Di Canio objasňuje...

18.03.2002, 12:31
Aktuality
Paolo Di Canio, útočník West Hamu, řekl, že jeho přestup do Manchesteru zkolaboval ne proto, že neodešel Yorke, ale proto, že on sám nechtěl z West Hamu odejít. "Hodně se napsalo o tom, že jsem strašně chtěl jít do Manchesteru, ale že z toho bohužel sešlo, protože Manchester neprodal Yorka. To není pravda. Kdybych do Manchesteru chtěl jít, 24. prosince už bych tam byl (první kontakt hráče s klubem byl 23.12). Já jsem ale odejít nechtěl, to je ten důvod, proč jsem zůstal ve West Hamu. Chtěli mě prodat, Manchester mě chtěl koupit, ale já jsem nikam jít nechtěl, proto jsem taky nikam neodešel. Tohle je pravý důvod, s Dwightovým odmítnutím přestupu do Middlesbrough to nemá vůbec nic společného."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele