Jeho mužstvo prohrálo 0:1.

Německo


Záložník Vladimír Darida odehrál za Herthu Berlín celý zápas proti Lipsku. Jeho mužstvo však prohrálo 2:4. Darida dostal v nastaveném čase žlutou kartu.

Významným způsobem přispěl k vítězství Augsburgu na hřišti Paderbornu brankář Tomáš Koubek. Už v sedmé minutě totiž zlikvidoval pokutový kop. Od 75. minuty hrál za Augsburg také záložník Jan Morávek. Těsně před koncem v 88. minutě dostal žlutou kartu. Hosté si odvezli vítězství 1:0.

Celé utkání za Werder Brémy na půdě lídra bundesligy z Mönchengladbachu odchytal Jiří Pavlenka a odehrál obránce Theo Gebre Selassie. Češi v domově Hříbat neuspěli, prohráli 1:3.

Už v pátek se radoval Pavel Kadeřábek z vítězství Hoffenheimu na hřišti Kolína nad Rýnem 2:1, které se zrodilo až v sedmé minutě nastaveného času. Český obránce odehrál celé utkání.

Ve druhé lize se poprvé od července ukázal v sestavě Norimberku na hřišti Ondřej Petrák. Proti Bielefeldu hrál do 64. minuty. Norimberk doma ale utrpěl debakl 1:5.

Nizozemsko


Útočník Tomáš Necid hrál za Den Haag v Sittardu od 46. minuty. V 57. minutě dostal žlutou kartu. Jeho tým prohrál 0:1.

Ve známém prostředí na Ajaxu se ukázal záložník Václav Černý z Utrechtu. Na hřiště šel v 83. minutě. Ajax na domácím stadionu vyhrál vysoko 4:0.

Celé utkání za PSV Eindhoven odehrál na místě levého obránce Michal Sadílek. Na stadionu Willemu II v Tilburgu ale pokračovala mizérie tradičního klubu, který prohrál 1:2. Momentálně už táhne sérii čtyř ligových zápasů bez vítězství.

Ve druhé nejvyšší soutěži nastoupil v základní sestavě Nijmegenu obránce Josef Kvída. Vystřídán byl v 89. minutě. Domácí tým porazil Top Oss 3:0.

V základní sestavě nastoupil také záložník Richard Sedláček. Rezerva AZ Alkmaar porazila v domácím střetnutí Masstricht 3:2. Už v 7. minutě si Sedláček připsal asistenci u vedoucího gólu, který vstřelil Correia.

Celé utkání odehrál za Go Ahead Eagles záložník Jaroslav Navrátil. Jeho tým porazil doma Dordrecht 3:1.

Španělsko


Tomáš Vaclík mohl společně se spoluhráči ze Sevilly oslavit vítězství v městském derby na půdě Betisu. Sevilla zvítězila 2:1. Vaclíkovi spočítali statistici čtyři úspěšné zákroky.

Ve druhé nejvyšší soutěži se prosadil útočník Tomáš Pekhart. Hned v páté minutě zápasu jeho Las Palmas proti Alcorcónu proměnil pokutový kop a otevřel skóre. Byla to jeho pátá trefa v sezoně. Duel skončil nakonec nerozhodně 1:1. Pekhart hrál do 80. minuty, kdy byl vystřídán.

Slovensko


Celé utkání za Žilinu proti Ružomberku odehrál obránce Filip Kaša. V 86. minutě dostal žlutou kartu. Za hosty, kteří vyhráli v Žilině 2:1, hrál kompletních 90 minut Filip Twardzik.

Za Dunajskou Stredu odchytal celý zápas proti Trenčínu Martin Jedlička. Svému celku pomohl k vítězství 3:1 a posunu na druhé místo.

Čisté konto v dresu Senice vychytal jiný český brankář Vojtěch Vorel. Proti Michalovcům se dařilo i jeho spoluhráčům vepředu, a tak se mohl radovat z vítězství 4:0.

V základní sestavě Slovanu Bratislava na hřišti Zlatých Moravců byli obránce Jurij Medveděv a záložník Erik Daniel. Zatímco první jmenovaný odehrál celé utkání, Daniel byl vystřídán v 70. minutě.

Rakousko


Útočník Milan Jurdík si zahrál od 78. minuty za Tirol Innsbruck v zápase v St. Pöltenu. Jeho mužstvo prohrálo 1:5.

Kypr


Čeští obránci Michael Lüftner a Jan Lecjaks odehráli celé utkání za Omonii Nikósie proti AEL Limassol a podíleli se na vítězství 1:0.

Maďarsko


Útočník David Vaněček odehrál celý duel za Puskás Akademii proti Ujpesti. Jeho tým však body nevyválčil a prohrál 1:3.

Polsko


Martin Pospíšil nastoupil v základní jedenáctce Jagiellonie Bialystok na půdě mistrovského Piastu Gliwice. Jeho tým tam prohrál 1:3. Pospíšil byl vystřídán v 58. minutě.

Obránce David Jablonský odehrál celý zápas za Cracovii Krakov na hřišti Wisly Plock. Duel skončil nerozhodně 0:0.

Mezi střelce se zapsal český záložník Rakówa Czestochowa Petr Schwarz v zápase na půdě Zaglebie Lubin. Schwarz vyrovnával ve 20. minutě na 1:1. Hosté prohrávali v utkání ještě jednou. Podařilo se mu ale znovu vyrovnat a odvézt si bod za remízu 2:2. Celé utkání odehrál vedle Schwarze také obránce Tomáš Petrášek.

Útočník Michal Papadopulos hrál od začátku za Koronu Kielce na půdě Lechu Poznaň. Na trávníku vydržel do 79. minuty, kdy byl vystřídán. Korona uhrála v Poznani bod za remízu 0:0.

Ve druhé lize Olsztyn podlehl na domácí půdě Wartě Poznaň 1:3. Kompletních 90 minut za domácí tým odehrál obránce Lukáš Kubáň, ve 32. minutě dostal žlutou kartu.

Michal Bezpalec také odehrál celé utkání za Termalicu Bruk-Bet Nieciecza na půdě Odry Opole. Jeho tým ale prohrál 0:2.

Chorvatsko



Obránce Stefan Simič nastoupil v základní sestavě Hajduku Split, který si poradil v domácím utkání s Osijekem 3:2. Simič vydržel na trávníku až do závěrečného hvizdu.

Rumunsko


Záložník Lukáš Droppa nechyběl v základní jedenáctce Gaz-Metanu Medias. Ten zvítězil na hřišti Sepsi z města Sfântu Gheorghe 1:0 a Droppa odehrál celých 90 minut.

Turecko


Obránce Filip Novák nastoupil v základní sestavě Trabzonsporu proti Alanyasporu a odehrál celý zápas. Svým výkonem přispěl k domácímu vítězství 1:0.

Za Antalyaspor odehrál celých 90 minut zápasu v Rizesporu obránce Ondřej Čelůstka. Jeho mužstvo však vyšlo bodově naprázdno a prohrálo 0:1.

Belgie


Záložník Lukáš Mareček odehrál ve druhé nejvyšší soutěži celých 90 minut za Lokeren na půdě Roselare, kde ale jeho tým prohrál 1:2.

Litva


Brankář Martin Berkovec odchytal celý zápas Žalgirisu Vilnius proti týmu Riteriai. Duel skončil porážkou domácích 1:3.

Rusko


Záložník Alex Král nastoupil v základní sestavě Spartaku Moskva proti Samaře a odehrál celých 90 minut. Spartak vyhrál 2:0.

Skotsko


Brankář Václav Hladký odchytal celý zápas za St. Mirren na hřišti Hearts. Vzpomínat v nejlepším na něj nebude, protože pětkrát inkasoval a jeho tým prohrál 2:5. Na Lavičce Hearts seděl další český gólman Zdeněk Zlámal.

Slovinsko


Záložník Marcel Čermák nastoupil ve slovinské lize za Aluminij Kidričevo v 73. minutě zápasu na hřišti NŠ Mura z Murské Soboty. Jeho tým vyhrál venku 4:2 a v tabulce mu patří po sedmnácti kolech třetí místo jen o skóre za druhým Mariborem a o dva body za vedoucí Olimpijí Lublaň.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (99)

Přidat komentář
lichna.

Nešlo by ten článek ještě rozdělit na nejvyšší ligy a až pak dát druhé ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo třeba zrušit, stejně je to jenom generický výcuc faktů bez nějaké přidané hodnoty

Reagovat
lichna.

Zrovna tohle mě celkem zajima a je to fajn sumař. Spíše bys ty mohl znovu rozjet efsearch.

Reagovat
Kily

už to vytuneloval, lidi ho prokoukli, přestali posílat peníze, tak to zabalil

Reagovat
lichna.

A to jsem ho podpořil

Reagovat
mistr129

Reagovat
dontcallmeandre

ten výcuc je přidaná hodnota

Reagovat
Pablos

Reagovat
dave30

Je to neuvěřitelné. Odehrál za ně 9 zápasů v lize a 2 v domácím poháru (1 gól) a toto? Kolik toho odehrál ve Spartě?

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud něco takového tam bych to čekal v Liberci a nebo v Brně, kde vyrůstal. Ve Spartě asi ne, ale i tam zanechal za sebou dobrou stopu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to fakt neexistuje ve svete normalni sochar?

Reagovat
Zark

sochari musi byt nejaci zvraceni lidi, jinak si to neumim vysvetlit

Reagovat
Salfovic

Taky jsem pojal podezření, že to dělal ten samej ,,umělec´´ co Špinarku.

Reagovat
Busby babes

tady to muze byt i tou fotkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Whitemedia

Klika, že připsali jméno, jinak bych si mohl myslet, že je to... prakticky kdokoliv na zeměkouli..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Předevčírem jsem se vrátil z Říma a tam 600 let staré "oprýskané" sochy vypadají 100 krát líp.

Ti sochaři jsou fakt dřeváci.

Reagovat
pantondavo

Co je s tím Schickem?

Reagovat
dave30

V přátelském zápese se Severním Irskem (ve kterém podle názorů z Lipska vůbec nemusel/neměl hrát) se zranil. Takže ho německá strana vyškrtne ze stavu zraněných až po reprepauze...

Reagovat
TheMally11

C by bylo? Nehraje

Reagovat
dave30

Tak před 2 lety to vypadalo, že Itálie bude pro naše hráče ligou zaslíbenou. A dnes? Barák a Zmrhal nehrají, ostatní v týmech, které zřejmě budou bojovat o záchranu. Kromě Kadeřábka je to podobné i v BL, ve Španělsku pouze Vaclík, v Anglii a Francii nikdo. Chudák Šilhavý...

Reagovat
TheMally11

Vydra

Reagovat
dave30

Jj, omlouvám se. V Anglii Vydra - v lize letos 62 minut...

Reagovat
protiproudu

To je fakt k smíchu....

Reagovat
smazaný uživatel

Při přestupovem období jsem nekde četl že sheffield united koupil dva nezname utočniky a dost lidí řikalo že měli koupit raději Vydru, že na novačka ligy 'dobre'. Teď když tak nad tim přemyšlím tak si řikam: co by tam asi tak dělal

Reagovat
Salfovic

To, co teď, leštil lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra má ještě čas. Je na soupisce nejmladší ze všech útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně nikdy nereprezentoval Morávek? Hraje za Augsburg už asi 5 let.

Reagovat
Salfovic

Protože z těch pěti let byl 4,5 roku zraněnej.

Reagovat
dave30

Reagovat
dontcallmeandre

v augsburugu je včetně hostování (přestoupil hned po něm) od 1.1.2012, takže za pár týdnů bude za sebou mít 8let, za tu dobu odehrál za ausburg v bundeslize 105 zápasů..V sezoně 12/13 dokonce odehrál víc jak 1000 minut za sezonu,, jednou pak ještě odehrál nějakých 975 minut, a jinak má tak 300 - 700 minut za sezonu. Ale asi do toho dává něco navíc , že mu tu smlouvu pořád prodlužují. ODcela by mě zajímalo, jak ho vnímají.

Reagovat
FC Porto FC

přečti si o něm článek na bezfrazi.cz

Reagovat
dontcallmeandre

Super, jsem vůbec nevěděl, že s ním na bezfrází něco vyšlo.. :) každopádně rozhovor potvrzuje, že to má v hlavě srovnané velice dobře, to jsem i čekal. Ale úplně mi neodpovídá na otázku, proč ho v augsburgu platí i za prá minut ročně. Ale asi nebere nějaký super plat (na bundesligu) a je pohodář do kabiny, tak to možná smysl dává. Kdyby byl zdravý, tak bych mu přál nějaký lepší klub, aby si zahrál o titul, ale evidentně je spokojený tak jak to má teď.

Reagovat
Frantszek

OT:

08:57 Sterling byl vyřazen z anglické reprezentace

Jenom několik hodin strávil s anglickou reprezentací Raheem Sterling. Jeho Manchester City v neděli prohrál v Liverpoolu a křídelník si měl včera stále co říct s obráncem Reds Joem Gomezem, trenér Gareth Southgate se proto rozhodl hráče vyřadit a Sterling tak nenastoupí ve čtvrtek proti Černé Hoře.

To je prostě pořád děťátko.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez co dela v repre? Jsem o nem v souvislosti s liverpoolem snad jeste neslysel

Reagovat
Mrvinho

Jen šel kolem aby nasral jebnutého Sterlinga.

Reagovat
Busby babes

lol no.

1) kdyby neslo o bezvyznamnej zapas, tak by ho nikdy nevyradili.

2) co dela Gomez v repre, kdyz nehraje v klubu?

3) mnoho povyku pro nic. Tak do sebe strcili na treninku nebo co, proc s tim chodit na verejnost?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

v čom presne je bod 2) relevantný v tom, na čo reaguje, boi?

Reagovat
Mastný Chobot

*reaguješ

Reagovat
Busby babes

proste jsem vybral 3 body, ktere me na te situaci zarazeji/zaujali/co je spatne. To, ze je gomez v repre je jedna z nich.

Reagovat
verv

Reagovat
fff

Pokial je pravda co som čítal, tak to nebolo na tréningu ale niekde pri jedle, kedy Gomez prisiel pozdraviť sa so spoluhráčmi a keď sa dostal k Sterlingovi, tak ten mal voči nemu vyskočiť a povedať dačo v zmysle "still a big man?" a postrcit Gomeza a ten ma aj nejaký škrabanec nad okom. Gomez nereagoval následne a odišiel m

Čiže podľa mňa to tiež nie je nič hrozné, ale od Sterlinga každopádne úbohé. Keď si k tomu pridám ako na konci zápasu bez lopty prisliapol VVD členok na stojnej nohe po tom, ako bola odohrata lopta, tak Sterling výrazne nezvláda.

Reagovat
Busby babes

jasne no. proste celkem bezna vec v kazdem kolektivu... udelali aferu z neceho, co vubec zadna afera byt nemusela a rozhodi si pripravu na zapasy...

Reagovat
fff

Oprava, nie ze po strčiť, ale mal ho chytiť pod krkom.

Ako súhlasím, že to nie je ziadna tragédia ale zas sa netvarme, že to je normálne.

A pokiaľ Southgate ma za to, že by sa to nemalo len tak bez ďalšieho nechať tak a fa Sterlingovi takto najavo, že podobné správanie vo svojom kolektíve nechce, tak je to podľa mňa v pohode. Nevyradil ho navždy ale tuším na jeden zápas.

Reagovat
Busby babes

postrcit, chytit pod krkem, vsak je to to same, prkotina. Kdo nekdy byl v nejakem kolektivu, tak podobne sarvatky cas od casu zazil. Nic to neznamena, druhej den je vsechno v pohode...

Reagovat
fff

Neviem, byt to trocha srandy tak v pohode, ale keď ide spoluhráč bez provokácie iného spoluhráča chytiť pod krk, tak to úplne normálne nie je podľa mňa.

A sarvatka aspoň u mňa tak nejak evokuje, že obe strany dačo urobili. Túto Sterling bez provokácie takto vyskočil na spoluhráča. Keby sa to nechalo tak, tak slje to podľa mňa v pohode, no pokiaľ si chce Southgate takto trestom na jeden zápas urobiť poriadok, tak s tým nemám taktiež problém. Skratka on si nebude tolerovať takéto správanie v tíme a dáva to jasne najavo.

Reagovat
Busby babes

jen teda docilil toho, ze se ho ted na to budou celou dobu ptat, ptat se i hracu, resit to vsude, pokud prohrajou, tka prijde dalsi vlna otazek etc... ktera ten tym muze rozhodit a uplne zbytecne. Takovouhle prkotinu mel vyresit interne. A ano, je to prkotina. ze nekoho chytil pod krkem... no sorry, kdyz si takovou situaci predstavim u dvojice Sterling Gomez, tak si nejak nemyslim, ze to bylo neco vazneho pro Gomeze. Ano, Sterling se zachoval jako kokot. To se obcas v kolektivu stava.

Reagovat
fff

A to je presne ono. Zachoval sa ako kokot a je podľa mňa úplne v pohode s tým dačo urobiť. Nezahrá si jeden zápas, nejde o vyradenie z repre. Áno v kolektíve sa stane všeličo ale to neznamená, že sa to z toho dôvodu má všetko ignorovať.

Reagovat
Busby babes

vsak nikde nerikam, ze to mel nekdo ignorovat. ach jo.

Reagovat
TopinB

To "bez provokacie" je hodne odvazne, ja jsem to chapal tak, ze si Gomez ze Sterlinga delal kvuli porazce City srandu.

Kazdopadne se Sterling zachoval jak vul, ale to "bez provokace" je hodne odvazne.

Reagovat
Frantszek

* druhej den v pohodě. U normálních lidí. Ano. Situace, která se udála a která malému milému Sterlingovi zůstala v paměti se odehrála v ligovém zápase a on má v hlavě tak nasráno, že to přenáši do repre...zas na druhou stranu, mám to jen z médií.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pravdu mas

Reagovat
Wyrda

Tvl co ten Petrák? Nebylo pro něj nejlepší vrátit se do Slavie a zkusit to tam, když je Souček na odchodu?

Reagovat
poz3n

ale jeho mužstvo žádné body neodvezlo

ale proměnit se mu ji nepodařilo

Brescia prohrála doma s FC Turín 0:4

Jeho mužstvo prohrálo 0:1

Jeho mužstvo však prohrálo 2:4

Češi v domově Hříbat neuspěli, prohráli 1:3

Norimberk doma ale utrpěl debakl 1:5

Jeho tým prohrál 0:1

Momentálně už táhne sérii čtyř ligových zápasů bez vítězství.

atd...

Pokaždé mám pocit, že většinově ti naši hráči prostě přináší svým týmům smůlu

Reagovat
ttopi

Vytáhl se ale brankář Tomáš Koubek, který v bundeslize zlikvidoval pokutový kop a pomohl k vítězství svého Augsburgu.

Ve druhé nejvyšší soutěži Brentford vyhrál 3:0 na hřišti Wiganu. Od 61. minuty byl u toho také český záložník Jan Žambůrek, který naskočil do zápasu z lavičky.

Obránce Tomáš Kalas odehrál celé utkání za Bristol City, který zvítězil 1:0 v Cardiffu.

Už v pátek se radoval Pavel Kadeřábek z vítězství Hoffenheimu na hřišti Kolína nad Rýnem 2:1, které se zrodilo až v sedmé minutě nastaveného času. Český obránce odehrál celé utkání.

Ve druhé nejvyšší soutěži nastoupil v základní sestavě Nijmegenu obránce Josef Kvída. Vystřídán byl v 89. minutě. Domácí tým porazil Top Oss 3:0.

V základní sestavě nastoupil také záložník Richard Sedláček. Rezerva AZ Alkmaar porazila v domácím střetnutí Masstricht 3:2. Už v 7. minutě si Sedláček připsal asistenci u vedoucího gólu, který vstřelil Correia.

Celé utkání odehrál za Go Ahead Eagles záložník Jaroslav Navrátil. Jeho tým porazil doma Dordrecht 3:1.

Tomáš Vaclík mohl společně se spoluhráči ze Sevilly oslavit vítězství v městském derby na půdě Betisu. Sevilla zvítězila 2:1. Vaclíkovi spočítali statistici čtyři úspěšné zákroky.

Ve druhé nejvyšší soutěži se prosadil útočník Tomáš Pekhart. Hned v páté minutě zápasu jeho Las Palmas proti Alcorcónu proměnil pokutový kop a otevřel skóre.

Celé utkání za Žilinu proti Ružomberku odehrál obránce Filip Kaša. V 86. minutě dostal žlutou kartu. Za hosty, kteří vyhráli v Žilině 2:1, hrál kompletních 90 minut Filip Twardzik.

Za Dunajskou Stredu odchytal celý zápas proti Trenčínu Martin Jedlička. Svému celku pomohl k vítězství 3:1 a posunu na druhé místo.

Čisté konto v dresu Senice vychytal jiný český brankář Vojtěch Vorel. Proti Michalovcům se dařilo i jeho spoluhráčům vepředu, a tak se mohl radovat z vítězství 4:0.

Čeští obránci Michael Lüftner a Jan Lecjaks odehráli celé utkání za Omonii Nikósie proti AEL Limassol a podíleli se na vítězství 1:0.

Obránce Stefan Simič nastoupil v základní sestavě Hajduku Split, který si poradil v domácím utkání s Osijekem 3:2. Simič vydržel na trávníku až do závěrečného hvizdu.

Záložník Lukáš Droppa nechyběl v základní jedenáctce Gaz-Metanu Medias. Ten zvítězil na hřišti Sepsi z města Sfântu Gheorghe 1:0 a Droppa odehrál celých 90 minut.

Obránce Filip Novák nastoupil v základní sestavě Trabzonsporu proti Alanyasporu a odehrál celý zápas. Svým výkonem přispěl k domácímu vítězství 1:0.

Záložník Alex Král nastoupil v základní sestavě Spartaku Moskva proti Samaře a odehrál celých 90 minut. Spartak vyhrál 2:0.

Záložník Marcel Čermák nastoupil ve slovinské lize za Aluminij Kidričevo v 73. minutě zápasu na hřišti NŠ Mura z Murské Soboty. Jeho tým vyhrál venku 4:2 a v tabulce mu patří po sedmnácti kolech třetí místo jen o skóre za druhým Mariborem a o dva body za vedoucí Olimpijí Lublaň.

Reagovat
Wyrda

To je přece klasika že Češi jenom brblaji

Reagovat
poz3n

Tohle se dá říct kdykoliv. Přece není pointa být ze všeho pořád nadšený. Podle mě prostě naši hráči v top ligách až na výjimky hrají v týmech (pokud sami oni vůbec hrají), kterým se většinou moc nedaří, nemají extra formu atd.

Reagovat
Wyrda

Jo a taky se dá kdykoliv vytáhnout jenom některé informace a další naschvál zamlcet tomu se říká demagogie a nebo taky objektivita. To že většina českých hráčů nehraje blv top týmech je realita ale taky to evokuje že hole výsledky nebudou vždy jenom dobre ať už se na tom nás hráč podílí vlastní chybou či nikoliv. Takže je tvuj komentář zcela mimo když si tu vytáhnes pár vět kde to zrovna projeli.

Reagovat
poz3n

Ok, máš pravdu. Nicméně nejde mi o to něco zamlčet, zvlášť když ten článek je o pár cm výš, chtěl jsem jen vypíchnout to, co vnímám téměř každý týden v tomhle výčtu. Například tenhle týden v top ligách (1. ligy těch lig kvalitních lig, které jsou článku vpředu): Krejčí prohrál, Jankto remíza, Matějů+Zmrhal prohráli, Darida prohrál, Koubek+ Morávek vyhráli, Pavlenka+Gebre prohráli, Kadeřábek vyhrál, Petrák prohrál, Necid prohrál, Černý prohrál, Sadílek prohrál, Vaclík vyhrál... 3 výhry, 1 remíza, 8 proher, z toho vyvozuju můj osobní názor, který jsem napsal výše.

Reagovat
Wyrda

Tvl to není tenis kde hraje každý sám za sebe ale fotbal kde hraješ za tým. To že tedka nemáme špičkové fotbalisty je realita ale nijak to nesouvisí s aktuálními výsledky týmu. Taky bych mohl říct že Sancho o víkendu prohrál s Bayernem? Ale každopádně to tkahle říct je úplně picovina

Reagovat
poz3n

Však já z toho taky nedělal žádnou osudovou informaci. Napsal jsem, že mám pocit, že ti naši hráči přináší těm týmům v top ligách většinově smůlu. Nic víc. Je to samozřejmě svým způsobem nadsázka. Já našim hráčům v zahraničí fandím a jak jsem psal, povětšinou na mě tenhle týdenní výčet působí jako souhrn nikterak dobrých výsledků. I pár let zpátky mi přišlo, že často nějaký náš hráč odešel někam do bundesligy nebo tak a ten tým šel výsledkově dolů. Je to jen můj pocit - názor.

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Frantszek

Reagovat
poz3n

Bylo to myšleno především na ty hráče v top ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to není tím, že Češi v tom ligách hrají objektivně v horších týmech

Reagovat
Trapper

Reagovat
Frantszek

Ty musis byt hrozne pruderni pi.nda.

Reagovat
poz3n

proč?

Reagovat
poz3n

A můžu se zeptat, co tě vede k tomu, že mě hned urážíš?

Reagovat
Frantszek

ne hned. Urazil jsem tě až hodinu a půl po příspěvku.

Reagovat
poz3n

A ty takhle komunikuješ s lidma okolo sebe i při osobním kontaktu?

Reagovat
Frantszek

ok. Vracíme se k tomu, co jsem napsal výše a na co reaguješ. V tom druhém komentu jsem si z tebe dělal srandu. Jsme tu ve sněmovně, abys řešil všechno vážně?

První reakce byla na to, cos napsal v tvém úvodním komentu a vytahuješ jen negativa a v druhém, kde to nejlépe vystihuje nesmyslná věta: "přece není pointa být ze všeho pořád nadšený."

Za prvé ta věta s tou pointou ani nedává smysl a za druhé ano, mám z toho takový pocit a za třetí se bereš hrozně vážně, takže se vracím k za druhé. udeš mě za to žalovat?

Reagovat
poz3n

Já mám právě pocit, že na internetu se trochu plete slušnost s tím, že se někdo bere moc vážně. Já bych si nedovolil tě bezdůvodně urážet (neznám tě, ani nevím, jestli ti je 15, 30 anebo 60) a je přece jedno, jestli jsme na internetu nebo ne. To, že to je tady bohužel už takovej úzus (na Eurofotbalu mám občas pocit, že se sem chodí půlku lidí akorát pozurážet), neznamená, že to musím tak přijímat. Nepleť si prosím přehnanou vážnost s přirozenou slušností. Vážně se brát nemusím a rád tu budu ve slušných mantinelech debatovat o tom, jestli je to, co jsem napsal, podle tebe blbost. Ten muj úvodní komentář byl prostě osobní pocit, za kterým si stojím, zároveň naprosto beru, že třeba podle tebe to je kravina. O vlákno výš jsem ten svůj komentář vysvětloval i na základě toho výčtu zápasů atd, čímž obhajuju pouze svůj názor a pocit. K tomu druhému, co píšeš: Vytáhl jsem to negativní - viz opět ten výčet zápasů našich v top ligách. Ano, já ten výčet vnímám negativně - opět, jen můj názor.

Reagovat
Busby babes

Tahith Chong has decided not to renew his contract at #mufc. Juventus are moving 'seriously' for the player

hm, zajimavy. Jako potencial urcite ma. Mel slusne zapasy i za nas, ale rozhodne si tolik o misto nerekl. Potrebuje ale hlavne hrat, skoda, ze uz letos nesel na hostovacku.

Reagovat
Swarley

poslat na hostování hned

Reagovat
smazaný uživatel

tier 4. Každopádně Chongovi teda nevěřím, stejně jako jsem nevěřil Wilsonovi a ostatním hypes

Reagovat
stiflerovamama

Klídek, za 3 roky ho privediete späť za 100 mil

Reagovat
pingla

nech táhne, nemá na to

Reagovat
fff

Salah ma stále problémy s členkom a Robertson ma taktiež nejaké zranenie. Snáď nič vážne a do ligy sa dajú dokopy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na reprezentaci jedou?

Reagovat
fff

Robertson nie, Salah áno, má mať nejaké vyšetrenie v Egypte a potom sa uvidí.

Reagovat
tomasinho

Už se rozhodlo, že hrát nebude. A nevypadá to moc dobře, měl walking boot.

Reagovat
Luc-Luc

Salah tam mel nejaky problem po kontaktu s jednim obrancem v nedeli, asi to ma dlouhodbejsiho charakteru :/ radsi bych ho posetril ted v listopadu

Reagovat
fff

Crystal Palace and Brighton are chasing Slovakian goalkeeper Dominik Greif after watching him in action for Slovan Bratislava against Wolves in the Europa League. #cpfc #bhafc

Reagovat
fenixLFC

to by si asi moc nezachytal, guaita a najma ryan su dost dobri....

Reagovat
avicii

Hmm to by bolo skvele ak by chytal

Reagovat
Uwe háže buly

Jurdík žije

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele