Do odvety s Tiraspolem jdeme, jako by to bylo 0:0, řekl Bílek

08.08.2022, 19:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Postup by byl skvělej, nejen kvůli bonusu za 4.předkolo, ale taky je třeba trochu pošťouchnout koeficient. Přece jenom to letos vypadá spíš na bídu

Reagovat
milan78

jj hlavně koeficient a pak huhá na ligu..., letos to nevyšlo, tak zase bojovat, at si zkusím to nultý předkolo..., do pohárů patří liberec.., ten to umí

Reagovat
Stannis Baratheon

Nevypadá to tak hrozně.

Reagovat
dontcallmeandre

Na týmy před námi se ta ztráta nezdá velká, ale zezadu bude velký tlak. Musíme doufat v dobrou sezonu Slavie a Plzně a aspoň nějaké body od Slovácka (které bohužel nevypadá v pohárové formě)

Reagovat
Čekám na brejk

i číhají Dánové, kteří jsou stále v plné palbě, 2 týmy mají jistou nějakou skupinu. Ti budou kousat. Chorvatů bych se nebál, i kdyby Split postoupil z 3. předkola přes Portugaly, tak ve 4. mají Villareal . Takže ve skupině bude pravděpodobně jen Záhřeb. Ostatní už jsou dál, pokud něco uhrajeme my, neměli by nás dohnat. . Ale jak píšeš, než budeme koukat na ostatní

Reagovat
king23

No, zatím to máme teda v pohodě ve svých rukou.

Postup od Slovácka do základní skupiny byť EKL nečekám. Dobrý by byl aspoň 1 bod za třeba 2 remízy. Pokud ale budou hrát základní skupiny jak Slavia, tak Plzeň, tak to defacto znamená Řecko před námi ze hry (Panathinaikos vypadne v přímém vzájemném souboji, Aris zatím v EKL ve dvojzápase tahá za kratší konec). Zároveň je před námi Rusko jenom o 2,3 bodu a nemohou letos žádné získat. Čili už jenom tyto dvě země znamenají postup do první 15. Reálně za námi hrozí pouze Dánsko, Chorvatsko je zdecimované a ostatní mají už větší ztrátu.

Pokud to teda zhrnu, tak pokud do základních skupin postoupí jak Slavia tak Plzeň, tak o první patnácku budeme bojovat jenom my s Dánskem. A těch možností je pak mnoho, buď dovedeme Dány udržet za sebou nebo se nám podaří nasbírat víc bodů než Ukrajina či Švýcarsko.

Reagovat
dontcallmeandre

Ještě je tam turecko, které má pořád naději na 5 týmů ve skupinách a jejich týmy klidně mohou dojít tak daleko, že nás doženou, ta ztráta není vůbec masivní, vzhledem tomu, kolik týmů mají ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pravá Bílkovská věta.

Reagovat
milan78

Míšo, měli by jste do toho jít, jako by to bylo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to tedy s tím rozestavením? Neříkalo se před pár lety že 4-4-2 odzvonilo, protože se s tím nedá bránit proti 4-2-3-1? Jsem laik, a když už mi něco utkví v hlavě, jsem rád, když se to potvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš soupeře na úrovni FNL (Tiraspol), tak na rozestavení nezáleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky V úterý ale během poločasové přestávky Tiraspol zázračně postoupil o 2 ligy výše. Vůbec tu proměnu nechápu. 3 poločasy nepřesně přihrávali, snadno přicházeli o balón, a pak najednou jsou z nich fotbalisti. Že by jim doplatili chybějící výplaty?

Reagovat
twelwer

Prosim aka televizia to dnes vysiela ?

Reagovat
Tromas

O2 sport

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele