Češi v zahraničí: Necidova trefa na body nestačila

22.04.2019, 21:51
Aktuality
Tomáš Necid skóroval na hřišti PSV Eindhoven, ale svému Den Haagu k bodům nepomohl. Na trávníku se objevil i další útočník ze slávistické líhně Tomáš Pekhart ve druhé španělské lize. Na trávník se po zranění zase vrátil Jan Morávek v dresu bundesligového Augsburgu.

Anglie


Obránce Tomáš Kalas odehrál celé utkání za Bristol City na hřišti Sheffieldu Wednesday. Jeho tým ale tentokrát v boji o play-off ztratil a prohrál 0:2.

Německo


Brankář Jiří Pavlenka i obránce Theodor Gebre Selassie odehráli v dresu Werderu Brímy celé utkání na hřišti Bayernu Mnichov. Werder hrál od 58. minuty o deseti bez vyloučeního Veljkoviče a nakonec inkasoval jediný gól utkání v 75. minutě od obránce Niklase Süleho.

Záložník Jan Morávek hrál od 37. minuty za Augsburg v zápase proti Stuttgartu. Na hřiště šel za stavu 3:0 pro svůj tým a nakonec přispěl ke strašlivému debaklu hostů 0:6.

Celé utkání za Hoffenheim odehrál obránce Pavel Kadeřábek. Ze hřiště Schalke si jeho tým odvezl vysoké vítězství 5:2.

Francie


Rennes v brance s českým gólmanem Tomášem Koubkem prohrálo na hřišti Dijonu 2:3. Hosté měli sice drtivou převahu v držení míče 70 procent ku třiceti, na druhou stranu Koubek kromě tří inkasovaných gólů zapsal do statistik také sedm úspěšných zákroků.

Itálie


Záložník Ladislav Krejčí po čase dostal příležitost v základní sestavě Bologně a chytil ji řádně za pačesy. Na vítězství 3:0 nad Sampdorií Janov se podílel jednou gólovou asistencí. Odehrál kompletních 90 minut. Na straně hostů odehrál závěr zápasu další záložník Jakub Jankto, který nastoupil v 81. minutě.

Obránce Aleš Matějů nastoupil ve druhé lize v dresu Brescie do druhého poločasu utkání proti Salernitaně. Jeho tým zvítězil také jasně 3:0.

Španělsko


Sevilla prohrála na hřišti Getafe 0:3. V její brance byl u toho brankář Tomáš Vaclík, který musel čelit dvěma pokutovým kopům. Navíc hrál jeho tým celý druhý poločas o deseti. Domácí sice také viděli červenou kartu, ale až čtvrt hodiny před koncem, když už vedli o tři góly.

Útočník Tomáš Pekhart odehrál ve druhé lize poslední čtvrthodinu v dresu Las Palmas na hřišti Albacete. Jeho tým však prohrál šestigólovou přestřelku 2:4.

Nizozemsko


V základní jedenáctce PSV Eindhoven byl znovu český záložník Michal Sadílek. Proti Den Haagu odehrál 77 minut, než byl vystřídán. Za hosty v 79. minutě nastoupil útočník Tomáš Necid a v 88. minutě snížil brankou na 2:1 pro domácí. PSV však v nastaveném čase přidal ještě jednu branku a zvítězil 3:1.



Obránce Josef Kvída odehrál ve druhé lize celé utkání za Nijmegen proti Waalwijku. Jeho tým zvítězil 2:1.

V základní sestavě rezervy AZ Alkmaar nastoupil útočník Ondřej Mihálik a odehrál 84 minut, než byl vystřídán. Jong AZ remizoval s Twente 0:0.

Slovensko


Brankář Petr Bolek odchytal za Trnavu celé utkání proti Senici. Jeho tým však doma nečekaně prohrál 0:1. Od 59. minuty byl v trnavském dresu na hřišti také záložník Jakub Rada.

Útočník Tomáš Dočekal zapsal celých 90 minut v dresu Zlatých Moravců, které remizovaly na půdě Nitry 2:2. O důležité vítězství přišly až v páté minutě nastaveného času.

Obránce Martin Sus odehrál celé utkání za Sereď, která překvapila Žilinu a vyhrála na jejím stadionu 2:1. Kompletních 90 minut strávil na hřišti také domácí obránce Filip Kaša.

Brankář Martin Jedlička odchytal celé utkání v barvách Dunajské Stredy a pomohl jí v Michalovcích k vítězství 2:0. Jeho tým si tak upevnil druhé místo v tabulce.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks odehrál celé utkání za Lokomotivu Záhřeb na hřišti Rudeše a pomohl svému týmu k vítězství 2:1. Na poháry ale nyní ztrácí Lokomotiva tři body.

Kypr


Od 57. minuty hrál za Pafos český záložník Zdeněk Folprecht. Nakonec svému mužstvu pomohl k těsnému vítězství 3:2 nad Doxou. Díky němu se Pafos drží v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček.

Maďarsko


Útočník Michael Rabušic nastoupil v základní sestavě Haladase v zápase na půdě Debrecenu. Český forvard odehrál 57 minut, během nichž se do statistik zápasu nezapsal. Haladas nakonec prohrál venku 1:2.

Polsko


Útočník Michal Papadopulos naskočil v dresu Piastu Gliwice na hřišti Lechie Gdaňsk do zápasu v 74. minutě. Přispěl k vítězství 2:0 a Lechii, která dlouho kralovala tabulce polské Ekstraklasy, připravil druhou porážku v řadě.

V základní sestavě Jagiellonie Bialystok nastoupil záložník Martin Pospíšil. Na hřišti v duelu s Lechem Poznaň vydržel na trávníku 75 minut. Ze hřiště šel za stavu 3:2 pro domácí, ale Lech nakonec vybojoval remízu 3:3.

Rusko


Záložník Ondřej Vaněk nastoupil v základní sestavě Ufy v domácím zápase proti Arsenalu Tula. Na hřišti vydržel do 64. minuty, kdy byl za stavu 1:2 vystřídán. Stejným výsledkem také utkání nakonec skončilo. Ufa je v tabulce na 14. místě, které na konci sezony znamená baráž o udržení.

Severní Irsko


Útočník Marek Červenka nastoupil od úvodní minuty v sestavě mistrovského Linfieldu, který ale prohrál doma s Glenavonem 0:4. Červenka byl vystřídán v 58. minutě.

Skotsko


Fotbalisté Hearts nestačili v domácím prostředí na glasgowské Rangers a prohráli 1:3. Brankář Zdeněk Zlámal odchytal za domácí tým celé utkání.

Další brankář Václav Hladký nechyběl v brance St. Mirrenu v zápase na hřišti Livingstonu a pomohl mužstvu k vítězství 3:1. St. Mirren si upevnil jedenáctou pozici, která by sice na konci soutěže znamenala baráž o udržení, ale nikoliv přímý sestup. Navíc na desátý Hamilton už mu chybí jen dva body.

Švýcarsko
Obránce Marek Suchý nastoupil do utkání Basileje na hřišti Sionu v 53. minutě z lavičky a pomohl svému mužstvu k vítězství 3:0. Na titul už ale letos musí Basilej zapomenout. Jistý už ho mají Young Boys Bern.

Turecko


Obránce Ondřej Čelůstka odehrál celých 90 minut za Antalyaspor na hřišti Akhisarsporu. Jeho mužstvo zvítězilo 2:1.

V základní sestavě Trabzonsporu nastoupil obránce Filip Novák. Odehrál celých 90 minut a v 61. minutě dostal žlutou kartu. Především ale pomohl k vítězství 2:1.

Celý zápas v dresu Kasimpasy odehrál záložník David Pavelka Ve 22. minutě uviděl žlutou kartu. Utkání proti Bursasporu skončilo nerozhodně 1:1.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (67)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A co Kozák v Itálii? Nebo už ho poslali domů?

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
shitcool

Reagovat
Rezan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hlupák viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty, protože nechápeš ironií a hraješ si na frajera.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že pan Šilhavý vzal do repre Škodu. Necid si to zaslouží teď mnohem více.

Reagovat
AjaxFans

Však v Haagu skoro nehraje

Reagovat
TheMally11

to samé Škoda ve Slavii, jen s tím rozdílem, že Neckovi to tam občas spadne

Reagovat
popltak

takové kopyto

Reagovat
Salfovic

Ten smích směřuje ke kterému z těch kopyt ?

Reagovat
popltak

Může být k oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Skodovi je to uplnej Ronaldinho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba komentovat, vsichni vi

Reagovat
smazaný uživatel

No nic v zlom brattri ale nejak ste poklessli madarsko rusko kippr uganda rvanda hm kde sa stalla chiba kde su top klubbi praca s mladezzou je odpoved vela zdaru do buducna brati. Len na podpichnutie hamsik stoch mak dumbravka skriniar hm

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
kilobyte

Hamšík v Yifangu mě štve asi nejvíc. Kéž bychom měli taky nějaké hráče v tak dobrém klubu.

Reagovat
mistr129

a Newcastle s Interem, to jsou oproti Seville nebo Římu taky velkokluby

Reagovat
Pablos

A co teprve toho Stocha co tam uvedl...

Reagovat
kilobyte

A Slavia a Paok taky nejsou nějaké hvězdné kluby. My máme Kadeřábka, Vaclíka, Pavlenku, Gebreho, Koubka.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

on je kretén, ale Mak nie je v PAOKu, ale v Zenite*

Reagovat
kilobyte

Ok, to jsem přehlídl. Ale i tak je to pokles. Maďarsko, Rusko,...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/liga-narodu-2018-2019/reportaz/slovensko-cesko-542397/

Asi tak... Mimochodem, je mi upřímně líto tvé Lobotkomie

Reagovat
ondrasch77

A stejně, když pak proti sobě hrají naše repre, tak to nestačí ...

Reagovat
Losinho

Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rob Roy

Pro mě nejlepš zpráva, že Matějů je po zranění zpět a počítá se s ním. Šel do hry na druhý poločas za stavu 2:0 pro Brescii, takže bych řekl že šlo o klasickej rozehrávací poločas za víceméně rozhodnutého stavu a od příště by třeba mohl hrát zase základ. Brescia má postup do Serie A už skoro jistej a kdyby o Aleše neměli zájem (je tam na hostovačku s opcí), tak by neměli důvod ho stavět. Očekávám, že Brescia uplatní opci (prý kolem 4 mil. Euro) a příští sezonu budeme mít v Serii A další želízko. Navíc Brighton možná spadne do Champu, takže pro Matějů jen dobře, tahle hostovačka byl dobrej tah, v každém případě získal. Ve srovnání třeba se Simičem, kterej se za poslední 2 roky v Itálii neposunul vůbec nikam...

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

4 mega euro za Matějů? Není to pro klub jako Brescia moc?

Reagovat
Rob Roy

Sám jsem zvědavej, určitě to není málo. Třeba to nedají, na druhou stranu v Serii A by byl hodně na očích a tam stačí mít jednu dobrou sezonu a pravidelně slušně hrát a i kdyby se Brescii nedařilo, tak třiadvacetiletej bek již aklimatizovanej v Itálii (jazyk, fotbal) bude hodně perspektivní zboží a ty 4 mega za něj asi v pohodě dá jinej klub ze Serie A. Pokud Brighton spadne, tak návrat do Anglie pro něj moc lákavej nebude. Na druhou stranu si myslím, že do Champu v Brightonu by se vracel v úplně jiné pozici a reálně by tam na svým postu bojoval o základ. Smlouvu v Brightonu má myslím ještě na příští sezonu (podepisval tříletou).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mxyzptllk

neví někdo, proč Kerbr vůbec nehraje?

Reagovat
Rob Roy

Už jsem to tu psal v únoru, nějaké probémy snad s plotýnkou, musel na operaci, myslím že psali že to bude nějak na 3 měsíce, takže teď někdy asi už bude fit, ale pokud se dobře dívám, tak kyperská liga právě skončila nebo každým dnem končí, tak je to jedno. Každopádně Apollon půjde do předkol pohárů.

Reagovat
lampas

Sadílek zase nedohrál

Reagovat
TheMally11

Co kanonýr Schick?

Reagovat
dave30

Může mi tu někdo rozumně odpovědět (nějaký kamarád, nebo kamarád kamaráda...), co je s Tondou Barákem? Píší zranění zad, ale 4 měsíce?

Reagovat
Pablos

Nejspíš ho nějákej baníkovec prosázel

Jinak jo, taky mi to štve a zajímalo by mě to, jemu jsem to přál, aby se tam pořádně chytil.

Reagovat
dave30

Loňskou sezónu měl velmi dobrou tak jsem věřil, že se může i posunout do kvalitnějšího mužstva. Od začátku listopadu ale nehraje. To už je hodně dlouho a svou pozici bude muset opět pracně budovat.

Reagovat
Pablos

mám na to stejný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vubec bude moci znovu hrat..

Reagovat
Posledni Kovboj

on ma ty zada nejak zpiceny?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

cože ? až tak jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Udine hodlá stavět na jiných hráčích. Reálná je hostovacka v Sérii B či nějaké Švýcarsko, klub typu Lugano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se jakoby vratil uz 2x do treninku, ale 2x se ta bolest zad zase vratila.

Takze je to na dyl a asi nechce nis uspechat...sezona pro nej skoncila apodle me chce pak zacit az pripravu, uvidime...

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Král si zahrál poločas za Aue proti Hamburku ve 2. Německý

Reagovat
dave30

Jj, tu 2. německou by mohli také monitorovat (když se píše o Champu, 2. španělské, italské a dokonce i nizozemské).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

občas tu je i 2. polská

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho první minuty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už v zápase předtím si kopnul chvilku..ale teď konečně větší porce minut

Reagovat
JessePinkman

Hezky

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Láďa

Reagovat
smazaný uživatel

Hral na kridelnim bekovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele