Cissé stále myslí na metu stovky branek, je ochoten hrát zadarmo

28.01.2023, 12:58
Aktuality

Stogólová hranice představuje pro útočníky lákavou metu a v tuto chvíli nedá spát Djibrilu Cissému. Jednačtyřicetiletý útočník se kvůli tomu stále nevzdává návratu do Ligue 1, za případného nového zaměstnavatele je ochoten hrát i zdarma...

Cissé v minulosti oblékal dresy Auxerre, Marseille a Bastie a ve francouzské nejvyšší soutěži poslal za záda brankářů 96 míčů. S prohlášením o návratu a splnění jednoho cíle přišel už v roce 2020, nyní ho pak zopakoval.

"Od stovky gólů v Ligue 1 mě dělí čtyři branky, to mi nevyhovuje," nechal se slyšet Cissé.

"Pokud se ozve nějaký klub a dá mi šanci, budu za něj hrát zadarmo," slíbil.

Cissého kariéru poznamenaly dvě komplikované fraktury nohy, i tak vystřídal několik zajímavých destinací a nastupoval za Liverpool, Sunderland, Panathinaikos nebo QPR. Dvakrát se stal nejlepším střelcem řecké i francouzské ligy a v roce 2005 byl u triumfu Liverpoolu v Lize mistrů.

Jednačtyřicetinásobný francouzský reprezentant svou aktivní činnost oficiálně ukončil před rokem a půl, kdy si odskočil na krátké angažmá v americkém celku Panathinaikos Chicago.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (15)

Přidat komentář
cr7sux

Reagovat
Remt

Panathinaikos Chicago zní opravdu fantasticky

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Kucka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Messy<3

Pouze doplním nezapomenutelnou roli v kasovním trháku Taxi 4, snad se Djibril na stříbrném plátně znovu objeví.

Reagovat
Seydou Doumbia

podobný článek jsem o Cissém četl tady na EF asi tři, čtyři roky zpátky...ale ted už mi to příjde jako velká utopie, to snad ani Auxerre by ho nevzalo aby se zachránilo v lize, blbost trochu

Reagovat
Stephanos

Pořád dopadl lépe než jejich giga talent Yaya Sanogo.

Reagovat
Seydou Doumbia

to je pravda na něj jsem skoro zapoměl ten měl vrchol na titulovém MS do dvacet let kde francie vyhrála, tehda i umtiti, zouma, pogba, kondogbia, areola třeba v týmu...

Reagovat
Stephanos

Tak my jsme taky hráli finále do 20 let... Ale zase je fakt, že Suchý, Pekhart, Mazuch, Šimůnek a Mareš měli dobré kariéry.

Yaya, to byl jasný kup teď ještě v FM 2012. :D Asi jako legendární Humam Tariq

Reagovat
Seydou Doumbia

Humana vůbec neznám, ale já jsem mladší generace...

Reagovat
fabec1222

No taxík, no goal

Reagovat
FC Porto FC

4 penalty nejsou nereálné

Reagovat
Stephanos

Pojď, synu. Ještě přemluvit Baryho jedeme na poháry.

Ale jedině s blond hlavou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele