Dacourt: "Nikam nejdu..."

12.03.2002, 15:08
Aktuality
Záložník Leedsu Oliver Dacourt popřel zprávy o tom, že by mohl odejít do Juventusu. O víkendu se mluvilo o tom, že Leeds bude muset prodat některé své hvězdy, Dacourt měl být mezi nimi. "Vrátil jsem se z Francie, kde jsem strávil víkend a dověděl se o tomto nesmyslu. Je mi z toho zle. Když se o vás zajímá velký klub, samozřejmě vás to potěší. Mě by také potěšilo, kdyby mě chtěl třeba AC Milán nebo AS Řím. To ale neznamená že tam někam půjdu. Nevím nic konkrétního o finanční situaci klubu, nevím, jestli bude muset vedení někoho prodat. Je mi líto fanoušků, kteří těmto nesmyslům uvěřili. Jsem v Leedsu šťastný a věřím tomu, že se nám podaří kvalifikovat se do Ligy Mistrů pro příští sezónu." Klub je ale ve ztrátě a jestli se nepodaří do Ligy Mistrů probojovat, zřejmě bude muset některé své hráče prodat. To koncem minulého týdne řekl ředitel klubu Peter Ridsdale. Leeds to bude mít velmi těžké, na čtvrté místo, poslední postupové do Ligy Mistrů, mu z pátého místa chybí sedm bodů a do konce sezóny zbývá už jen devět zápasů. Dalšími hráči, o kterých se mluví v souvislosti s výprodejem a záchranou finanční situace klubu, jsou Mark Viduka, Robie Keane, Harry Kewel a Lee Bowyer.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

docela zajímavý číst ten článek takhle zpětně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele