Derby B-týmů pro Slavii

13.08.2022, 12:44
Aktuality
Fotbalisté Slavie porazili v druholigovém derby rezerv Spartu 4:2. Jiný pražský celek Dukla prohrála v Třinci 0:2 a ani ve třetím kole nebodovala a neskórovala. Vyškov zdolal 3:1 Táborsko a ujal se vedení v neúplné tabulce. Stejný počet sedmi bodů jako lídr a Karviná má také třetí Jihlava, jež zvítězila v Chrudimi 2:1. Odpoledne se může do čela pořadí posunout Líšeň, která nastoupí ve Vlašimi.

Slávistům vyšla skvěle úvodní čtvrthodina, v níž Beran z penalty a Fila zařídili červenobílým dvoubrankový náskok. Za Spartu snížil Pudhorocký, ale v závěru úvodního dějství se na druhé straně prosadil Šubert. Krátce po přestávce zvýšil na 4:1 Bárta, v závěru zmírnil porážku hostů opět Pudhorocký. Slavia vyhrála v druholigovém ročníku poprvé, naopak její pražský rival stále čeká na premiérové vítězství.

Autor: Martin Vejdělek / ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
podnebný

Oproti loňskému podzimu Spartu B nepoznávám. Asi je nováčkovské nadšení to tam. Přísné měřítko snese jen Pudhorocký. Kolem něho měli postavit náhradníky z áčka, stejně jako to dělá Slavia, a nepouštět je na hostování, což se stalo u Součka a Ryneše. Sestava Vorel - Vindheim, Vitík, Vyfra, Suchomel - Patrák, Sáček, Fortelný, Pudhorocký, Minčev - Juliš + Heča, Wiesner, Panák a Drchal na lavičce by obstáli nepochybně lépe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele