De Jong se vrací domů, útočníka znovu koupil PSV Eindhoven

02.07.2022, 14:34
Aktuality
Luuk de Jong za sebou má tři roky na Pyrenejském poloostrově, čtvrtou sezonu ve španělské lize pak už začínat nebude. Nizozemský útočník se vrací do PSV Eindhoven, na přestup za čtyři miliony eur ho sem uvolnila Sevilla...

Luuk de Jong koncem srpna oslaví 32. narozeniny a v minulosti oblékal dresy Twente, Newcastlu nebo Mönchengladbachu. Za PSV Eindhoven dával góly pět sezon, než v roce 2019 přestoupil do Sevilly. V Andalusii odehrál dvě sezony, loni pak hostoval v Barceloně, oba týmy o něho v průběhu června ztratily zájem.

"Nemohu se dočkat, až znovu začnu střílet branky za PSV. Snad brzy znovu uvidím nadšené fanoušky, jak skáčou na tribunách," prohlásil spokojený fotbalista.

"Společně můžeme v nadcházející sezoně dokázat velké věci. Během pěti let, které jsem zde strávil, jsme vždycky hráli o mistrovský titul. Je logické, že se mistrem nizozemské ligy chci stát znovu," dodal.

De Jong by měl za PSV Eindhoven hrát tři roky, smlouvu podepsal do června 2025.

Autor: Tomáš Pavlík / psv.nl

Komentáře (16)

Přidat komentář
AjaxFans

Se divím,že PSV někoho koupilo

Reagovat
ian.rush

Přesně takový ten typ hráče co má jen na nizozemskou ligu

Reagovat
Slavia10

Náhodou v zahraničí sice extra neoslnil ale úplně nezklamal.

Reagovat
EverlastD

Tak čísla nemá až take strašné. Gólov dáva pomerne dosť vzhľadom na minutáž. V Barcelone mal z hráčov s väčším počtom odohratých zapasov iba Aubameyang lepší priemer góĺov k odohraným minutám.Na to,že tam prišiel iba zohrievať lavičku to nebolo až také hrozné. V PSV bude dávať gól za gólom,či už v lige,alebo v pohároch.

Reagovat
smazaný uživatel

Za málo peněz hodně muziky

Reagovat
blaugrana

A teraz este Depaya za 25 a PSV na titul.

Reagovat
AjaxFans

Ty asi nesledujes jejich přestupy?Kde by dali 25 MgA

Reagovat
Seydou Doumbia

Peesvečko je na tom finančně tak špatně? Ale je pravda že Depay by tam stejně nešel

Reagovat
AjaxFans

Nevím,ale berou jen,co je zdarma A fanoušci PSV už sem nechodí

Reagovat
Mateo16

Ćo prosím vás robi FCB s De Jongom fakt ho idu predať do United ?

Reagovat
2miguel1

Zostava v Barcelone. Podla vsetkeho to bola len psychologicka hra, aby pristupil na zniženie platu. Ten mal dostavat v tejto sezone so vsetkymi bonusmi ( nechce sa mi to verit, ze Bartomeu toto realne podpisal ) okolo 40 mio€. Dali mu podmienku, ze bud drasticky zniži plat, alebo pojde do United. Frenkie zevraj pristupil na zniženie platu. Barcelona tymto krokom mohla mat za ciel aj to, aby sa Frenkie prebral k lepsim vykonom. Dala mu spravu o tom, ze tak nam to teda ukaž, že mas na to hrat v Barcelone. Ja pevne verim, ze uz od začiatku pripravy bude hrat na DM ( jeho predchadzajucu rolu bude hrat Kessie) a pre Busa bude jeho posledna sezona (podla zmluvy) vyzerat, ako ta posledna pre Xaviho. Bus Rakitic Iniesta zaklad a Xavi z lavičky. Frenkie Kessie/Gavi Pedri a z lavicky Busi

Reagovat
Billy McClane

Ako moze dat Barcelona podmienku, ze bud bude znizenie platu alebo prestup, ked ma hrac platnu zmluvu ?

Citam to aj na barcelonskych fan strankach a nestacim sa divit

Reagovat
2miguel1

Tak u Dembeleho to dat nemoze, ale Frenkie je rozumny, preto treba proste podpisovat len inteligentnych hracov. Barcelona by mu urcite povedala, ze by jednoducho nehral

Reagovat
smazaný uživatel

No super. Takze by nehral, bral by furt puvodni plat a v lednu by pravdepodobne chtel pryc, ovsem tentokrat za polovicni cenu, protoze zadny klub by nenabidnul tolik za hrace co nehraje. Genialni tah od Barcelony.

Reagovat
2miguel1

Tak, je to jedina paka bohuzial, tak isto dopadol Bale. Je to pre mna nepochopitelne, ze vo svete futbalu este neexistuje trade klauzula ako je to napr v NHL. Proste ta vymenia a nikoho sa nepytaju.

Reagovat
Svatej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele