Dinamo Moskva podepsalo novou smlouvu s trenérem Schwarzem

15.12.2021, 17:58
Aktuality
Sandro Schwarz loni v říjnu usedl na lavičku Dinama Moskva a angažmá v hlavním městě Ruska si protáhne. Německý kouč měl smlouvu do června 2022 a ve hře bylo prodloužení spolupráce. Oficiálně bylo vše potvrzeno dnes odpoledne, nový kontrakt je o dva roky delší...

Dinamo loni skončilo na sedmém místě tabulky a letos má zaděláno na velký úspěch. Po podzimu je na druhém místě tabulky, v osmnácti zápasech posbíralo 36 bodů a postavení mohlo být ještě veselejší, kdyby o víkendu jenom neremizovalo s vedoucím Zenitem Petrohrad (1:1).

Schwarz v minulosti vedl Mainz a vedle něho dostane novou smlouvu i asistent trenéra Andrij Voronin. Už včera podepsal nový kontrakt sportovní ředitel Željko Buvač.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele