Ďuriš zůstává hráčem Orenburgu

21.07.2017, 14:12
Aktuality
Jeho tím vypadol z najvyššej ruskej súťaže a tak sa chcel pobrať inam. FK Orenburg však bol proti a tak musí Michal Ďuriš hrať aj II. ligu.

Vlaňajšia sezóna nevyšla ruskému tímu podľa predstáv a z najvyššej súťaže sa klub porúčal do II. ligy. A s ním aj slovenský reprezentant Michal Ďuriš. Predtým hráč Plzne logicky uvažoval o prestupe inde, ale to mu jeho zamestnávateľ zatrhol. "Chcel som ísť preč, no Orenburg sa chce za každú cenu vrátiť čím skôr do ligy. Mám tu ešte dva roky zmluvu, povedali mi, že ma potrebujú a preto ma nepustili. Trochu ma to zaskočilo, no prestupový termín je dlhý, uvidíme ako to napokon dopadne," povedal pre futbalsfz.sk.

Teší ho teraz najmä fakt, že sa opäť stal otcom. "Požiadal som vedenie o uvoľnenie, takže som bol pár dní doma. Som šťastný, že som mohol byť pri pôrode a že sú obaja zdraví," hovorí. Na trávnikoch sa takisto tešil, jeho gól znamenal výhru v prvom dueli novej sezóny. "Aj keď som dal gól a vyhrali sme prvý zápas, náš štart do súťaže nebol ideálny, potom sme totiž prehrali s béčkom moskovského Spartaka. Postup nebude jednoduchý, v tejto súťaži je veľa tímov, hrá sa v nej viac fyzicky," dodal na záver útočník.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbalsfz.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

A čo čakal?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl přestoupit po té super sezoně , bylo jasné že už to nezopakuje , tak si tam zhnij ty kašpare

Reagovat
k0udy

Nejpřecenovanější útočník, nikdy jsem nechápal co na něm Plzeň vidí

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hraje to, na co doopravdy má

Reagovat
smazaný uživatel

zas ukradnutý článok, klasika

Reagovat
Milan.B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele