Chci víc, řekl Depay po prvním hattricku v národním týmu

08.09.2021, 13:44
Aktuality
Memphis Depay (© AFP)
Až nečekaně jasný průběh mělo včerejší kvalifikační utkání mezi Nizozemskem a Tureckem, domácí tým dominoval a nakonec vyhrál vysoko 6:1. Hvězdou večera se stal Memphis Depay, útočník Barcelony potvrdil vynikající formu a na své konto si připsal první hattrick v dresu národního týmu...

Oranjes skvěle začali a už v první minutě otevřel skóre Davy Klaassen, postupně se prosadili i Guus Til a Donyell Malen. Domácím situaci hodně usnadnil Çağlar Söyüncü, který byl v závěru prvního poločasu vyloučen.

"Fantasticky jsme začali, nastříleli spoustu branek a uhráli skvělý výsledek. Na druhou stranu jsme byli často nedbalí, především pak já a s tím spokojen nejsem, na tom musíme zapracovat. I když po dvou rychlých gólech si něco takového můžete dovolit. Každopádně je třeba se nadále zlepšovat," prohlásil po závěrečném hvizdu.

Depay se prosadil v 16., 38. a 54. minutě a za reprezentaci nastřílel už 33 gólů, v historickém pořadí země se dotáhl na legendární duo Abe Lenstra, Johan Cruijff.

"Každý by si teď mohl myslet, že jsem nějaký oslavenec. Mám z toho radost, ale očekávám od sebe víc. Byl to nádherný večer ve skvělé atmosféře, snad si ho všichni užili," nechal se dále slyšet Depay.

"Tohle jsou dvě legendy a nikoho s nimi nemůžete srovnávat. Dokázali toho strašně moc a dostali Nizozemsko na vrchol. Pro mě je skvělé, že pokračuji ve střílení gólů a vyhráli jsme. Ale chci víc," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
rominhoFCB

Barcelona sleduje Adeyemiho

Katalánská Barcelona se zajímá o talent z rakouského Salcburku Karima Adeyemiho. Devatenáctiletý útočník na sebe dosud upozornil především 17 góly a 16 asistencemi v 59 zápasech za první tým Rudých býků. Cena se odhaduje na 20 milionů eur. Smlouvu má Adeyemi do léta 2024. (transfermarketweb.com)

Proti Barcelona v predsezonne priprave hral velmi slusne.

Reagovat
Nickname 9

Barca nemá šanci ten půjde do Bayernu

Reagovat
Seydou Doumbia

první lipsko

Reagovat
Nickname 9

Klidně, tam se rozehraje a po odchodu Lewy to bude skvělá náhrada

Reagovat
Gazdo

Super toho chcem uz rok

Reagovat
Salfovic

Ona je i nějaká nekatalánská ?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, venezuelská

Reagovat
veikko

*ekvádorská

Reagovat
bobis21

Vzhledem k tomu jak evropští kolonisté pojmenovávali města, předpokládám že jich bude hned několik

Reagovat
atlee
Reagovat
milan78

Reagovat
7kaka7

4 góly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Reggie

Depay je fakt mazák. Nikdy by mě nenapadlo, že po tom, co to nezvládl v United (hlavně v hlavě, kdy si zřejmě myslel, že je CR) z něho bude takovej sympaťák. Navíc je to skvělej a zábavnej hráč, jsem za něj v Barce strašně rád

Reagovat
Kucka

V Lyonu hodně vyrostl.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Mato178178

vsak to bolo hned jasne ze z neho bude dobry hrac uz v united v prvej sezone mal zablesky ale prisiel jozko a vsetci vieme ako to dopadlo ...

Reagovat
Reggie

Já ale ani tak nekomentoval jeho hráčský kvality, ale spíš jeho charakter atd.. Možná byl v tý době trošku na hrušce.

Reagovat
messi80

Vypadá to super ,ale je strašne skoro hodnotiť. Po dvoch zápasoch .griezmann hral za reprezentáciu tiež dobre

Reagovat
Reggie

Samozřejmě, ale kvalita je tam velká.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj v lige majstrov keď vás vyklepe Kyjev

Reagovat
dextroza_m

No jistě, všichni nás vyklepou...

Reagovat
vladino10

Reagovat
Lamskej#RMCF

Vyklepou..

Reagovat
smazaný uživatel

Give me more

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele