Češi v zahraničí: Pekhart stihl dva góly a vyloučení. Červenal se i Souček

10.02.2021, 22:33
Aktuality
Tomáš Souček (© AFP)
Český útočník Tomáš Pekhart o víkendu pomohl Legii Varšava k vítězství v lize a v úterý přidal postupovou branku v poháru. Zároveň se ale také nechal vyloučit. Červenou kartu viděl v anglické lize i Tomáš Souček. Vedení soutěže ale nakonec jeho trest zrušilo, a tak si mohl zahrát i FA Cup proti Manchesteru United. V Portugalsku se vytáhl brankář Matouš Trmal na hřišti Benfiky...

Německo


Záložník Vladimír Darida nastoupil za Herthu Berlín proti Bayernu Mnichov v základní sestavě. Na konci prvního poločasu dostal žlutou kartu a v 55. minutě byl vystřídán. Jeho tým doma prohrál 0:1.

Útočník Patrik Schick odehrál za Leverkusen celý zápas proti Stuttgartu, jeho tým vyhrál 5:2.

Pavel Kadeřábek nastoupil za Hoffenheim do zápasu proti Frankfurtu z lavičky od začátku druhé půle. Jeho tým prohrával 0:1, brzy se mu podařilo vyrovnat, ovšem nakonec přece jen prohrál 1:3.

Ve druhé lize záložník Martin Hašek strávil na hřišti celých 90 minut v dresu Würzburgu v duelu na půdě Fürthu. Jeho tým si odvezl porážku 1:4.

Anglie


Záložník Tomáš Souček se stal nejdiskutovanější postavou duelu mezi Fulhamem a West Hamem, který skončil bez branek. Souček viděl v nastaveném čase červenou kartu za úder loktem do tváře domácího útočníka Mitroviče. Vedení soutěže ji ale po velké kritice ze strany fanoušků i odborníků zrušilo s tím, že nešlo o úmysl. Celý zápas odehrál za West Ham také obránce Vladimír Coufal.



V FA Cupu hrál West Ham v úterý na půdě Manchesteru United a oba Češi byli opět u toho. Odehráli dokonce 120 minut, protože duel dospěl do prodloužení. V něm se nakonec radovali domácí Red Devils díky brance McTominaye.

Celý ligový zápas proti Brightonu odehrál za Burnley útočník Matěj Vydra. Duel skončil remízou 1:1. Vydra se do statistik nezapsal.

V poháru proti Bournemouthu byl opět v základní sestavě a vystřídán byl v 74. minutě. Burnley prohrálo 0:2 a se soutěží se loučí.

Záložník Jan Žambůrek nastoupil v League Championship za Brentford v 72. minutě utkání na půdě Middlesbrough a podílel se tak na vítězství 4:1.

Obránce Tomáš Kalas odehrál za Bristol City v základní sestavě a odehrál kompletních 90 minut proti Cardiffu. Jeho tým ale ze zápasu odešel s prázdnýma rukama po porážce 0:2.

Itálie


Záložník Antonín Barák zapsal v dresu Hellasu Verona 90 minut z utkání na hřišti Udine. Body ale se spoluhráči neodvezl. Hellas prohrál 0:2.

Celý duel za Sampdorii Janov odehrál i záložník Jakub Jankto v Beneventu. Díky gólu Keity deset minut před koncem si Námořníci odvezli aspoň bod za remízu 1:1.

Obránce Aleš Matějů odehrál v Serii B celý zápas za Brescii proti Cittadelle. Domácí v něm dokázali ztratit třígólový náskok, který nastřádali v prvním poločase a nakonec duel skončil nerozhodně 3:3.

V úterý Brescia hrála tentokrát v Lecce a znovu z toho byla remíza, pro změnu 2:2. Matějů hrál od začátku a vydržel na hřišti 81 minut.

Portugalsko


Brankář Matouš Trmal stál podruhé za sebou v brance Vitórie Guimaraes v portugalské lize. Čisté konto vychytal v prestižním utkání na hřišti Benfiky, duel skončil nerozhodně 0:0. Na trvalé místo jedničky mu to nestačilo, pro následující souboj s Belenenses byl uschopněn Bruno Varela a Trmal zamířil zase na lavičku.

Kypr


Obránci Jan Lecjaks a Michael Lüftner odehráli oba za Omonii Nikósie celé utkání na hřišti Doxy. Jejich tým si odvezl výhru 3:0.

Oba dva pak nechyběli ani v úterním duelu, kdy Omonia přivítala Neu Salamis a vyhrála 2:0. Za hosty hrál od začátku útočník Tomáš Wágner, který byl vystřídán v 78. minutě.

O víkendu Nea Salamis prohrála doma s Olympiakosem Nikósie 1:2. A Wágner nastoupil v 70. minutě.

Obránce Josef Kvída odehrála celý zápas za Pafos na půdě AEL Limassol. Do statistik se zapsal žlutou kartou. Jeho mužstvo ale prohrálo 0:1.

Záložník Josef Hušbauer hrál za Anorthosis Famagusta na půdě Larnaky od začátku druhé půle. V 87. minutě viděl žlutou kartu, ani on ale nic nezměnil na bezbrankovém výsledku 0:0.

Záložník Zdeněk Folprecht odehrál kompletních 90 minut za Ermis proti Doxe. Přispěl k vítězství 2:1.

Polsko


Záložník Jan Sýkora si zahrál za Lech Poznaň od 81. minuty zápasu proti Zaglebie Lubin. Duel skončil remízou 0:0.

Útočník Tomáš Pekhart brankou z pokutového kopu pojistil vítězství Legie Varšava nad Rakówem Czestochowa 2:0 ve šlágru polské ligy. V 88. minutě dostal český kanonýr také žlutou kartu. Na straně hostů nastoupil v základní sestavě záložník Petr Schwarz, který si v závěru první půle také odnesl žluté napomínání. Od začátku hrál i Daniel Bartl, jenž byl vystřídán v 58. minutě. Legia si v tabulce upevnila druhou příčku. Raków je třetí.

V úterním pohárovém zápase Tomáš Pekhart nastoupil za Legii Varšava na půdě LKS Lodž v 60. minutě. V 82. minutě vstřelil vítěznou branku na konečných 3:2, ale hned o dvě minuty později dostal červenou kartu za kopnutí soupeře.

Wisla Krakov porazila doma Jagiellonii Bialystok 2:0. Celý zápas za domácí hrál obránce Michal Frydrych. Na straně hostů taktéž celé utkání strávil na hřišti záložník Martin Pospíšil.

Záložník Jakub Hora naskočil v dresu Podbeskidzie do zápasu s Górnikem Zabrze od začátku druhého poločasu. Radovat se mohl po utkání z obratu. Jeho tým po prvním dějství prohrával 0:1, ale nakonec vyhrál 2:1.

Turecko


Útočník Milan Škoda odehrál za Rizespor 75 minut v utkání na půdě Alanyasporu. Nezabránil porážce 1:2.

Kasimpasa doma nestačila na Hatayspor. Prohrála 1:4. Celé utkání za domácí tým odehrál obránce Tomáš Břečka.

Maďarsko


Záložník Jaroslav Navrátil nastoupil za Kisvárdu v maďarské lize na půdě DVTK až od začátku druhého poločasu. Jeho mužstvo už prohrávalo v těch chvílích 0:2, což byl také konečný výsledek. Za Diósgyőri  se znovu prosadil i český útočník David Vaněček, jenž otevřel skóre brankou z penalty už v 10. minutě. Vaněček hrál do 77. minuty.

Puskás Akademie zvítězila 2:1 na hřišti Zalaegerszegu. Záložník Jakub Plšek nastoupil v základní jedenáctce vítězů a odehrál 84 minut.

Chorvatsko


Obránce Stefan Simič odehrál celý zápas za Hajduk Split na půdě Osijeku. Hned na začátku zápasu v 11. minutě obdržel žlutou kartu. Hajduk nakonec odjel s prázdnou po porážce 0:2.

Belgie


Obránce Václav Jemelka z Leuvenu nedohrál utkání na půdě Standardu Lutych. Kvůli zranění musel střídat v 31. minutě. Podle všeho by ale nemělo jít o vážnější problém, než je nakopnuté stehno těsně nad kolenem. Utkání skončilo remízou 1:1.

Slovensko


Tři Češi nastoupili v základní sestavě FK Pohronie v zápase s Nitrou. Celé utkání odehrál kapitán Petr Pavlík. Šedesát minut odehrál Petr Galuška a do nastaveného času byl na trávníku Ondřej Chvěja. Pohronie si připsalo z dohrávky tři body za výhru 3:1.

Obránce Filip Twardzik přispěl proměněnou penaltou k vítězství Trnavy ve Zlatých Moravcích 4:2. Twardzik, jenž odehrál celé utkání, stanovil konečný výsledek už ve 48. minutě.

V úterý se na Slovensku hrálo znovu. Sereď prohrála s Pohroním 0:2. Celý zápas za domácí odehrál záložník Ondřej Machuča. Za hosty celý duel hrál obránce Petr Pavlík. V základu byl i Ondřej Chvěja, který střídal v 82. minutě, kdy jej nahradil Petr Galuška.

Švýcarsko


Obránce Martin Frýdek odehrál celý zápas za Lucern na půdě Servette Ženeva. Jeho tým prohrál 2:4.

Řecko


Útočník Michael Krmenčík nechyběl v základní sestavě PAOKu Soluň. Proti Smyrnisu odehrál 61 minut, pak byl střídán. Duel skončil nerozhodně 2:2.

Rumunsko


Obránce Ondřej Bačo pomohl Gaz Metanu Medias k vítězství 1:0 nad Chindií Targoviste. Odehrál kompletních 90 minut.

Záložník Lukáš Droppa odehrál celé utkání za Voluntari na půdě Viitorulu Constanta a pomohl týmu k vítězství 1:0. V 81. minutě dostal žlutou kartu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (107)

Přidat komentář
Greny

OT : letos teda trošku se zpožděním.. ale je to tady Únor - Neymar zranen

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Trmal

Snad uz v brance zustane.

Reagovat
Kily

posledně už zase seděl, když se uzdravil Varela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PalibrkUros

idiot ten trenér

Reagovat
Kily

zase bych to nepřeháněl, Trmal asi tedy ukázal, že se na něj trenér může spolehnout, ale teď má opět k dispozici jedničku, která ty góly taky nedostávala, navíc pokud se nepletu, tak tam je Varela pod stálou smlouvou, což samozřejmě znamená nepříjemnost pro Trmala

Reagovat
PalibrkUros

ale jo, svým způsobem to chápu... snad si teda aspoň udělal nějakou pozici

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Reagovat
niflheim

Útočník Patrik Schick odehrál za Leverkusen celý zápas proti Stuttgartu, který jeho tým porazil 5:2.

Trošku nešťastná věta?

Reagovat
Werkrider

Taky se na to ptám ženy a tchýně, češtinářsky to vypadá že Stuttgart porazil Schickův tým, ale obě k podivu odpověděly že vyhrál Leverkusen když si to přečetly tak asi je to ok.

Reagovat
ttopi

Musíš se zeptat někoho jiného. Je zjevné kdo vyhrál.

Reagovat
fabec1222

Žena i tchýně ve společném názoru? Tak to RIP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
ttopi

Já ti chápu tak, že vyhrál Stuttgart a to neznám výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky bych to pochopil tak, že vyhrál Stuttgart

Reagovat
protiproudu

Tak jak to je? Vyhrál Leverkusen nebo Stuttgartu?

Reagovat
Busby babes

Leverkusen.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle napsané to vážně může znamenat oboje

Reagovat
AC Sparta Praha good

Trmal 2 nuly za sebou ... trenér ho dá na lavičku

Jinak je dobře, že jsi tam přidal ty úterní zápasy, ale lepší by bylo, kdyby byl jeden článek za pátek až pondělí a jeden kratší za úterý až čtvrtek

Reagovat
mayday

Tak ten Varela tam má asi dost pevnou pozici. Zranil se nebo byl nemocnej na dva zápasy, Tramal zaskočil, sice dobrý, ale zkrátka po dvou týdnech tam zase dali jedničku. Kdyby se Varela zranil třeba na dva měsíce, tak věřím, že už Trmal v bráně zůstane. Takže musí čekat dál a doufat, že se Varelovi přestane dařit.

Reagovat
Kily

covid

Reagovat
mayday

Jo, covid. To bylo jasný, že vrátí Varelu do brány. Ale aspoň ukázal v těžkých zápasech, že se mu dá věřit.

Reagovat
noustres

Kdyby aspoň Trmala pustili na hostovačku v rámci Portugalska.

Reagovat
Kily

Trmal je tam několik měsíců, nechytá a kluby ho neznají, takže z pohledu těch dalších taky nepředstavoval zajímavou alternativu, o kterou by se měly zajímat. Ty poslední dva zápasy mu snad pomůžou alespoň k tomu hostování, pokud po sezoně nevystrnadí Varelu

Reagovat
mayday

Těžko, Varela je Portugalec, chytá asi dobře a je tam koupenej, takže tomu moc nevěřím, že by ho vystrnadil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Plus má průměr menší než jednu branku na zápas v obdržených brankách. Takového borce proste neosduneš na druhou kolej kvůli floutkovi, který dva zapasy nedostal branku. Benficou a Ajaxem asi taky neprošel náhodou, že.

Reagovat
mayday

Je to jak říkáš, bohužel pro Trmala. Dokud bude Varela v Guimaraesi, tak bude jednička. Na druhou stranu, i on by se mohl posunout někam výš.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak výš. V Ajaxu nechytal vůbec a v Benfice naposledy v sezoně 17/18. Ten bude rád, že konečně má pozici jedničky.

Reagovat
mayday

Taky asi pravda

Reagovat
noustres

Osobně nevěřím, že by Trmal Varelu vykopl z pozice jedničky. Varela je 94 rok a je domácí a ještě v rámci repre. Trmal se může max. trošku zviditelnit, ale nekopne si, pokud nepůjde na hostovačku nebo Varelu Guimarães neprodá. Ono, kolik čechů uspělo v Portugalsku? Poborák nebo Horvi?

Reagovat
Kily

se přiznám, že mi naši hráči v portugalské lize v paměti moc nenaskakují a jako první mě napadl Horníček

Reagovat
Hiko

bylo by super, kdyby jednou proti sobě nastoupili v derby Horníček za Bragu a Trmal za VSC

Reagovat
doshcz

taky otázka kolik se jich tam vůbec snažilo prosadit

Reagovat
noustres

No, "snažilo". Jdeš tam kvůli smlouvě nebo počasí. Třeba Poborák Horvi nebo Srníček tam nějakou šlápotu zanechali. Jinak je to tam pro cigány a latinoameričany.

Reagovat
cristiano.K.

cigány a latinoameričany= brazilce

Reagovat
noustres

Tak myšleno domácí, ale není to myšleno zle. Však je tam mraky brazilců, argentinců i uruguayci a sem tam i kolumbijec.

Reagovat
cristiano.K.

jasný, brazilců je tam nejvíc kvůli jazyku.

Reagovat
mayday

Před sezonou byl tuším na Idnesu s Trmalem rozhovor a tam si dost věřil, že bude chytat, ale to tam ještě tuším nebyl ten Varela. Dokud tam bude, tak mu na jedničku v Guimaraesi moc nevěřím, ale když se ukázal aspoň v pár zápasech, tak snad příští sezonu by ho někam na hostování do slabýho týmu mohli pustit, to by mu pomohlo.

Reagovat
Kiwi-21

To sice ano ale na Benfice přestu nulu moc jistě nepusobil

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nejsem přesvědčený, že by Trmal byl i jasná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se schicky dostane do konce bundesligy na stejný počet branek jako minulý rok v lipsku ( 10)

tak to bude fajn.

Momentálně bych naší ideální jedenáctku na Euro viděl takhle :

GK : Vaclík

RB: Coufal, CB: Kalas, CB: Čelůstka(Zima), LB: Bořil

CDM: Souček,Král CAM: Darida

LW: Jankto, ST: Schick, RW: Hložek ( Vydra,Kadeřábek)

Reagovat
Cafú

souhlas , jako náhradníky bych tam ještě viděl Nováka, Baráka a Juliše

Reagovat
erudovanyodbornik

Vůbec to nevypadá špatně. K tomu na lavičce solidní žolík Barák, který by mohl být něco jako Heinz v 04. Ve výsledku bych věřil i na výhru s Chorvaty.

Reagovat
ACSeRw!n

Kalas jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

V bristolu je kapitán, hraje každej zápas...pomohlo mu to, že má asi po 10 letech stálý působiště a nemusí lítat po hostováních. Navíc na stoperu úplně přetlak nemáme, minimálně ne takový, jako ve středu zálohy.

Reagovat
lampas

Proti Skotsku bych ho klidně nasadil, na ten fotbal co hrají je zvyklej Jinak nejsem za něj rád, ale letos má z našich stoperů nejstabilnější formu mi přijde Takže ten pojede určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas by měl být jasnej

Reagovat
Selänne

Reagovat
cortan

Vaclik je blbost, byl zraneny, v Seville sedi na lavicce. Jestli se neco nezmeni, chytat bude Pavlenka. Pak urcite bude snaha sehnat nekoho lepsiho za Celustku (Jemelka? teoreticky i Lecjaks/Luftner?) Jankta neda na kridlo, spis pujde misto Krala nebo budou ctyri. Hlozek se snad do nominace ani nedostane, a otazka je, co s utocnikem. Schick se svym vykonem v Leverkusenu uz neni jasna jednicka, no Silhavy asi bude mit svou hlavu a necha ho tam.

Sub: Kolar, Novak, Dockal, Barak, Pekhart, Bohuzel urcite i Krmencik, a dost mozna i nejaci novacci z Ceske ligy

Reagovat
naheCZ

Jankta nedá na křídlo? Však v repre hraje jenom tam...a koho by si tam chtěl dát místo něj? Čelůstka je pro Šilhavého stoper č. 1, tam nikoho za něj hledat nebude, spíš k němu...

Reagovat
cortan

Dost mozna č.1 byl, dokud neprestoupil do Sparty. Na podzim hral v zakladni jen v jednom zapase, a jeho vykon po poslednim repre srazu zapricini to, ze bude hrat Silhavy v zakladu nekoho jinyho.

Cerny i Kopic jsou zraneni, Jankto je jediny dostupny W (pokud teda nedoplni nejaky novy). Proto myslim ze bude hrat vic vzadu.

Reagovat
naheCZ

No nehrál, protože se zranil...

Reagovat
cortan

My bad. Stejne si ale myslim, ze bude hrat spis Jemelku.

Reagovat
smazaný uživatel

za Lecjakse na stoperu. Neztrapnuj se

Reagovat
adoxx

Schick už není jasná jednička? Furt je úplně jinde, než jakýkoliv jiný český útočník...kdykoliv nastoupil za reprezentaci byl mezi nejlepšími na hřišti, ve většině bych řekl i nejlepší (alespoň na naší straně)..viděl jsi ho v tom Leverkusenu vůbec hrát? Dost o tom pochybuju vzhledem k tomu co píšeš...Jankto hraje v repre i v Sampdorii jenom na křídle (a hraje tam skvěle), ale najednou by ho cpal do středu? Proč proboha

Reagovat
cortan

Jenze kdyz byl v repre nejlepsi, jeste nehral v Leverkusenu. Nerikam, ze je spatny, jen proste ted nehraje tak presvedcive aby byl treba jasna 1. Na druhou sranu, produktivnejsiho hrota(mimo Pekharta, a toho se bojime) ted nemame. Ale sam jsem na to zvedavej, co Silhavy vymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je trochu rozdil to sypat v Polsku a v Nemecku. Schick je technicky o level jinde nade vsema, toho bych se nebal postavit jako jednicku kdykoliv. Co mu mozna trochu chybi, a to priznal i v ramci angazma v AS je vyber mista

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je čistá demence

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Lecjaks není stoper, to už radši Břečka

Reagovat
Bakary3

Co slovo, to blbost.

Lecjaks neni stoper a nema kvalitu, luftner taky nema na repre.

Jankto samozřejmě vlevo hrat bude, jako vzdy.

Hlozek se snad do nominace dostane.

Schick je jednicka a za nim jsou nekde daleko ti ostatni.

Davat do nahradniku Dockala a treba Kolare pred Vaclika... vynechat treba Kaderabka...

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal se dostal do faze, kdy neni vhodny proti vsem typum souperum, na rychlejsi hru nema uz parametry, jemu sedi pomalejsi dobyvani obrany. Pro repre muze byt platny, ale musi se umet vyuzit. Tezko ho nasadit treba proti Anglii a cekat od nej zazraky

Reagovat
lampas

Reagovat
frankiefcb

Na Skotsko by mohl platit. Tam budeme hodně centrovat a musíme je uskákat. Jinak si ho moc neumím představit proti Anglii či Chorvatsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
Bakary3

A cim by mohl platit, kdyz si k nemu stoupne jeden drevorubec a nedovoli mu ani se dostat do hry vzhledem k jeho pohybu?

Reagovat
mayday

Do kvalifikace proti slabým soupeřům se ještě hodí, to je pravda.Ale na závěrečnej turnaj nevím, proti Anglii a Chorvatsku, kdy se dá čekat, že bude hrát především soupeř asi těžko, a i proti tomu Skotsku se nedá moc čekat, že je vyloženě zamkneme a Dočkal tam někde bude mít prostor hledat skulinky.

Reagovat
cortan

Díky :)

Lecjaks neni stoper, ale jako LB by se tam dostat mohl, kvalitu dokazal mimo kyperskou ligu i v kvalifikacích na LM a EL. Netvrdim ze Jankto nebude hrat vlevo, jen, ze nebude hrat na W.

Hlozek by mel spravne hrat za U21, z nejakeho duvodu se misto toho ocitnul v seniorech. Budiz. Ale kdyz nekdo rekne, ze bude hrat v repre, po tom, co byl od listopadu mimo, to je moc

Schick, kdyby vloni hral tak, jako hraje v Bayeru, jedincka by nebyl... ted se ale moc nedari nikomu, takze pokud neda Silhavy Pekhartovi sanci, asi mu to na tu jednicku stejne vyjde...

Dockal se sice nedostane do zakladni, ale na lavicku asi jo, ma co nabidnout.

Kolar narozdil od Vaclika pravidelne hraje, Silhavy to bude videt podobne (pokud teda nevymysli jeste ctvrteho brankare, co by tim jeste mohl zamichat), Kaderabka jsem nezminil, protoze uz zmineny byl. Ale ani ten se diky zraneni do zakladu nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli sleduješ zápasy leverkusenu, ale Schick je pořád náš nejlepší hráč...totální atyp českého fotbalisty, technicky výborný...jenom ted v Bayeru nedává branky, to je asi jeho největší slabina. Ale srovnávat ho s Pekhartem Nevím jak tě napadl Lecjaks nebo Luftner, úspěch šilhavého u repre spočívá v tom že narozdíl od jarolíma si drží kostru mančaftu, a drží tam hráče kteří třeba nemají top sezonu. A na euro tam budeš cpát tyhle 2 který za repre ani nikdy nehráli.

2. místo ve skupině.

Reagovat
cortan

Nevim, asi mam proste potrebu nejak nahradit Borila a predevsim Celustku, a tohle je jedna z tech nejrealnejsich moznosti (pokud by se nespolehal na Mateju a Jemelku)

To stejne u Schicka.

To s tim Silhavym je bohuzel pravda, ale Celustka sel vykonnostne tak dolu, ze s nim bude Silhavy pocitat maximalne do B teamu, pro situaci jako vloni se Skotskem.

A jen pro poradek, Luftner i Lecjaks hrali pravidelne juniorskou repre, Lufner ma dokonce 90" v seniorech

Reagovat
smazaný uživatel

Já řadím prostě českou ligu ( Čelůstka,Kudela,Zima) + Kalas ( Championship) nad kyperskou ligou. Odstavit schicka který kope bundesligu dával góly v sérii a na úkor pekharta který hral ve 2. Španělské a teď hraje v Polsku mi přijde trošku jak z jiného vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Schick možná teď nedává góly, ale pořád hraje pravidelně

Reagovat
Losinho

Bořil je o parník jinde než Lecjaks. Schick má základ doufám jasnej.

Reagovat
Bakary3

No, neberu to jako nějakou známku kvality, v repre navíc ani nebyl, nemá ani perspektivu, nevím, proč by měl dostat přednost místo Matějů.

Jankto sice není typově úplně křídlo, ale s našem stylu tam hraje a víc než slušně. V repre ani jinde nehrál, jen někdy se ocitnul na pravý straně v rámci nějaký rotace během zápasu, takže si neumím pžedstavit, že by najendou měl hrát veprostřed, i vzhledem k tomu, že tam máme kvalitu a na krajích naopak ne.

Hložek - pro mě ať hraje tam, na co má kvalitu, když jí má na A, ať tam hraje. A že nehrál od listopadu, tak záleží, v jaký formě se vrátí, ale je to mladej hráč a neměl by to u něj býttakovej problém.

Schick pořád ukazuje kvalitu, ikdyž třeba zrovna nedá gol, jen ať je zdravej.. vůbec nevím, kdo by jeho msto měl ohrozit.

Dočkal - viděl jsem teď jeho výkonů víc než bych chtěl... Pokud se rapidně, ale opravdu rapidně nezlepší, tak nevím, co by měl nabídnout...

Kolář sice pravidelně hraje, ale bohužel, ty jeho výkony... i tak by pro mě byl spolehlivější Vaclík z lavice...

No a Dočkal...

Reagovat
smazaný uživatel

A doprdele to s tím pekhartem zrus si účet, tohle je fotbalove nemorální, co pises

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj rozbor úplně mimo Typickej zoufalec, co ví o fotbale totální tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Darida hraje CAM v Herthe? Ja ho mam porad zafixovaneho jako spis cdm bez nejake vetsi kreativity, nerikam ze mam pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Může být

Reagovat
NataženýTříslo

Nezpomněl jsi na Masíčka?

Reagovat
smazaný uživatel

Největší slabina LB. Jinak ten tým nevypadá zle

Reagovat
Mimalu

kouká někdo na MS v Alpském lyžování? S tou tratí je teď dobře podělali

Reagovat
Greny

Koukal jsem jen na ženy a přišlo mě to v pohodě co se stalo.?

Reagovat
Mimalu

Až neférově postavená trať, první tři vypadli na stejné bráně kterou nedokázali projet - reálně je ta brána postavená spíš do obřího slalomu než Super-G. A celkově ta trať není moc hodná MS, na začátku je tam jedna náročná pasáž a zbytek je zas poměrně nuda

Reagovat
Greny

A koukal jsi co postavili ženám? To vypadalo taky spíš jak dlouhé obrak...a mělo to svědčit Italkam a ty totálně propadli

Reagovat
Sztanda

Ženy a muži jeli na jiném kopci. Ta ženská sjezdovka je známá a odzkoušená, na mužské se jede první větší závod a je to trochu propadák no.

Reagovat
Greny

To vim .. ale myslel jsem to tak že to bylo taky dost točivý super G až spíš směrem k obřímu slalomu

Reagovat
Mimalu

Viděl no a vůbec se nezlobím že to Italkám nevyšlo, takové tratě ať si staví ve Svěťáku, ale na MS by se měli držet nějakých zvyklostí... Jsem docela zvědavý co vymyslí na na sjezd, jestli z toho udělají spíš Super-G nebo to víc pustí. Při absenci Goggii očekávám spíš to Super-G

Reagovat
srandamač

Jaký je rozdíl mwzi super g a obri slalom?

Reagovat
Mimalu

V dosahované rychlosti a ostrosti zatáček. Při troše zjednodušení se dá říct, že je Super-G takový o něco zatočenější sjezd, častokrát se i jezdí na stejné trochu jinak postavené sjezdovce. Obří slalom je výrazně točitější disciplína jezdící se v nižších rychlostech (trať je kratší, jezdí se na dvě kola)

Reagovat
Kily

zrovna dneska dopoledne mě napadlo, že bych se na tohle mohl konečně někoho zeptat, takže díky oběma

Reagovat
Sztanda

Jinak aby se to nepletlo tak se super G někdy říká super obří slalom

Reagovat
srandamač

Takže v základu jsou 4 disciplíny? Sjezd, slalom, obří slalom a super obří slalom?

Reagovat
Sztanda

Dvě rychlostní: sjezd a super g (superobří slalom)

a dvě točivé: slalom a obří slalom.

Reagovat
srandamač

V pohodě

Reagovat
Greny
Reagovat
Greny

On se jim tam rozbil někdo z tech co upravují trať?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

100. pro zítřejší vítězství LFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele