Dinamo Moskva má nového trenéra, kormidla se ujme Schwarz

14.10.2020, 18:05
Aktuality
Vedení Dinama Moskva v průběhu dnešního odpoledne dořešilo otázku nového trenéra. Z ruského klubu koncem minulého měsíce odešel Kirill Novikov a jeho nástupcem se stal Sandro Schwarz, někdejší kormidelník Mainzu přicestoval do hlavního města a podepsal smlouvu na dva roky...

"Je to velká výzva, už se těším, až se pustím do práce," nechal se slyšet 41letý trenér.

Schwarz zatím působil výhradně v Německu a po prvních krůčcích ve Wehenu a Eschbornu se v roce 2013 vydal do Mainzu. Čtyři roky pracoval u mládežnických týmů, následně usedl na lavičku áčka a vydržel do listopadu roku 2019.

Dinamo se letos účastnilo Evropské ligy a dlouho se v ní neohřálo, hned v prvním vystoupení nestačilo na gruzínský celek Lokomotivi Tbilisi. V lize je na šestém místě, z deseti zápasů vytěžilo sedmnáct bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podobnost s příchodem Tedesca do Spartaku čistě náhodná...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Elliasson

Snad taky Dinamo půjde trochu nahoru. Kádr má zajímavý. A prohrát s Lokomotivem Tbilisi nebylo hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele