Davies se po koronaviru a potížích se srdcem vrátil k tréninku

14.03.2022, 18:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
mesyas

“Koronavirus je mytus”

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Fuha po dvoch mesiacoch po zapale srdcoveho svalu behat tak to respekt

Reagovat
Rich

Už i Goretzka se vrátil do tréninku a absolvuje lehké běhání tuším... Dva klíčoví hráči pro Bayern, kteří mohou pomoct v LM a Bundeslize.

Reagovat
Ferragamo7

Pri Goretzkovi by som bol opatrný,on už pred zranením nemal oslnivú formu a k tomu ešte dlhá pauza,to tiež na pohode nepridá.Čo sa týka Daviesa tak chcem veriť,že bude tou želanou posilou do našej obrany.

Reagovat
Seydou Doumbia

davies spíš posilou do útoku

Reagovat
vladino10

tak aktualne hra wingbacka Coman, takze za mna posun aj v obrane a takisto v utoku, kde jeden z trojky sane, coman a gnabry moze ostat na lavicke a v pripade potreby to striedanim ozivit.

Takisto sa opat otvara moznost 4 clennej obrany - Lucas by mohol hrat stopera a nie LB.

Davies moze priamo vytrhnut trn z paty na LB a nepriamo pridat moznosti aj na ine posty...

Reagovat
Seydou Doumbia

Souhlas

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Rich

Já chápu tvůj argument, fakt že jo... Ale upřímně polož si sám sobě otázku, bude horší než Sabitzer? Nebude, já si to nemyslím a uvítám to, že Musiala bude žolíkem a bude se moc točit s někým na křídle, i když Musiala má neskutečné zlepšení... V tom středu s Kimmichem je stabilní a získává dost míčů...

Davies odlehčí, jak píší ostatní trochu práce Comanovi nebo Sanému na levé straně a nebudou se muset vracet, plus možnost návrat 4 členné obrany... Ač tedy přijde mi, že tři stopeři hrají lépe, protože pravého beka Bayern kvalitního nemá...

Reagovat
Ferragamo7

Samozrejme o tom žiadne debaty, aj Goretzka keby hral na 50% výkon tak je lepší ako Sabitzer-ako som písal už vlani a názor nemením ani teraz-Sabitzer je čistý omyl,ten hráč nemá na Bayern ani omylom,pre mančaft nulový prínos.

Reagovat
Rich

Co si myslíš o možné novém příchodu do Bayernu a to sice Ryanovi Gravenberchovi z Ajaxu? Já ho neznám, pouze včera jsem ho viděl, jak hraje a dost se mi jeho styl líbil. Což Sabitzer, já se bojím, aby vedení Bayernu nepřivedlo Gintera, ty kráso, to by byl průser do obrany...

Reagovat
Ferragamo7

detto,videl som ho včera prvýkrát,pre mňa úplne neznámy hráč.Z Ajaxu sa mi celkom pozdával Antony,rýcly a technicky na solídnej úrovni,pripomína mi štýlom hry nášho Kinga Comana.No uvidíme koho nakoniec kúpime,ale veľké ilúzie si nerobím-Brazzo a jeho nákupy sú podľa mňa náš najslabší článok Inak veľmi ma prekvapilo že Ajax nepostúpil,v Portugalsku hrali super a myslel som,že doma ich rozoberú na súčiastky.

Reagovat
Rich

Anthony je snad stále ve hře, jelikož Gnabry stále neprodloužil, ale snad prodlouží, těch 15 mega ročně si zaslouží. Jinak souhlasí, ono částečně za to může i vedení Bayernu, ale faktem je, že vedení a Brazzo se neshodují... Příkladem je posila na pravého beka, to má Brazzo vyhlédnutého hráče z druhé anglické ligy... Zase bude jako Omar Richards, úplně hráč k ničemu... Přitom Frippong by byl ideální náhrada...

Taky mě to překvapilo, je to škoda, protože spousta týmů z Evropy, tam bude lovit hráče a přivádět si je do klubu... Bayern má zájem o už zmiňovaného Gravenbercha a volného pravého beka...

Reagovat
vceradnesazitra

Simulant, měl jenom rýmičku.

Reagovat
Müllered

srdcař

Reagovat
PBLead

beztak chtěl jen pařit FUTko

Reagovat
Seydou Doumbia

nebo BUTko

Reagovat
FUnk

...nebo nakladat to je blondynce

Reagovat
PBLead

tak to bych se mu ani nedivil. strašná kočka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele