Dva Irové už nebudou reprezentovat

17.06.2002, 13:23
Aktuality
Po vyřazení v osmifinále mistrovství světa se dva irští reprezentanti, Steve Staunton a Nial Quinn, rozhodli ukončit svou kariéru v národním týmu. "Na této scéně pověsím kopačky na hřebík," řekl Staunton. "Mick McCarthy má spoustu hráčů, se kterými může pracovat. Nemohu ale říci, že nemohu změnit názor," dodal Staunton. Zápas se Španělskem byl jeho 102. v kariéře.

Nial Quinn je i přesto, že Irsko vypadlo, se svým rozloučením spokojen. Těsně před koncem normální hrací doby totiž zařídil penaltu, která vrátila Irům naději. "Končím ve správnou chvíli. Může se zdát, že je to vzhledem k vyřazení naopak, viděl jsem ale čeho je náš tým schopen a věřím, že před sebou máme skvělé časy," řekl Quinn.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele