Dacourt do Juve?

06.03.2002, 16:23
Aktuality
Olivier Dacourt, hráč Leedsu United, by mohl po sezóně odejít do Juventusu. V Leedsu nejspíš dojde po sezóně k velkému výprodeji, kvůli špatné finanční situaci v klubu. Součástí tohoto výprodeje by mohl být i Dacourt. K možnosti přestupu do Juve řekl: "Přestup do Juventusu, to by bylo jako sen. Když takový klub projeví zájem, nejde si jen tak přibouchnout dveře. Mám v Leedsu dlouhodobou smlouvu, pokud odejdu, tak to bude kvůli velké nabídce, ne kvůli tomu, že chci z Leedsu pryč." Jak to všechno v klubu dopadne, to se uvidí po sezóně. Hodně to také záleží na tom, jek se Leeds umístí v Premier League. Vybojování účasti v Lize Mistrů by mohlo celému výprodeji zabránit.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele