Češi v zahraničí: Pavelka v Turecku asistoval u vítězného gólu

19.03.2019, 08:43
Aktuality
David Pavelka si v Turecku připsal asistenci u vítězné branky Kasimpasy na hřišti Akhisarsporu. Do hry se po zranění také vrátil obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu. V základní sestavě nizozemského PSV Eindhoven znovu nastoupil talentovaný záložník Michal Sadílek. Dobrou pozici pod novým trenérem Ranierim má zatím také útočník Patrik Schick, ovšem jeho Římu se víkendový duel moc nepovedl...

Anglie


Útočník Matěj Vydra se dostal v dresu Burnley na hřiště až v nastaveném čase zápasu proti Leicesteru a musel skousnout porážku 1:2. Ta byla pro Burnley o to tvrdší, že od 4. minuty hrálo přesilovku po vyloučení Maguirea a rozhodující gól inkasovalo v 90. minutě.

Francie


V zápase Bordeaux a Rennes se potkali po čase na hřišti dva čeští fotbalisté. Za domácí hrál od 64. minuty záložník Jaroslav Plašil. V brance hostů pak celý zápas zvládl Tomáš Koubek. Rennes nakonec díky brance z nastaveného času vybojovalo remízu 1:1.

Itálie


Záložník Jakub Jankto naskočil v 67. minutě v dresu Sampdorie Janov do zápasu na půdě Sassuola. Jeho tým v těch chvílích vedl 4:2 a nakonec se radoval z vítězství 4:2.

Útočník Patrik Schick odehrál celé utkání za AS Řím na hřišti Spalu. Římané však utrpěli porážku 1:2 a pořádně nabourali své ambice na umístění v elitní čtyřce a postup do Ligy mistrů.

Brankář Lukáš Zima odchytal v Serii B celé utkání proti Salernitaně a Livornu pomohl k vítězství 1:0.

Německo


Pavel Kadeřábek odehrál celé utkání za Hoffenheim ve Stuttgartu. Český obránce svému mužstvu pomohl k remíze 1:1.

Brankář Jiří Pavlenka stejně jako obránce Theo Gebre Selassie odehrál celé utkání za Werder Brémy na hřišti Bayeru Leverkusen. Pavlenka dostal v 89. minutě žlutou kartu za zdržování hry, po duelu si ale se spoluhráči vychutnal vítězství 3:1.

Nizozemsko


Tomáš Necid byl v základní sestavě Den Haagu na hřišti Groningenu. Ovšem ADO na soupeře nestačilo a prohrálo 0:1. Necid byl vystřídán v 64. minutě.

Záložník Michal Sadílek znovu nastoupil v základní sestavě PSV Eindhoven. V zápase na hřišti Venla odehrál do svého střídání 78 minut a podílel se na vítězství lídra tabulky Eredivisie 1:0.

Záložník Go Ahead Eagles Jaroslav Navrátil hrál od úvodní minuty v zápase na hřišti Helmondu. V 66. minutě byl střídán, krátce po domácí brance, která určila konečné skóre 1:1.

Ondřej Mihálik odehrál ve druhé lize za rezervu AZ Alkmaar celé utkání. Na hřišti Telstaru však AZ vyšel naprázdno po porážce 0:1.

Záložník Václav Černý odehrál celý zápas za béčko Ajaxu Amsterdam na půdě Top Oss. Porážce 1:2 však český fotbalista nezabránil. V 89. minutě dostal Černý žlutou kartu.

Obránce Josef Kvída nastoupil v základní sestavě Nijmegenu a podílel se na vysokém vítězství NEC 5:0 nad Den Boschem. V 84. minutě byl český fotbalista vystřídán.

Slovensko


Brankář Martin Jedlička odchytal za Dunajskou Stredu celé utkání proti Ružomberku. V zápase inkasoval jednou, a protože domácí také jednou skórovali, rozešli se oba soupeři po výsledku 1:1 smírně.

Obránce Filip Kaša se podílel na výhře Žiliny 4:0 nad Michalovcemi. V dresu Šošonů odehrál celé utkání.

Trenčín hostil ve svém azylu Trnavu a nakonec jí podlehl 0:1. Prsty v tom měl i český brankář Petr Bolek, který za hosty odchytal celý zápas. Záložník Václav Dudl se do sestavy dostal v 86. minutě.

Útočník Tomáš Dočekal slavil spolu se Zlatými Moravci výhru 3:2 nad Senicí. Do střelecké listiny se sice nezapsal, ale odehrál kompletních 90 minut.

Obránce Martin Sus ze Seredě strávil v zápase se Slovanem Bratislava na hřišti celých 90 minut. Celé utkání odehrál i na druhé straně obránce Jurij Medveděv. Ten byl po závěrečném hvizdu jistě mnohem veselejší. Slovan totiž potvrdil roli favorita a vyhrál hladce 4:1.

Španělsko


Útočník Tomáš Pekhart si ve druhé lize připsal devět minut v utkání Las Palmas proti Mallorce. Jeho tým však prohrál 1:2.

Belgie


Lokeren porazil v domácím prostředí Cercle Bruggy 3:1 a podílel se na tom také český záložník Lukáš Mareček, který odehrál celé utkání. Lokeren je však v tabulce stále poslední.

Izrael


Obránce Tomáš Sivok odehrál celé utkání za Maccabi Petah Tikva na hřišti Kiryatu Shmona. Ve 36. minutě dostal žlutou kartu, ale pomohl svému týmu k vítězství 1:0.

Hapoel Raanana remizoval v domácím prostředí se Sakhninem 2:2. Záložník Martin Zeman nastoupil v základu domácího týmu, vystřídán byl v 66. minutě.

Kazachstán


Šachtar Karagandy prohrál 1:2 v Almaty s Kajratem. Za hosty celý zápas odehrál záložník Lukáš Droppa.

Kypr


Záložník Zdeněk Folprecht nastoupil za Pafos proti Anorthosis Famagusta až z lavičky 61. minutě. Porážku 0:1 ale neodvrátil.

Polsko


Záložník Martin Pospíšil odehrál za Jagiellonii Bialystok celý zápas proti Koroně Kielce. Vcelku nečekaně ale prohrála 1:3 a začíná hazardovat s postupem do skupiny o titul a evropské poháry.

Útočník Jakub Mareš nastoupil do za Zaglebie Lubin do druhého poločasu utkání proti Arce Gdyně. V 59. minutě dostal žlutou kartu. Ovšem bezgólové skóre prolomit nedokázal. Zápas tak skončil 0:0.

Útočník Michal Papadopulos si zahrál za Piast Gliwice proti Legnici posledních pět minut a pomohl mužstvu udržet náskok 2:1 a uhájit cenné tři body. Piast po sérii výher vyskočil už na třetí místo tabulky.

Raków Czestochowa ve druhé lize porazil Termalici Bruk-Bet Nieciecza 1:0. Celý zápas odehráli v jeho dresu jak Tomáš Petrášek, tak Petr Schwarz. Ten neproměnil v prvním poločase pokutový kop, mrzet ho to ale nemuselo.

Rusko


Záložník Ondřej Vaněk nastoupil v dresu Ufy v základní sestavě proti Achmatu Groznyj. Hned od druhé minuty hrál se žlutou kartou. Nakonec odehrál 76 minut, než byl vystřídán. Krátce předtím ale Ufa inkasovala jediný gól zápasu a prohrála 0:1.

Severní Irsko


Útočník Marek Červenka nastoupil v dresu Linfieldu do zápasu s Institute na posledních deset minut. V 85. minutě uviděl žlutou kartu, především ale pomohl udržet vítězství 2:0.

Skotsko


Zdeněk Zlámal odchytal celé utkání za Hearts na půdě Hamiltonu. Jeho tým ovšem podlehl 0:1. První poločas hrál také útočník David Vaněček, který byl ovšem o přestávce ze hry stažen.

Švýcarsko


Basilej remizovala s lídrem tabulky Young Boys Bern 2:2. Celý zápas v domácím dresu s kapitánskou páskou na rukávu odehrál obránce Marek Suchý, který ve 38. minutě dostal žlutou kartu.

Turecko


Obránce Ondřej Čelůstka odehrál celých 90 minut za Antalyaspor proti Alanyasporu a pomohl k vítězství 3:0. Za hosty nastoupil na posledních 10 minut útočník Josef Šural.

Filip Novák nastoupil v základní sestavě Trabzonsporu a pomohl mu k vítězství 1:0 na půdě Erzurumu. Zvládl kompletních 90 minut a těšit se aktuálně může ze 4. místa v tabulce, které znamená postup do Evropské ligy.

Záložník David Pavelka zvládl také celý zápas v barvách Kasimpasy. Radovat se mohl z vítězství 3:2 na hřišti Akhisarsporu. Pavelka si připsal asistenci na rozhodující gól Trezegueta ve čtvrté minutě nastaveného času.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (80)

Přidat komentář
Pablos

Zima už opanovává serii B A co ten Řezníček, objevil se vůbec od toho svého gólu na hřišti ještě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zimu už sledují kluby ze Serie A

Reagovat
Losinho

Sledují a říkají si "tak toho ne".

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.eurofotbal.cz/hraci/jakub-reznicek-2632/kariera-klub/?data=296-405-13

Nic moc no Jsem zvědavej, kam on a Mareček po sezoně půjdou. Druhou ligu podle mě hát nepůjdou. Vůbec bych se nedivil, kdyby Mareček skončil v Plzni

Reagovat
Pablos

S tímhle to ani nevypadá na ,,záchranu" vykoupení z jiného týmu první ligy ...Mareček aspoň hraje, tomu někdo laso hodit třeba může.

Reagovat
Kang & Kodos

Mareček splňuje snad všechno, proč by měl jít do Plzně. Věk kolem třicítky, zadarmo nebo za symbolickou cenu, bývalej sparťan. Dejte na mý slova.

Reagovat
Pablos

tak možný to je ...to jako neříkám

Reagovat
meno

Do Bohemky k Vackovi nebo do Jablek místo Hübše

Reagovat
Mr.Mike

Podle mě Brno

Reagovat
Kang & Kodos

Jakože se vyhne druhý lize v Belgii, aby jí šel hrát sem?

Reagovat
Losinho

Nechtějí ho utavit

Reagovat
db18

Myslím, že ani jeden z hráčů nemluvil o tom, že by v případě sestupu odešli...

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych jim taky neřekl, že na druhou ligu se můžu vysrat

Reagovat
Losinho

"Sice moc nehraju, ale jestli to nezachráníte kluci, tak sbohem a šáteček"

Reagovat
andrew96

Mareček říkal, že chce jít pryč.

Reagovat
lampas

Reagovat
shitcool

„Jeho tým v těch chvílích vedl 4:2 a nakonec se radoval z vítězství 4:2.“ Nevíte někdo, kolik to skončilo?

Reagovat
Pablos

než je poslali domů tak to bylo 4:2

Reagovat
mayday

To je narážka na něco?

Reagovat
Pablos

ne...jasně... že né

Reagovat
mayday

Já myslím, že ale jo. Až budeš mít chvíli, hoď sem odkaz.

Reagovat
mayday

Supr, díky, sjel jsem to celý

Reagovat
Pablos

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 vyhrála Sampdoria

Reagovat
iamek

Vaněček po poločase dolu

Reagovat
Losinho

Reagovat
Frantszek

To je už opravdu umění, že Atalanta ještě není před AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek hype

Reagovat
Joe.Cole

Nevím, jestli to sem už někdo dával, ale já čekal jen na tento článek, tak to tu máte :

https://www.youtube.com/watch?v=wSVo2BFw8JA

Reagovat
smazaný uživatel

TEXAS KKona

Reagovat
Pablos

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

ale typek sympatak

Reagovat
Rarášek

Zdenick Ondraskek .

Reagovat
Coutinho10

* Koláčhe a broskvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer snad se mu tam bude dařit

Reagovat
Swarley

pohoda, to je povedený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ale proč ještě nehrál ani minutu?

Reagovat
Komix

Reagovat
OTASi

na konci už jsem si myslel že mu daj konečně něco českýho, vypadalo to jako klasická buchta, no a oni tam místo tvarohu nebo povidel nasrali párek a sýr

Reagovat
OTASi

resp. 2:40

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Joe.Cole

Pokud americké jídlo neobsahuje sýr...tak to není americké jídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Medvedev v zaklade Slovana?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je za problém?

Reagovat
ttopi

Nadpis o tom, že někdo asistoval

Reagovat
ttopi

Co ten Vaněček ve Skotsku? Stažen po 1.půli. To vypadá na brzký návrat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Plašil pokaždý v základu, to je rutinér

Reagovat
OTASi

Jarda do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Neukončil on náhodou repre kariéru?

Reagovat
OTASi

Ukončil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele