Chelsea oficiálně potvrdila odchod dánského obránce Christensena

10.06.2022, 17:03
Aktuality
Kabinu Chelsea s oficiální platností opouštějí další čtyři hráči. Obránce Antonio Rüdiger se rozhodl neprodloužit smlouvu a už se dohodl na angažmá v Realu Madrid, vedle něho v kabině nebudou pokračovat ani Andreas Christensen, Danny Drinkwater, Charly Musonda a Jake Clarke-Salter...

Nejcitelnější ztrátou pro Blues bude odchod prvně jmenovaného dánského obránce. O jeho úmyslu neprodlužit kontrakt se mluvilo už několik měsíců a pravděpodobnou novou destinací se stane Barcelona. Katalánský klub o tom od zimy jednal a už koncem března tisk přinesl informace, že se oběma stranám povedlo najít společnou řeč.

Ve zbývajících případech se jedná o fotbalisty, kteří pravidelně putovali po hostováních. Danny Drinkwater po svém příchodu z Leicesteru představoval obrovské zklamání a londýnskému celku se nevrátila jeho investice ve výši necelých čtyřiceti milionů eur. Musonda v Premier League nastoupil jenom ke třem zápasům, Clarke-Salter k jednomu.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (450)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele